Unduh 1200 ing 1 Apk Kanggo Android [Update 2022]

Halo, kita ana ing kene kanthi aplikasi Android sing apik tenan, sing diarani 1200 ing 1 Apk. Nawakake ton PC lan game PC lawas ing Smartphone sing bisa diputer lan nikmati akeh.

Aplikasi iki nawakake kabeh game PC ing taun 90an, sing sampeyan mainake nalika isih bocah. Dadi, nawakake rasa seneng sing padha ing piranti Android sampeyan. Sampeyan bisa ton game kanggo main. Kita bakal nuduhake sawetara wong-wong mau karo sampeyan kabeh.

Ana uga akeh fitur saka aplikasi iki, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh. Dadi, yen sampeyan arep nggunakake aplikasi iki, disaranake sampeyan ngerti babagan aplikasi iki sadurunge nggunakake. Dadi, tetep karo kita kanggo sawetara wektu, kanggo ngerti liyane lan fitur apik tenan saka aplikasi iki.

Yen sampeyan duwe masalah nggunakake game iki, sampeyan uga bisa ngubungi kita liwat bagean komentar ing ngisor iki. Kita bakal nanggapi kanthi cepet. Dadi, ayo miwiti ngerti babagan aplikasi iki.

Ringkesan 1200 ing 1 Apk

Iku aplikasi Android, kang nawakake rolas atus game PC. Nawakake kabeh game paling apik ing 90s kanggo muter ing Smartphone. Sawetara yaiku Super Mario, Bomberman, Tank 90, Ninja, lan liya-liyane. Sampeyan bisa nemokake luwih akeh ing kene utawa favorit sampeyan.

Nes 1200 game ing 1 Apk kasusun saka ukuran cilik banget, liwat kang sampeyan bisa ngakses kabeh mau. Iku uga nawakake macem-macem versi game. Dadi, aja mikir yen game sing padha bola-bali. Sampeyan bisa mriksa kabeh, saben wong beda karo liyane.

Antarmuka padha karo PC versi lawas. Sampeyan bakal entuk antarmuka awal sing padha karo tampilan lawas kaya sampeyan bakal entuk dhaptar kabeh game, nalika dibukak. Kabeh game kasebut ing panel pisanan tampilan sampeyan.

Sampeyan mung kudu golek, apa sing arep kanggo muter lan mbukak. Ana kontrol padha kasedhiya, kang digunakake ing dina mburi. Ing Game 2D nawakake papat tombol panah, liwat kang bisa ngontrol arah. Tombol utama padha A lan B ditambahake, kang digunakake kanggo tumindak sembarang, lan rong tombol pungkasan ing medali kanggo ngaso lan muter.

Pangembang nyedhiyakake, kanthi antarmuka sing padha ditinggalake, sing ndadekake atraktif lan unik. Dadi mung ngundhuh app iki lan dadi bocah maneh.

Details app

jeneng1200 ing 1
Size1.49MB
versiv5.36
Jeneng PaketNes.1200.games.in1.Apk
KategoriGames/Casual
pricefree
Dibutuhake Minimal4.0 lan Ndhuwur

Fitur utama 1200 game ing 1 Apk

Ana akeh fitur app iki. Sawetara wong kasebut ing bagean ndhuwur. Dadi, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama karo sampeyan kabeh ing dhaptar ing ngisor iki. Cukup tetep karo kita kanggo ngerti luwih lengkap.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Ton Game Lawas
  • Kontrol lawas, antarmuka, lan kanikmatan sing padha
  • Ora Ana Iklan
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Gameplay Offline
  • Multi-pamuter liwat Bluetooth utawa Wifi

Gambar saka App

Cara Ngundhuh 1200 ing 1 Apk?

Kita nuduhake link sing aman lan digunakake kanggo aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing dununge ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Sampeyan kudu nggawe sawetara pangowahan, sadurunge proses instalasi. Kanggo nindakake, cukup menyang Setelan lan Bukak Keamanan, banjur Centhang 'Sumber Ora dingerteni' lan Exit. Saiki sampeyan bisa nginstal app iki ing piranti

kesimpulan

1200 in 1 Apk nawakake rolas PC game lawas, sing bisa diputer ing piranti Android. Ana ton game, sing disenengi bocah lanang ing taun 90an. Dadi, coba app iki lan muga-muga sampeyan bakal seneng. Download lan wiwiti. Terus dolan menyang situs kanggo aplikasi sing luwih apik tenan.

Unduh Link       

Ninggalake Komentar