AePDS App Download Gratis Kanggo Android

Langkah liyane sing ditindakake dening Pemerintah Andhra Pradesh, India kanggo pasokan sipil. Saiki entuk kabeh informasi babagan pasokan sipil liwat piranti Android sampeyan. Aplikasi AePDS minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake nyedhiyakake kabeh informasi babagan pasokan sipil lan para pemasok.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana akeh perbaikan apik tenan sing wis digawe ing negara kasebut. Nanging ana sawetara perbaikan khusus, sing wis digawe ing Andhra Pradesh dening pamrentah. Ana sawetara perbaikan sing wis digawe ing sektor pendhidhikan bubar.

Dadi, saiki para pejabat padha ngudi marang sistem kiriman ternak, sing kebak penyelundupan, dodolan ireng, korupsi, lan liya-liyane. Dadi, para pejabat pengin menehi cara sing transparan, sing kudu ditindakake kabeh kiriman lan kabeh wong kudu entuk kabutuhan dhasar.

Mula, aplikasi iki dikembangake, ing endi kabeh pangiriman ternak bakal transparan lan kabeh wong bisa gampang ngakses. Kasedhiya macem-macem fitur lan layanan ing aplikasi iki, supaya wong bisa entuk bathi. Dadi, tetep karo kita lan jelajahi kabeh babagan kasebut.

Ringkesan Aplikasi AePDS

Iki minangka aplikasi produktif Android, sing nawakake kabeh informasi sing gegandhengan karo suplai sipil Andhra Pradesh. Nyedhiyakake cara paling gampang, supaya sampeyan bisa kanthi gampang nemokake kabeh informasi babagan suplai lan dealer. Kabeh fitur lan layanan aplikasi iki bebas digunakake kanggo kabeh wong.

Iki dikembangake khusus kanggo warga India, tegese ora bisa diakses dening warga negara liya. Dadi, yen sampeyan saka India, sampeyan bisa kanthi gampang nggunakake kabeh layanan lan fitur sing kasedhiya ing aplikasi iki. Nyedhiyakake macem-macem kategori kanggo pangguna, kanthi sampeyan bisa ngakses kabeh informasi sing kasedhiya.

AePDS Apk nyedhiyakake cara digital paling apik sing bisa ngawasi produk pasokan ternak. Nyedhiyakake kabeh informasi babagan toko ternak pemasok sing aktif, ing endi masarakat bisa ngakses kabeh supplier sing paling cedhak.

Yen sampeyan pengin nambah utawa mbusak wong saka kertu jatah, sampeyan bisa kanthi gampang nglamar aplikasi kasebut liwat aplikasi iki. Yen ana anggota kertu jatah sing ora kasedhiya utawa tilar donya, sampeyan bisa nglaporake lan anggota kasebut bakal dicopot saka kertu kasebut.

Proses sing padha kasedhiya kanggo nambah anggota anyar. Sampeyan bisa ngatur kabeh informasi babagan pangiriman lan jatah liwat aplikasi iki. Saliyane, pejabat bakal ngawasi pasokan kasebut kanthi lengkap.

Dadi, korupsi kontribusi ora bakal kedadeyan. Iki minangka sawetara langkah paling apik saka pamrentah, supaya kabeh wong entuk bathi kasebut. Iki minangka cara paling apik kanggo nggoleki wong ala ing siklus pasokan ternak.

Ana macem-macem fitur lan layanan sing apik banget sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing bisa digunakake para pangguna lan pejabat kanggo nggawe pangowahan sing paling apik. Dadi, download app iki lan entuk kabeh keuntungan saka iku. Yen sampeyan duwe pitakon babagan app iki, hubungi kita.

Details app

jenengAePDS
Size24.46 MB
versiv5.9
Jeneng Paketnic.ap.epos
DeveloperTIM AEPDS TENGAH
KategoriAplikasi/produktivitas
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Kabeh Informasi sing ana gandhengane karo Pasokan Sipil
  • Atur Kertu jatah sampeyan
  • Tambah lan Copot Anggota
  • Aplikasi Resmi
  • Cara Paling Apik kanggo Distribusi sing Adil
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Ora Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Sawetara aplikasi sing padha kanggo sampeyan.

App Gigalife

Data Saral

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging ora prelu ngunjungi mrana lan mbuwang wektu. Kita bakal nuduhake cara paling cepet kanggo ndownload karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu nemokake tombol download banjur tunyuk, download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Entuk fitur paling apik karo platform iki lan gampang ngakses kabeh informasi sing gegandhengan karo pasokan ternak. Dadi, mung ngundhuh AePDS App Kanggo piranti Android lan duwe akses gampang kanggo kabeh. Kanggo aplikasi sing luwih apik, bukak situs web kita.

Unduh Link

Ninggalake Komentar