Unduh APK Aplikasi BevQ Kanggo Telpon Android [2022]

Kahanan lockdown wis mengaruhi gaya urip wong lan angel kanggo wong sing nyetel kasebut. Dina iki kita wis nggawa app sing bakal mbantu sampeyan nglirwakake garis dawa ing toko minuman keras ing Kerala. Aplikasi kasebut diarani BevQ App Apk lan minangka platform online sing bisa pesen token supaya sampeyan entuk papan ing antrian kanthi virtual.

Aplikasi iki digawe kanggo njaga jarak sosial lan luwih dhisik nalika toko minuman keras dibukak ing India, masarakat mbanjiri toko-toko nalika ngrusak lan ora nggatekake prinsip-prinsip jarak sosial supaya ora nyebarake Covid-19. Masyarakat kudu netepi kabeh langkah pencegahan sing dibutuhake kanggo ngindhari virus kasebut. Sistem token online iki bakal menehi macem-macem wektu kanggo saben pangguna.

Ringkesan

Aplikasi iki wis diwiwiti dening perusahaan omben-omben Kerala supaya ora ana antrian sing ora perlu ing toko minuman keras. Aplikasi iki dikembangake dening Faircode Tech. Aplikasi BevQ kasedhiya ing rong basa, Inggris lan siji liyane nganggo basa Malayalam. Pangguna kudu umure luwih saka 23 taun kanggo nggunakake aplikasi iki. Sampeyan bakal diwenehi slot tartamtu ing wektu tartamtu.

Saiki kita bakal menehi tahu sampeyan carane sampeyan bisa nerusake BevQ Apk. Aplikasi kasebut bakal njaluk sampeyan jeneng, nomer telpon, lan kode pin. Sawise ngetik kabeh info sing dibutuhake, sampeyan kudu setuju karo syarat lan katemtane. Sawise iku, gunakake tombol kirim kanggo nerusake menyang layar sabanjure. Ing kene sampeyan kudu ngetik kode enem digit sing wis dikirim nomer pangguna.

Sawise ngrampungake proses registrasi, saiki sampeyan kudu milih jinis omben-omben sing dikarepake. Sampeyan entuk rong pilihan yaiku minuman keras lan bir utawa anggur. Pilih salah siji lan ketik kode pin maneh lan pesanake slot sampeyan. Sawise iki, pesenan sampeyan bakal dikonfirmasi lan sampeyan entuk kode QR bebarengan karo jeneng outlet, id outlet, lan alamat.

Iki minangka langkah sing apik sing ditindakake perusahaan korporasi omben-omben Kerala amarga masarakat ora nggatekake kasunyatan manawa dheweke bisa kena infeksi lan uga nyebabake masalah karo kulawargane. Kanthi nggunakake aplikasi iki, sampeyan bakal bisa nyegah antrian sing dawa.

Fitur utama Apk Bevq App Apk

  • Gratis Download.
  • Gratis Dianggo.
  • Antarmuka Panganggo Sederhana.
  • Cara registrasi sing sederhana.
  • Fasilitas kode QR.

Details app

jenengBevQ
Size19.76 MB
DeveloperFaircode Tech
Jeneng Paketcom.ksbcvirtualq
versiv8.0
KategoriAplikasi/Pangan & Minuman
pricefree
Dibutuhake Android4.1 lan Ndhuwur

gambar

Apa sah digunakake?

Ya, aplikasi kasebut pancen sah digunakake. Iki minangka cara online kanggo pesen slot ing antrean. Ora ana sing ilegal.

Wis aman digunakake?

Ya, iku app sejatine kudu digunakake. Pandemi iki nyebabake akeh masalah kaya sing sampeyan ngerteni lan nalika Pamaréntah menehi idin kanggo mbukak toko minuman keras, masarakat dadi edan. Toko-toko kasebut dibanjiri banjir lan kanggo iku, Kerala Gov.t duwe alternatif iki. Sampeyan njaga awake dhewe lan kulawarga aman.

Kepiye Cara Download BevQ App Apk?

Iki minangka aplikasi resmi ing Google Apps Store, sampeyan bisa kanthi gampang nginstal app saka kana. Sampeyan bisa ndownload Apk saka tautan sing diwenehake. Unduhan sampeyan bakal diwiwiti sawetara detik sawise sampeyan nutul tombol download.

Cara Instal Apk Apk BevQ

Yen sampeyan wis ndownload Apk saka tautan ing ngisor iki, sampeyan kudu tindakake pandhuan instalasi sing gampang. Sanajan panginstalan app iki ora angel nanging kanggo sawetara wong, bisa uga.

Proses instalasi:

  • Kaping pisanan, wenehi akses kanggo instalasi saka sumber sing ora dingerteni saka setelan telpon> setelan keamanan.
  • Saiki temokake Apk sing diunduh ing manajer file sampeyan.
  • Saiki, Tutul Apk lan tuntunan instalasi bakal diwiwiti.
  • Tutul tombol instal (ngenteni nganti proses rampung)

Aplikasi sampeyan bakal siyap saiki.

kesimpulan

Instal app sing apik tenan iki lan aja nganti larik. Tetep aman lan njaga supaya kabeh wong ing sekitar sampeyan dadi aman.

Yen sampeyan pengin luwih akeh aplikasi kasebut, bukak menyang situs.

Unduh Link

Ninggalake Komentar