Unduh 2nr Apk Kanggo Android [2022 Dianyari]

Hello everyone, kita bali karo aplikasi Android liyane dikenal minangka 2nr Apk. Iku app apik tenan sing nawakake nomer seluler lan sampeyan ora perlu dokumen sembarang. Nyedhiyakake fitur sing luwih apik, sing bisa mbantu sampeyan surfing internet.

Kaya sing sampeyan ngerteni saiki, yen surfing internet ora aman, mula masarakat ora bisa nyedhiyani nomer ponsel pribadine. Mula sampeyan ana ing kene, nuduhake app iki karo sampeyan kabeh. Kita bakal nuduhake kabeh sing kita ngerteni, mung tetep karo kita lan nikmati.

Ringkesan App 2nr

Iki minangka aplikasi Android gratis sing dikembangake khusus ing basa Polandia. Mula rada angel dingerteni kanggo pamicara basa liyane. Nanging antarmuka sing gampang banget, mula sampeyan bisa ngakses tanpa ana masalah.

Ana akeh aplikasi Android lan situs web liyane, ing endi sampeyan kudu ngetik nomer ponsel. Sampeyan ora prelu nyelehake nomer pribadi, amarga ana akeh peretas sing bisa entuk nomer pribadi lan digunakake ing aktivasi ilegal.

Masalah liyane yaiku Smartphone paling anyar, sing mung menehi akses menyang kertu SIM siji. Mulane sampeyan kudu njaluk multiply piranti kanggo njaluk nomer panyebaran, nanging bakal biaya akeh dhuwit sampah.

Mula nggunakake Aplikasi 2nr, sampeyan bisa duwe num liyane kanthi nggunakake Smartphone sing padha. Iki minangka aplikasi Android gratis, sing bisa entuk telung nomer liyane. Ora ana karya kertas utawa sing kaya ngono, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki.

 Sampeyan bisa ngakses kanggo nggawe macem-macem akun situs web utawa aplikasi Android lan seneng. Iku uga menehi sampeyan SMS lan MMS lan malah nelpon karo. Sampeyan bisa ngakses nomer beda kanggo nomer resmi lan beda kanggo kulawarga.

Details app

jeneng2 nr
versiv1.0.42
Jeneng Paketpl.rs.sip.softphone
Size12.57 MB
pricefree
KategoriAplikasi/Komunikasi
Dibutuhake MinimalLollipop (5) - API level 21

Fitur Utama Apk 2nr

Wis akeh fitur kaya sing dibahas. Aku bakal nuduhake sawetara poin utama ing dhaptar ing ngisor iki, nanging yen sampeyan mikir aku ora nyebutake sawetara, sampeyan bisa nuduhake. Sampeyan bisa enggo bareng liwat bagean komentar lan bebas nggunakake.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Nomer Gratis
  • Surfing Internet sing Aman
  • Nomer anomali
  • Gawe akun multiply
  • Mbusak kapan wae     

Gambar saka App

Apa Aman Nggunakake Apk 2nr?

Ya, aman kanggo digunakake. Mung menehi sampeyan cara sederhana kanggo entuk nomer gratis, mula ora ana sing kudu kuwatir. Kasedhiya ing Google Play Store yen pengin dipriksa. Aja mikir kaping pindho, cukup unduh Apk 2nr.

Ya, sah digunakake. Nyedhiyakake nomer anyar kanggo digunakake, nanging gumantung karo sampeyan cara nggunakake. Yen sampeyan nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngaktifake ilegal, sampeyan bakal nemoni masalah lan kita ora tanggung jawab kanggo aplikasi kasebut. Dadi, gunakake aplikasi iki kanthi sah.

Kepiye Download Apk 2nr?

Kanggo ndownload App 2nr, sampeyan mung kudu nemokake tombol download ing kaca iki, sing bakal ana ing sisih ndhuwur lan ing ngisor. Kita wis nyoba lan nyedhiyakake file Apk sing aman lan bisa digunakake, mula rumangsa aman kanggo nutul tombol lan ngenteni sawetara detik.

Sawise ndownload, sampeyan kudu mbukak folder download lan tutul file Apk. Pilih opsi instal banjur enteni sawetara detik. Yen wis diinstal, bukak banjur rasakake.

kesimpulan

2nr App minangka aplikasi Android paling apik, sing nyedhiyakake sampeyan kudu nambah nomer seluler kanthi nggunakake siji Smartphone. Nggunakake kanthi ilegal bisa nyebabake sampeyan nemoni masalah, dadi akses kanthi aman lan legal.

Ninggalake Komentar