Unduh AajaChat Apk Kanggo Android [2022 Dating App]

Apa sampeyan nggolek platform kanggo ketemu karo wong anyar lan kesempatan? Yen ya, mula kita ana ing kene platform sing paling apik kanggo sampeyan, sing diarani AajaChat. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake layanan sosialisasi lan fitur sing paling apik kanggo pangguna. Iki nawakake koleksi klompok lan wong sing paling gedhe.

Sosialisasi pancen luwih gampang ing jagad teknis. Sampeyan bisa ngakses kanthi gampang lan entuk apa wae kanthi mung sawetara tap. Ana macem-macem aplikasi sosial lan situs web, sing pangguna bisa gampang saling kontak. Sampeyan bisa kanthi gampang golek wong anyar lan sinau babagan anyar ing platform kasebut.

Masalah, sing biasane diadhepi masarakat, yaiku langganan premium. Aplikasi sing populer lan paling populer nawakake penawaran premium, sing kudu dituku pangguna kanthi nandur modal dhuwit nyata. Saben pangguna ora bisa mbayar, sing nggunakake fitur aplikasi winates.

Sampeyan kudu ngilangi kabeh watesan sing diwenehake aplikasi iki, sing nawakake fitur paling apik kanggo para pangguna. Ana pirang-pirang fitur apik tenan ing aplikasi iki, sing bakal dituduhake karo sampeyan kanthi rinci. Dadi, tetep wae karo kita lan entuk kabeh informasi babagan app iki.

Ringkesan AajaChat App

Iki minangka aplikasi Android Sosial, sing nawakake platform sosialisasi paling gedhe kanggo kabeh wong sing melu. Nyedhiyakake ewonan anggota aktif, macem-macem klompok, layanan blanja, lan liya-liyane kanggo pangguna. Kabeh fitur sing kasedhiya bebas digunakake, tegese ora ana pembayaran premium.

Kasedhiya macem-macem kategori ing aplikasi iki, sing bisa diakses kanthi gampang. Nanging sampeyan kudu ndhaptar akun ing dhisikan. Ana macem-macem cara registrasi, sing bisa ngrampungake proses registrasi.

Cara pertama yaiku registrasi email, ing endi sampeyan kudu ngetik email lan ndhaptar akun nganggo email. Cara nomer loro yaiku nomer seluler, ing endi sampeyan kudu ndhaptar akun nggunakake nomer ponsel.

OTP bakal dikirim ing nomer ponsel sampeyan, cukup ketik kode OTP lan sampeyan bakal entuk akses. Nawakake telung bagean utama ing tampilan. Bagean pisanan yaiku omah, sing nawakake bagean luwih lanjut. Nawakake Panas, Aktif, lan Anyar. Sampeyan bisa ngakses bagean apa wae lan gabung karo grup apa wae.

Bagean kapindho yaiku kategori, ing ngendi kabeh klompok kasedhiya. Ana macem-macem kelompok sing kasedhiya, sing nawakake macem-macem anggota. Ing App Kencan nawakake dating lan kategori bocah-bocah wadon, kang kedhaftar bisa gampang golek partners tanggal lan seneng-seneng.

Kasedhiya uga klompok pendhidhikan, ing endi sampeyan bisa njelajah kapribaden sing luwih sinau. Yen sampeyan lagi nemoni masalah kepenak lan golek gaweyan, mula bakal kasedhiya klompok khusus. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake informasi sing gegandhengan karo proyek lan ndhaptar.

Bagean katelu yaiku Me, sing nawakake kabeh informasi sing gegandhengan karo akun sampeyan. Sampeyan bisa kanthi gampang nambah akun sosial liyane menyang aplikasi iki. Iki uga nyedhiyakake luwih akeh setelan privasi, sing bisa gampang ditambahake ing bagean iki.

Ana akeh fitur sing luwih apik tenan sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing bisa dinikmati sapa wae. Dadi, download app iki lan entuk kabeh fitur kasedhiya saka app. Yen sampeyan duwe pitakon babagan iki, hubungi kita liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Details app

jenengAajaChat
Size5.89 MB
versiv1.5.3.10
Jeneng Paketcom.vmate.aajachat
DeveloperKanca
KategoriAplikasi/Social
pricefree
Dibutuhake Minimal4.3 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Kumpulan Klompok Paling Gedhe
  • Ewonan Anggota Aktif
  • Kategorisasi Grup Paling Apik
  • Entuk Ilmu Paling Apik babagan Bidang Sampeyan
  • Ketemu Wong Anyar
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Sawetara app sing padha kasedhiya ing ngisor iki.

Coomeet Apk

Tresna karo Tari 

Kepiye Download file Apk?

Saiki, aplikasi iki ora katon ing Google Play Store, nanging aja padha sumelang. Kita bakal nuduhake link sing aman lan bisa digunakake karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download banjur tunyuk. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawise tunyuk wis digawe.

kesimpulan

AajaChat Apk minangka platform paling apik kanggo wong golek kesempatan anyar lan ketemu wong anyar. Dadi, priksa kabeh perkara anyar lan paling anyar saka kabeh penjuru jagad. Kanggo app lan hack liyane sing apik tenan, bukak situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar