Unduh Alfa Apk Kanggo Android [Update 2022]

Yen sampeyan dadi pelanggan bank Alfalah, mula bakal ana kabar apik kanggo sampeyan kabeh. Bank Alfalah nawakake aplikasi Android, sing dikenal kanthi jeneng Alfa Apk. Iki nawakake akses lengkap menyang akun lan rincian akun, kanthi sampeyan bisa ngatur akun lan ngakses fitur liyane.

Kaya sing sampeyan ngerteni, Bank Alfalah minangka salah sawijining bank swasta paling gedhe ing donya. Ing Pakistan, nawakake luwih saka 600+ cabang lan amarga teknologi paling anyar uga nambah sistem perawatan pelanggan lan ngatur akun.

Iki minangka salah sawijining panyedhiya layanan internasional, sing uga nawakake layanan ing negara liya. Sawetara negara liya yaiku Bangladesh, Afghanistan, UEA, lan Bahrain. Nyedhiyakake sistem Perbankan Islam paling apik saka tahap wiwitan. Kanggo pelanggan, uga menehi akses gampang liwat aplikasi iki.

 Sampeyan bisa ngerti babagan kegiatan akun saben wulan liwat aplikasi iki, sing minangka proses kritis sadurunge app iki. Ana luwih akeh fitur lan layanan aplikasi iki, sing sampeyan pengin ngerti. Dadi, tetep wae karo kita lan kita bakal nuduhake kabeh babagan aplikasi iki.

Ringkesan Alfa Apk

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing dikembangake dening Bank Alfalah Limited. Iki nawakake pangguna bank Alfalah kanggo njaga akun lan duwe akses gampang menyang macem-macem fitur. Dadi, ayo miwiti karo fitur, sing kasedhiya kanggo diakses.

Sing paling penting yaiku laporan akun. Nawakake sampeyan mriksa rincian akun sajrone telung puluh dina pungkasan. Iku proses angel, sadurunge app iki. Sampeyan kudu ngunjungi sembarang cabang lan ngenteni giliran ing dhaftar dawa wong lan pungkasanipun, sampeyan duwe statement. Nanging ing kene sampeyan mung kudu nutul.

Nawakake sampeyan mbayar tagihan kertu Kredit lan sampeyan uga bisa ngerti informasi sing ana gandhengane karo kertu kredit. Menehi rincian kertu Kredit kaya pambayaran minimal sing bisa ngekstrak, poin hadiah anyar, lan tanggal mbayar tagihan uga disebutake.

Online Banking App nawakake sampeyan ngganti informasi pribadhi babagan akun liwat aplikasi iki. Sampeyan bisa ngganti alamat lan liya-liyane. Sampeyan malah bisa nglamar buku Priksa online lan sampeyan uga bisa nransfer dana. Yen sampeyan kehabisan daya ing seluler, sampeyan uga bisa ngisi daya liwat.

Iki nawakake pelacak lokasi, sing bisa nemokake cabang utawa ATM sing paling cedhak. Sampeyan uga bisa nemokake rincian babagan, kayata wektu mbukak lan liya-liyane. Yen sampeyan pengin tuku apa-apa, mula Alfalah mall kasedhiya kanggo sampeyan, sing bisa tuku barang elektronik lan liya-liyane.

Ana akeh fitur liyane, sing bisa ditliti sawise nggunakake aplikasi iki. Nanging yen sampeyan duwe masalah nggunakake aplikasi iki, mula menehi akses sederhana menyang perawatan pelanggan, sing bakal nggawe masalah sampeyan bisa ditanggulangi.

Details app

jenengAlfa
Size 73.84 MB
versiv2.5.5
Jeneng Paketcom.base.bankalfalah
DevelopersBank Alfalah Winates
KategoriAplikasi/Finance
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan munggah

Fitur Utama Aplikasi Alfa

Kita nyoba nuduhake meh kabeh layanan sing bisa diakses liwat aplikasi iki. Ana sawetara fitur utama, sing bakal dituduhake karo sampeyan ing bagean komentar. Yen sampeyan pengin nuduhake pengalaman, wenehana nggunakake bagean komentar.

  • Gratis kanggo didownload
  • Sampeyan mung bisa ngakses mung dening para pelanggan Alfalah
  • Nawakake rincian akun.
  • Ngganti informasi pribadi
  • Belanja Online
  • Mbayar tagihan online lan uga tagihan sarana
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ana Iklan
  • Akses gampang menyang kabeh fitur
  • Temokake lokasi

Gambar saka App

Cara Ngundhuh Alfa Apk

Kasedhiya ing Google Play Store kanggo didownload, nanging yen sampeyan nemoni masalah ndownload saka Google Play Store. Kita uga nawakake link sing aman lan digunakake kanggo aplikasi iki. Sampeyan mung kudu nutul tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

kesimpulan

Alfa Apk minangka aplikasi paling apik kanggo ngatur akun Bank nggunakake Smartphone. Nanging nuduhake informasi login karo wong liya bisa uga nyebabake sampeyan masalah. Dadi aja dibagi karo sapa wae. Dadi, cukup download aplikasi iki lan wiwiti nggunakake.

Terus dolan menyang situs kanggo aplikasi sing luwih apik tenan.

Unduh Link

Ninggalake Komentar