Download Amazonas Tv Apk Kanggo Android [2022]

Amazonas Tv minangka aplikasi Android paling anyar, sing nyedhiyakake koleksi saluran TV sing paling apik kanggo stream lan seneng pangguna. Nawakake layanan basis protokol IPTV kanggo pangguna, ing ngendi pangguna bisa entuk kabeh koleksi saluran sing paling apik lan akeh kanthi gratis.

Yen sampeyan minangka penggemar hiburan, sampeyan bakal mapan ing papan sing pas. Sampeyan mung butuh aplikasi iki ing piranti Android kanggo ngrasakake wektu luang. Entuk app iki ing Smartphone Android utawa Tablet lan wiwiti seneng koleksi saluran sing paling apik. Tetep karo kita lan jelajahi babagan aplikasi apik tenan iki.

Apa App Amazonas Tv?

Amazonas Tv Apk minangka aplikasi hiburan Android, sing nyedhiyakake layanan protokol IPTV paling apik kanggo pangguna supaya bisa seneng hiburan gratis. Nawakake koleksi saluran TV paling apik, sing nyedhiyakake kabeh jinis konten. Menehi platform gratis, sing ngajak pangguna ngakses kabeh konten kanthi gratis.

Ana fitur kasedhiya ing iki Aplikasi IPTV kanggo pangguna, nanging aplikasi utama dikembangake kanggo pangguna Spanyol. Dadi, fitur lan kabeh pilihan sing kasedhiya kasedhiya ing basa Spanyol dhasar. Bakal angel digunakake kanggo pangguna liyane, nanging uga minangka fitur sing apik kanggo pangguna, sing ana gandhengane karo basa iki.

Koleksi kategori sing akeh kasedhiya kanggo pangguna, supaya wong bisa ngakses kabeh konten sing kasedhiya kanthi gampang. Ing kategori kasebut, sampeyan bakal entuk bagean sing gegandhengan karo warta ing wiwitan, sing nyedhiyakake kabeh koleksi warta nasional lan internasional.

Sampeyan bakal entuk kabeh informasi warta paling anyar babagan negara sampeyan lan liya-liyane. Dadi, tetep gaul karo kabeh konten informatif paling anyar. Saiki, wong seneng streaming kabeh koleksi hiburan paling anyar ing saluran kasebut.

Nyedhiyakake koleksi saluran paling apik kanggo pangguna kanggo hiburan streaming. Iki nyedhiyakake koleksi gedhe, sing nduweni bagean sing beda. Dadi sampeyan bisa nemokake film, seri web, musik, jaringan hiburan premium, lan liya-liyane.

Kasedhiya saluran saka saindenging jagad kanthi basa resmi, nanging sampeyan bakal oleh subtitle ing basa Spanyol. Dadi, yen sampeyan nggoleki konten diwasa bisa dinikmati ing wektu luang, mula uga ana bagean 18 +.

Ing bagean iki, sampeyan bakal entuk konten sing diwenehi rating diwasa utawa 18+, sing bisa streaming lan nikmati. TV Kiwi  minangka app paling apik kanggo entuk konten diwasa wae, nanging saiki sampeyan kudu njelajah app iki. Yen sampeyan pengin ngakses konten diwasa, sampeyan mung kudu golek koleksi ing pungkasan bagean kategori.

Ana fitur liyane sing apik tenan sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing bisa ditliti. Sawetara fitur kasedhiya ing bagean ndhuwur, sing wis dituduhake karo sampeyan kabeh. Sampeyan bisa nemokake kabeh fitur liyane lan nuduhake dheweke, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Details app

jenengAmazonas Tv
Size7.45 MB
versiv2.0.1
Jeneng Paketamazonas.tv
DeveloperAMAAZONAS
KategoriAplikasi/Hiburan
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download Amazonas Tv Kanggo Android?

Yen sampeyan pengin ndownload aplikasi sing apik tenan iki, mula sampeyan ana ing panggonan sing bener. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol unduh banjur enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

Sawise ndownload rampung, sampeyan kudu nggawe sawetara pangowahan kanggo nggawe proses instalasi rampung lengkap. Kanggo nindakake, bukak setelan banjur bukak panel keamanan, banjur centhang ing 'Sumber sing ora dingerteni'. Sawise proses iki rampung, sampeyan bebas nginstal app iki ing piranti Android.

Fitur Utama App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Nyedhiyakake Koleksi Saluran TV Paling Apik
  • Pustaka Film lan seri Web
  • Dhukungan Pemain Media Piranti lan Uga Nampilake Pemain Terbangun
  • Kategori sing wis ditemtokake kanthi apik
  • Server Cepet lan Responsif
  • Konten diwasa uga kasedhiya
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Akeh Liyane
Liyane final

Yen sampeyan pengin seneng wektu luang lan entuk pengalaman hiburan paling apik, unduh Amazon Amazon Tv kanggo piranti Android sampeyan. Sampeyan bisa ngakses kabeh layanan sing bisa dibayangke kanthi gratis. Yen sampeyan duwe masalah, ndownload app iki, mula bebas hubungi kami.

Ninggalake Komentar