Unduh AA Phenotype Patcher Apk Kanggo Android [2022]

Yen sawetara aplikasi Android sampeyan ora bisa digunakake ing Android Auto, mula kita duwe cara paling apik kanggo nggunakake kabeh aplikasi. AA Phenotype Patcher minangka aplikasi Android, sing nyedhiyakake pangguna kanggo nggunakake kabeh aplikasi ing Android auto. Gunakake kabeh aplikasi sing diblokir utawa ora kasedhiya ing mobil sampeyan.

Yen sampeyan nggunakake Auto ing kulo, sampeyan bakal ngerti babagan fitur lan layanan sing apik tenan. Sampeyan bisa kanthi gampang mbukak kabeh fitur aktif lan layanan aplikasi nganggo kaca mobil. Ana fitur liyane sing apik tenan sing kasedhiya ing aplikasi iki. Dadi, tetep karo kita lan jelajahi kabeh babagan kasebut.

Apa itu Apk Phenotype Patcher Apk?

AA Phenotype Patcher No Root minangka aplikasi Android, sing nyedhiyakake pangguna otomatis Android kanggo ngakses kabeh aplikasi sing diblokir. Sampeyan bisa nggunakake kabeh aplikasi sing diblokir kanthi otomatis ing Mobil kanthi nggunakake patcher apik tenan lan nikmati kulo.

Yen sampeyan pangguna otomatis Android, sampeyan bakal ngerti kabeh babagan iki. Nanging yen sampeyan ora ngerti babagan iki, mula kita kasedhiya kanggo sampeyan. Iki minangka aplikasi digital sing digawe Google kanggo pangguna nggunakake kabeh aplikasi sing kasedhiya ing Smartphone ing fitur pangilon.

Ing dhisikan, kabeh aplikasi digunakake kanggo pangguna, tegese sampeyan bisa nggunakake kabeh aplikasi sing kasedhiya ing kaca mobil. Fitur pangilon nyedhiyakake pangguna supaya gampang ngoperasikake fitur kanthi tutul, jinis, utawa malah ing printah swara.

Dadi, sampeyan ora prelu ngganggu sampeyan saka dalan lan isih ngoperasikake kabeh fitur sing kasedhiya. Nelpon utawa nampa telpon, ngakses YouTube utawa browsing internet. Sampeyan bisa nindakake kabeh lan liya-liyane nganggo aplikasi sing apik tenan iki.

Nganyari pungkasan, sing wis digawe ing mobil otomatis diblokir lan sawetara aplikasi ora bisa digunakake maneh. Aplikasi kasebut bakal kasedhiya ing Smartphone, nanging ora bakal ditampilake ing pangilon Android Auto.

Dadi, ana sawetara patcher sing dikembangake, sing pangguna bisa nggunakake kabeh aplikasi sing ora kasedhiya. Nanging alat kasebut mbutuhake akses root, tegese sampeyan kudu ROOT piranti. Iki minangka salah sawijining perkara sing paling angel kanggo piranti sampeyan.

Mula, kita ana ing kene kanggo nggunakake patcher apik tenan kanggo sampeyan, sing bakal digunakake ing piranti No Root. Sampeyan bisa kanthi gampang nginstal alat iki ing piranti sing nyambung karo pangilon lan nikmati kabeh layanan. Sampeyan bisa nggunakake kabeh aplikasi sing ora kasedhiya karo patcher iki tanpa mbebayani babagan privasi sampeyan.

Ana ton fitur liyane sing luar biasa sing kasedhiya ing aplikasi kasebut, sing bisa ditliti ing aplikasi kasebut. Dadi, cukup download patcher iki lan jelajahi kabeh. Yen sampeyan duwe masalah ndownload, aja bebas hubungi kami, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Details app

jenengAA Phenotype Patcher
Size1.46 MB
versiv0.85
Jeneng Paketpl.eselter.aaphenotypepatcher
DeveloperESELTER
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload file Apk, sampeyan kudu ing panggonan sing bener. Sampeyan bisa kanthi gampang ndownload versi paling anyar lan aplikasi iki. Temokake tombol undhuhan ing kaca iki banjur tutul, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

Sawise ndownload rampung, mula sampeyan kudu ngowahi sawetara setelan. Kanggo nindakake, bukak Setelan banjur bukak panel Security, banjur centhang ing 'Source Unknown. Sawise proses iki, sampeyan bebas nginstal ing piranti.

Fitur utama

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Akses Kabeh Aplikasi ing Android Auto
  • Akses Aplikasi sing ora kasedhiya
  • Ora dibutuhake ROOT
  • Aman lan Aman
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ndhukung Pariwara saka pihak katelu
  • Akeh Liyane
Liyane final

Entuk akses sing aman lan sehat menyang kabeh aplikasi sing diblokir ing mobil kanthi otomatis nggunakake AA Phenotype Patcher Android ing Smartphone lan nikmati. Yen sampeyan duwe masalah ngakses fitur sing kasedhiya, aja bebas hubungi kami.

Ninggalake Komentar