Unduh APK Batau Kanggo Android [Dianyari 2022]

Batau APK minangka aplikasi hiburan Android paling anyar, sing nawakake streaming film lan seri web paling anyar. Nawakake sampeyan ndownload film utawa seri web. Kabeh fitur kasebut gratis, tegese sampeyan ora prelu nggunakake sepeser kanggo hiburan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana aplikasi liyane ing pasar, sing nawakake layanan kasebut. Nanging biasane, kabeh nawakake layanan kasebut sajrone wektu winates. Sawise suwe, sampeyan kudu mbayar nggunakake fitur aplikasi kasebut.

Dadi, kita nggawa aplikasi iki, kanthi sampeyan bisa entuk hiburan paling gratis kanthi gratis, ora prelu mbayar satus sen kanggo ngakses fitur-fitur kasebut. Nawakake nada fitur liyane, sing bakal dituduhake karo ringkesan ing ngisor iki.

Ringkesan Batau APK

Iki minangka aplikasi hiburan Android gratis, sing nawakake film, seri web, lan video cekak saka sak ndonya. Nawakake film Hollywood, Bollywood, lan kabeh film liyane sing dirilis, sing bisa streaming online lan uga didownload.

Fitur undhuhan paling apik amarga ngrasakake multiply aplikasi. Nanging ora ana siji-sijine sing nawakake fitur kasebut kanggo ndownload isine. Iki mung aplikasi, sing nawakake download konten kasebut tanpa dikenani biaya premium.

Antarmuka gampang banget diakses. Basa utama yaiku Inggris, dadi gampang dingerteni. Sampeyan ora nemokake bagean sing angel ing aplikasi iki. Nawakake limang bagean utama, sing nawakake kabeh konten ing kabeh aplikasi iki. Sampeyan mung kudu ngakses bagean sing paling disenengi.

Bagean utama pisanan iki Aplikasi IPTV punika paling anyar. Minangka ngandika paling anyar, sampeyan bakal nemokake kabeh data ditambahaké paling anyar ing bagean iki. Iki nyedhiyakake kabeh jinis film, serial TV, utawa Short-Video. Yen mung dianyari menyang server, sampeyan bakal nemokake ing bagean iki.

Bagian kapindho yaiku babagan film. Nawakake macem-macem film saka macem-macem wilayah. Sampeyan bisa nonton Hollywood paling anyar utawa Bollywood. Uga nawakake film diwasa kanggo wong diwasa, nawakake akeh konten diwasa, lan uga film animasi kanggo bocah-bocah.

Uga nyedhiyakake video cendhak, sing bisa ditonton lan dihibur. Biasane, umume video cendhak sing dirating diwasa. Dadi, iki dudu jinis video sing pengin ditonton karo kulawarga. Nanging sampeyan uga bisa nemokake sawetara video apik kene.

Nyedhiyakake macem-macem server kanggo ngakses konten apa wae. Dadi, nggawe selancar kanthi lancar. Sampeyan bisa ndownload luwih cepet, amarga lalu lintas sing dipérang dadi macem-macem server. Sampeyan uga bisa nonton online tanpa buffing utawa gangguan.

Iki minangka salah sawijining aplikasi paling apik ing internet, sing nawakake akeh fitur. Dadi, mung entuk mupangat saka aplikasi iki lan wiwiti dina sampeyan hiburan.

Details app

jenengBatau 2.0 APKs
Size12.21MB
versiv2.0
Jeneng Paketkabeh.solutionnotoapps.batau
KategoriAplikasi/Hiburan
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Utama Batau APK

Kita nyoba nyebutake kabeh fitur sing kasedhiya ing aplikasi iki karo sampeyan kabeh, nanging yen sampeyan pengin nuduhake pikirane, aja bebas nggunakake bagean komentar. Ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama aplikasi iki karo sampeyan.

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Gratis Nonton online lan offline
  • Multiple Server
  • Streaming Cepet
  • Kualitas video sing dhuwur
  • Ora tuku ing-app
  • Ora Ana Iklan
  • Antarmuka sing ramah pangguna

Kepiye Download Batau APK?

Iki minangka aplikasi pihak katelu, dadi ora kasedhiya ing Google Play Store. Nanging kita nuduhake tautan sing aman kanggo ndownload aplikasi iki. Cukup goleki tombol undhuhan ing kaca iki, sing bakal kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur ngenteni sawetara detik download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Aja lali ngaktifake 'Sumber ora dingerteni' saka keamanan setelan sadurunge proses instalasi.

kesimpulan

Catau APK minangka aplikasi paling apik kanggo nonton film online lan hiburan liyane kanthi gratis. Dadi, cukup download aplikasi iki lan wiwiti nggunakake. Terus dolan menyang situs kanggo aplikasi sing luwih apik tenan.

Ninggalake Komentar