Arattai Apk Download Gratis Kanggo Android

Arattai Apk minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake fitur lan layanan komunikasi sing paling apik. Iki nawakake tingkat keamanan lan layanan privasi sing paling maju kanggo pangguna Android supaya bisa komunikasi kanthi aman lan aman. Entuk app iki ing piranti Android lan entuk kabeh layanan sing kasedhiya kanthi cepet.

Komunikasi luwih gampang karo koleksi aplikasi Android paling anyar. Ana sawetara platform paling apik ing saindenging jagad, sing digunakake wong minangka aplikasi messenger. Platform kasebut nyedhiyakake pangguna kanggo komunikasi karo kanca lan kulawarga. Dadi, sampeyan bisa uga mikir, kenapa kita mung nyaranake aplikasi iki, yen ana platform liyane?

Yen sampeyan padha mikir, mula sampeyan bakal ngerti kabijakan privasi beda kanggo saben aplikasi. WhatsApp saiki dadi salah sawijining aplikasi sing paling akeh digunakake, nanging amarga nganyari kabijakan privasi, pangguna wis ora aman maneh. Dadi, masarakat pengin platform sing aman lan aman.

Mulane, kita kene karo aplikasi apik tenan iki kanggo sampeyan, kang menehi sampeyan karo fitur komunikasi paling apik kanggo pangguna kanggo seneng. Yen sampeyan pengin nggunakake app iki, banjur njaluk kabeh informasi sing gegandhengan lan seneng. Dadi, tetep karo kita lan entuk kabeh konten informatif.

Ringkesan Arattai Apk

Iki minangka aplikasi komunikasi Android, sing nawakake layanan utusan paling apik kanggo pangguna supaya bisa dinikmati. Pangguna bisa nggunakake platform iki kanggo komunikasi karo kontak liyane nggunakake layanan lan keamanan paling apik. Iki minangka platform gratis, sing nawakake kabeh wong kanggo gabung lan nggunakake kanthi gratis.

Kasedhiya macem-macem bagean kanggo pangguna supaya bisa nggunakake aplikasi cepet. Saben bagean nyedhiyakake layanan sing wis ditemtokake kanthi becik kanggo pangguna. Nyedhiyakake pangguna kanggo ndhaptar kanggo nggunakake kabeh layanan sing kasedhiya.

Proses registrasi mbutuhake nomer Seluler, sing pangguna bisa ngrampungake registrasi. OTP bakal dikirim menyang nomer sing diwenehake, sing kudu diketik ing kothak sing dibutuhake. Sawise proses registrasi rampung, sampeyan kudu nemokake kabeh kontak.

Iku mung gumantung karo koleksi nomer seluler ing piranti sampeyan. Pangguna, sing nggunakake aplikasi iki, bakal kasedhiya ing dhaptar kontak sampeyan. Yen sampeyan pengin kanca liyane nggunakake komunikasi, sampeyan bisa ngirim link undhangan supaya dheweke ngerti.

Fitur komunikasi paling apik, kalebu Teks, Telpon Swara, lan obrolan video. Nawakake pangguna kanggo teks lan ngirim cathetan swara. Cathetan swara bakal cetha lan proses ngirim cepet, nanging yen sampeyan luwih seneng nggunakake video chatting, banjur menehi sawetara efek video chatting paling apik kanggo nggawe obrolan luwih atraktif.

Layanan sawetara telpon sekaligus nyedhiyakake pangguna kanggo nggawe utawa gabung ing telpon video grup, supaya sampeyan bisa komunikasi karo kanca-kanca sing paling apik bebarengan. Ana macem-macem fitur kanggo pangguna, nanging sing paling penting keamanan kasebut dhuwur banget. Informasi pribadhi pangguna, ora bakal disimpen ing kabeh.

Sampeyan bakal duwe obrolan swara lan video enkripsi end-to-end, tegese kabeh data bakal dibusak sawise telpon rampung. Data sampeyan ora bakal digunakake dening perusahaan utawa dienggo bareng. Dadi, sampeyan bakal duwe platform paling aman, sing digunakake dening mayuta-yuta wong India. Dadi, instal Arattai Kanggo aplikasi chatting paling apik ing India lan nikmati.

Yen sampeyan isih seneng nggunakake WhatsApp, nanging tanpa watesan. Banjur sampeyan bisa duwe versi paling apik-dimodifikasi, kang dikenal minangka OG WhatsApp Pro. Sampeyan bisa duwe pengalaman paling apik ngobrol karo aplikasi iki, tanpa watesan.

Details app

jenengAratai
Size66.76 MB
versiv0.24.6
Jeneng Paketcom.aratai.chat
DeveloperZoho Corporation
KategoriAplikasi/Komunikasi
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download lan digunakake
  • Aplikasi Komunikasi Paling Apik
  • Layanan Pesen Cepet lan Gamelan
  • Obrolan Teks, Swara, lan Video
  • Nuduhake Teks, Cathetan Swara, Video
  • Keamanan Data level dhuwur
  • Enkripsi Akhir-Akhir
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ngobrol Swara lan Video Klompok
  • Ora Ndhukung Pariwara saka pihak katelu
  • Luwih Luwih

Gambar saka App

Kepiye Download Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging ora prelu mbuwang wektu ngunjungi pirang-pirang platform. Kita bakal nuduhake versi paling anyar saka aplikasi iki, sing bisa didownload kanthi gampang. Tombol undhuhan kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki, tutul banjur undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Arattai Apk minangka aplikasi paling apik kanggo komunikasi karo kanca lan kulawarga. Goleki app iki ing piranti Android lan entuk kabeh layanan sing kasedhiya. Yen sampeyan duwe pitakon babagan aplikasi iki, aja bebas nggunakake bagean komentar ing ngisor iki kanggo nuduhake umpan balik.

Ninggalake Komentar