Unduh 911 Operator Apk Kanggo Android [2022]

Hello everyone, kita kene karo game Android liyane sange kanggo sampeyan kabeh, kang dikenal minangka 911 Operator Apk. Ing game iki, peran sampeyan kanggo nggawe cadangan telpon ing layanan emergence line, sing kudu nangani telpon emergence beda saka wong.

 Iku salah siji saka game paling nyata sing wis tau diputer. Sampeyan bisa seneng nulung wong saka sak ndonya kanthi menehi instruksi sing sampurna. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan 911 Operator Apk tetep karo kita lan kita bakal nuduhake kabeh babagan iki.

Ringkesan App Operator 911

Iki minangka aplikasi game Android, sing dikembangake dening Jutsu Games lan diluncurake ing taun 2017. Nawakake macem-macem peta sing bisa digunakake utawa diputer. Iki menehi sampeyan akeh kutipan saka sak ndonya. Sampeyan bisa njupuk swasana ati karir sing kudu menehi hasil karo enem kutha khusus.

911 Apk nawakake tim suci staf nunggu prentah sampeyan. Ana pitulas unit ing dhawuh sampeyan kabeh bakal nindakake apa sing bakal sampeyan tindakake. Aku arep kanggo sebutno kabeh tim beda Staff ing Game 2D ing dhaptar ing ngisor iki.

  • 5 Unit Polisi
  • 5 Unit Bantuan Medis
  • 5 Unit Pejuang Geni

Sampeyan kudu nyedhiyani kendaraan kanggo kulo. Ana dhaptar sing sampeyan bisa milih kendaraan sing pengin diwenehake. Sampeyan bisa nggawe tim loro kanggo saben wong yen pengin. Ing ngisor iki aku bakal nuduhake sawetara saka dhaptar kendaraan.

  • Bike
  • Mobil Polisi
  • Polisi Van
  • Copter Polisi
  • Bicycle
  • Mobil Pol sing ora ditandhani
  • Meriam Banyu
  • Ambulan
  • Copter Medis

Sampeyan uga bisa nyedhiyakake macem-macem senjata kanggo tim sampeyan. Sampeyan kudu ati-ati nalika nyedhiyakake senjata apa wae amarga bisa mateni wong utawa dheweke dipateni wong liya. Sampeyan uga bisa menehi aset liyane supaya bisa urip dina iki. Aku bakal nuduhake sawetara barang lan gaman kasebut karo sampeyan.

  • Rompi BulletProof
  • shotgun
  • Rifle
  • pistol
  • Terminal Sistem

Sawise rampung karo kabeh, sampeyan siyap ngirit dina. Sampeyan bakal entuk telpon saka macem-macem wong ing saindenging kutha. Ana macem-macem nomer telpon sing bisa dipikolehi, nanging aku bakal nuduhake sawetara telpon biasa sing bisa dipikolehi.

  • Cara Ngalangi Mobil
  • Nyinggung Lampu Abang
  • kidnapping
  • Pesta Keras
  • Rampok ATM
  • Langsung
  • Fire

Ana akeh laporan liyane sing bisa dilaporake amarga aku wis nyebutake sawetara. Sampeyan bisa menehi reaksi kaya sing dikarepake lan nulungi wong-wong mau. Sampeyan bisa sinau babagan sing luwih apik lan apik tenan saka Aplikasi Operator 911. Sampeyan bisa ngerti babagan kit sepindah lan cara nggunakake.

Game Details

jenengOperator 911
Size75.48 MB
versi4.03.24
Jeneng Paketcom.jutsugames.operator911
Dikembangake dening Game Jutsu
KategoriGames/simulasi
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Fitur Utama Apk 911 Operator Apk

Nalika kita ngrembug kabeh, nanging ana sawetara fitur utama sing kudu dakkandhakake. Dadi, aku bakal nyelehake ing dhaptar ing ngisor iki. Yen sampeyan mikir aku bisa uga ora kejawab sawetara utawa yen sampeyan pengin nuduhake pengalaman, gunakake bagean komentar lan gunakake Aplikasi Operator 911.

  • Gratis Download
  • Gratis Kanggo Muter
  • Pengalaman sing realistis
  • Nambah Ilmu

Screenshot Game

Kepiye Download Apk 911 Operator?

Kita nyedhiyakake link sing aman lan bisa digunakake kanggo game iki. Kanggo ndownload Apk 911 Operator Apk, sampeyan mung kudu nemokake tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol kasebut lan enteni sawetara detik nganti diunduh kabeh.

Sawise download rampung, sampeyan kudu mbukak folder download lan tutul file Apk. Pilih opsi instal banjur ngenteni sawetara detik nganti rampung. Bukak banjur seneng dolanan.

kesimpulan

911 Operator App minangka game Android paling apik, sing nawakake sampeyan dadi Operator 911 lan nelpon darurat. Sampeyan kudu menehi reaksi cepet marang wong-wong mau amarga sampeyan kudu nylametake nyawane liya.

Tetep Aman lan tetep ngunjungi situs.

Unduh Link            

Ninggalake Komentar