Ing antarane Blackpink Apk Download Kanggo Android [2022]

Apa sampeyan penggemar ing Antarane kita lan uga seneng musik Blackpink? Yen ya, kita bakal kasedhiya karo kombinasi kalorone kanggo sampeyan, sing misuwur kanthi jeneng Blackpink. Iki minangka versi impostor paling anyar ing antarane kita, sing nawakake tema Blackpink paling anyar.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ing sawetara taun kepungkur game online populer lan jutaan pangguna nambah cepet ing lapangan iki. Ana macem-macem platform game online, ing endi pangguna beda bisa gampang main lan nikmati pengalaman game. Nanging impostor sing mesthi dadi salah sawijining game paling apik kanggo dolanan karo kanca lan seneng.

Iku game online bebarengan, ngendi pemain beda bisa gampang gabung liwat sambungan internet lan seneng. Urutane critane game iki prasaja, nanging mbingungake ing wektu sing padha. Ana sawetara penipu ing kru sampeyan, sing bakal mateni kabeh wong. Dadi, sampeyan kudu ngenali lan siram ing papan.

Nanging ora ana sing ngerti sapa sing dadi impostor, kadhangkala bisa uga sampeyan game kasebut dikembangake. Dadi, wong seneng nglampahi wektu karo. Dadi, kita ing kene karo versi jambon game iki, sing dikembangake khusus kanggo para penyayang band cah wadon. Dadi, pengin njelajah kabeh fitur anyar app iki? Yen ya, banjur tetep karo kita lan nikmati.

Ringkesan ing Antarane Blackpink

Iku platform game Android, kang nawakake versi paling anyar saka tansah impostor. Spasialitas versi iki yaiku dikembangake utamane kanggo para penyayang band musik Blackpink. Nyedhiyakake tema sing paling apik lan apik, sing disenengi kabeh pangguna.

Kabeh fitur lan urutane critane game ora ngganti dicokot, kang tegese isih ana impostor kasedhiya, sing bisa gampang matèni sampeyan utawa sampeyan bisa gampang njupuk metu liyane. Dadi, pangguna bisa gampang main game iki, nanging amarga antarmuka lan tema anyar, game kasebut menarik.

Ana macem-macem fitur, sing kasedhiya ing Among Us Blackpink. Dadi, kita bakal miwiti nganggo dhisikan, yaiku saiki sampeyan bisa duwe logo utama katon ana papat bocah wadon lan sadurunge ngetik mode, kabeh item sing ngambang uga ana gandhengane karo bocah-bocah wadon.

Sawise sampeyan milih ngetik ing Game Mod, nawakake antarmuka pink karo latar mburi ireng. Antarane Kita Blackpink Apk nyedhiyakake macem-macem pilihan, sing ana gandhengane karo lirik lagu kasebut. Panel tunggu utama uga diganti, saiki sampeyan bisa nemokake kursi sing dipilih lan uga meja.

Kulit uga ditambahake, sing nyedhiyakake tampilan seni kanggo para karakter. Sampeyan bisa ngganti warna sing kasedhiya, nanging sampeyan kudu ngganti kanthi cepet amarga pemain liyane uga bisa milih warna sing disenengi. Bagean kewan hewan diganti lan saiki bakal kasedhiya dadi kanca.

Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang milih kanca saka toko. Koleksi kanca-kanca uga saya tambah, kanthi gampang sampeyan bisa milih. Ana item liyane sing uga ing tampilan, kang kedhaftar bisa ngganti lan ngetik game.

Tampilan njero pesawat ruang angkasa uga diowahi, sing kalebu meja pawon, kamar, lan alangan liyane. Sampeyan bisa nemokake pangowahan ing tampilan pisanan amarga ana akeh karya kreatif sing ditindakake ing Antarane Us Blackpink supaya pangguna duwe pengalaman sing apik.

Dadi, download versi iki lan seneng main game iki. Ana ton fitur liyane sange kasedhiya ing, nanging sampeyan kudu njelajah kabeh ing dhewe. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake app iki, hubungi kita.

Versi mod ora kasedhiya ing pasar, nanging ana sawetara situs web sing ngaku nyedhiyakake Among Us Blackpink Mod. Situs kasebut ora bisa dipercaya, tegese tetep adoh saka situs kaya kasebut utawa data sampeyan bakal beresiko.

Details app

jenengAntarane Blackpink
Size141.62 MB
versiv2020.9.9
Jeneng Paketcom.innersloth.spacemafia
DeveloperMafia angkasa
KategoriGames/Tindakan
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis kanggo Muter
  • Versi paling anyar
  • Tema Blackpink
  • Kulit Anyar, Pets, Topi lan liya-liyane
  • Lingkungan luar biasa saka pesawat ruang angkasa
  • Antarmuka sing Apik
  • Kontrol Gamelan
  • Multiple Colors
  • Ora Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Sawetara game sing padha kanggo sampeyan.

Antarane Kita Tansah Imposter Apk

Antarane Pink Apk

Cara Ngundhuh Antarane Blackpink Apk?

Sampeyan bisa uga duwe masalah yen sampeyan ndownload saka situs liya, nanging kita bakal nuduhake siji sistem ndownload tunyuk. Dadi, sampeyan mung kudu nggawe siji tunyuk ing tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

kesimpulan

Antarane Blackpink Apk minangka platform paling apik kanggo kabeh jinis wong. Sapa wae bisa gampang gabung lan miwiti ngrasakake. Sampeyan bisa nggoleki macem-macem fitur anyar ing aplikasi iki. Dadi, mung rampungake proses download lan nikmati.

Unduh Link

Ninggalake Komentar