Unduh Apk Adventurous Hearts Kanggo Android [2022]

Pengin nemokake jagad petualangan anyar? Yen sampeyan kasengsem karo game kasebut, mula sampeyan ana ing panggonan sing bener. Kita ana ing kene kanthi aplikasi paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Adventurous Hearts Apk. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nyedhiyakake platform game roleplay sing paling apik kanggo para pangguna bisa main. Yen sampeyan pengin main, instal ing Smartphone Android lan wiwiti njelajah.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana macem-macem koleksi game sing kasedhiya kanggo macem-macem piranti. Ing wiwitan, game kasebut dikembangake khusus kanggo komputer, sing angel kanggo kabeh wong tuku komputer kanggo game khusus. Nanging kanthi wektu lan teknologi luwih gampang akses lan piranti Android, komunitas game bakal diganti kabeh.

Ana pirang-pirang milyar pemain sing entuk bathi saka platform game Android. Iki minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nggunakake wektu luang yaiku hobi kaya ngono, saengga tingkat respons sampeyan bakal luwih dhuwur. Dadi, ana ton game sing kasedhiya, sing nyedhiyakake pengalaman game paling apik.

Dadi, kita ana ing kene kanthi aplikasi liyane sing apik tenan kanggo sampeyan, sing bisa ngrasakake game petualangan paling apik. Ana ton fitur apik tenan sing kasedhiya ing game iki, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh. Dadi, tetep cekap sawetara wektu kanggo njelajah.

Ringkesan Adventurous Hearts Apk

Iki minangka aplikasi game Android paling anyar, sing nawakake gameplay simulasi paling apik kanggo pangguna kanggo muter lan nikmati. Nyedhiyakake alur cerita, sing kudu dituruti pemain lan njupuk keputusan sing beda. Nyedhiyakake macem-macem misi, sing ndadekake karakter sampeyan luwih menang. Iki minangka platform gratis, sing mbukak kanggo kabeh wong bisa main.

Ana telung karakter utama ing game iki, sing kasedhiya ing macem-macem pulau. Dadi, sampeyan kudu golek sambungan ing antarane lan miwiti ngrampungake. Karakter pertama, sing kudu sampeyan lakoni, yaiku Sion, sing urip ing pulau iman.

Dheweke minangka bocah wadon sing paling polos ing pulau kasebut lan dheweke uga seneng karo tanduran lan bahan-bahan. Dadi, sampeyan kudu ngrampungake misi karo dheweke lan dheweke bakal mbantu sampeyan nylametake manungsa. Ana macem-macem piala, sing kudu dicopot lan disimpen kabeh jagad.

Dadi, sampeyan kudu ngyakinake kabeh bocah wadon telu kanggo mbantu sampeyan. Cara paling gampang kanggo nggawe dheweke setuju yaiku nglampahi wektu karo dheweke lan nulungi barang-barange. Luwih sampeyan nulungi karakter liyane lan minangka imbalan, dheweke bakal nulungi sampeyan.

Dadi, karakter nomer loro yaiku Rihanna lan para pangembang menehi karakter prajurit iki. Dadi, dheweke sing angel. Karakter pungkasan yaiku Kiley lan dheweke luwih seneng kewan tinimbang manungsa. Dadi, sampeyan kudu nganggep saben karakter kanthi beda kanggo nyedhaki. Ora ana cara sing gampang, tanpa mbuwang wektu lan mbantu dheweke.

Ing versi resmi iki Game 2D, ana ton saka Iklan kasedhiya lan uga mbayar item. Dadi, sampeyan kudu tuku barang sing dibayar saka toko kanggo ngrampungake macem-macem pencarian. Dadi, kita kene karo Adventurous Hearts Mod Apk kanggo sampeyan kabeh.

Ing versi mod, kabeh pariwara diblokir lan barang sing dibayar kasedhiya gratis. Dadi, sampeyan bisa muter game iki tanpa frustasi utawa pembayaran. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake aplikasi iki, hubungi kita.

Details app

jenengAti Petualang
Size84.60 MB
versiv2.1.2
Jeneng Paketstudio.genius.islandtraveller
DeveloperGenius Studio Jepang Inc.
KategoriGames/simulasi
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Game Android Simulasi Paling Apik
  • Watake ayu lan apik
  • Panelusuran lan Misi sing Apik
  • Kontrol Gamelan lan Responsif
  • Grafis berkualitas tinggi
  • Pamblokir Ads
  • Akses Barang Mbayar Gratis
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Game sing padha kanggo sampeyan, muga-muga sampeyan seneng.

Animal Crossing Pocket Camp Apk

Tomotoru

Kepiye Download Mod Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload versi mod game iki, banjur temokake tombol download ing kaca iki. Tombol undhuhan kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol undhuh lan enteni sawetara detik undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

kesimpulan

Adventurous Hearts Apk minangka aplikasi game paling apik kanggo kabeh pecandu game petualangan lan simulasi. Iki nyedhiyakake kalorone ing siji platform. Dadi, download lan wiwiti main game sing apik tenan iki. Yen sampeyan pengin luwih akeh game, coba terus tekan situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar