Unduh Android 10 Virtual Apk Kanggo Android [Update 2022]

Apa sampeyan kelangan akun game amarga nggunakake hack lan cheat? Yen ya, sampeyan kudu nyoba aplikasi apik tenan iki, sing dikenal minangka Android 10 Virtual. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake pangguna kanggo nggawe klon aplikasi liyane lan menehi identitas virtual kanggo peretas nggunakake peretas.

Sampeyan ngerti ana macem-macem game kasedhiya kanggo pangguna Android, sing wong seneng main lan nglampahi wektu. Dadi, angel banget kanggo sapa wae sing menang kanthi cepet, nanging uga ana macem-macem hacks sing kasedhiya ing pasar. Sampeyan bisa nggunakake lan hack game sembarang, kang bisa aman karo alat iki.

Apa sing dimaksud Android 10 Virtual Apk?

Android 10 Virtual App minangka aplikasi virtual Android, sing nawakake lingkungan virtual ing sistem operasi sampeyan. Lingkungan virtual sampeyan ora bakal sesambungan karo lingkungan resmi lan sampeyan bakal duwe papan sing aman kanggo nginstal kabeh jinis lan jinis aplikasi, sing uga kalebu peretasan.

Sampeyan ngerti ana macem-macem fitur sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing bisa entuk mupangat. Biasane, wong duwe macem-macem akun media sosial, sing kudu dioperasikake saka macem-macem piranti utawa dheweke kudu metu saka siji lan ngakses liyane.

Dadi, pancen angel kanggo ngrampungake kaloro proses kasebut, nanging aja padha sumelang. Sampeyan bisa duwe cara sing luwih gampang lan gampang, supaya sampeyan bisa ngakses macem-macem akun kanthi bebarengan ing siji piranti. Fitur utama dikenal minangka Kloning, kaya Desbanear Apk.

Kanthi aplikasi iki, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe klon kabeh aplikasi liyane, kalebu Facebook, Instagram, WhatsApp, lan liya-liyane. Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang ngakses kabeh fitur lan layanan sing kasedhiya saka macem-macem platform media sosial, tanpa masalah.

Biasane, peretas dhewe seneng main game, yaiku salah sawijining kesalahan sing paling umum kanggo nglarang akun. Nalika nggawe akun ing sembarang platform game, bakal nyimpen alamat IP utama lan nomer IMEI piranti ing database. Sampeyan bakal dikenali dening alamat iki.

Dadi, yen sampeyan nggunakake hack, mula akun lan alamat sampeyan bakal diblokir lan sampeyan ora bakal duwe akses menyang akun maneh. Mula, sampeyan bisa duwe solusi kanggo masalah iki lan bisa gampang hacking.

Proses nggunakake iki Aplikasi kloning iku padha kanggo saben game lan aplikasi liyane, nanging kita duwe nomer akeh pemain PUBG. Dadi, kita bakal menehi pedoman miturut hacking aman PUBG-Mobile, sing bisa digunakake lan nikmati kabeh pemain PUBG.

Cara Nggunakake Android Virtual PUBG?

Iki minangka proses sing gampang lan gampang, nanging kita bakal nuduhake kabeh rincian babagan iki. Sawise rampung karo proses instalasi, banjur bukak alat iki, sing bakal menehi kaca kosong. Sampeyan kudu nggawe klon saka PUBG-M lan hack, sing digunakake.

Sawise proses kloning rampung, sampeyan kudu mbukak game kloning lan hack, sing ora ana interaksi karo aplikasi resmi. Dadi, sampeyan bisa digunakake kanggo hack utawa nyoba-nyoba ing lingkungan virtual lan nikmati wektu luang.

Dadi, entuk kabeh informasi babagan aplikasi iki, kanthi nggunakake. Sampeyan bisa entuk aplikasi iki saka aplikasi iki lan nikmati kabeh fitur sing kasedhiya. Yen sampeyan duwe masalah ndownload, sampeyan bisa kanthi gampang ngubungi kita, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Details app

jenengAndroid 10 Virtual
Size23.30 MB
versiv1
Jeneng Paketcom.tencent.iglite.pubghqlite
DeveloperIGLITE
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload file Apk kanggo piranti, sampeyan kudu nemokake tombol download. Tombol kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki, banjur tutul banjur ngenteni. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik sawise tunyuk wis digawe.

Fitur utama

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Aplikasi Virtual Paling Apik
  • Proses Kloning Cepet lan Gampang
  • Entuk Identitas Virtual
  • Ganti Alamat IP lan Nomer IMEI
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Kasedhiya Ora-Pariwara
  • Akeh Liyane  
kesimpulan

Yen sampeyan nemoni masalah hacking, iku solusi paling apik kanggo sampeyan. Android 10 Download Virtual kanggo piranti Android lan ngakses kabeh fitur sing apik tenan. Yen sampeyan pengin entuk aplikasi lan peretasan sing luwih anyar lan apik tenan, mula tetep visit website.

Ninggalake Komentar