Unduh Blob runner 3D Apk Kanggo Android [2022 Dianyari]

Apa sampeyan bosen lan golek cara kanggo seneng-seneng cepet? Yen ya, coba Blob Runner 3D Apk ing Smartphone Android sampeyan lan rasakake. Iki minangka aplikasi IOS, nanging sampeyan uga bisa main game apik tenan iki ing piranti Android. Dadi, siyap gumpalan sampeyan kanggo mbukak lan ilang bagean lan baleni maneh.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana macem-macem sistem Operasi sing kasedhiya, sing duwe sawetara aplikasi khusus sing ora bisa digunakake ing OS liyane. Dadi, kita ing kene duwe aplikasi game sing padha, sing duwe jutaan penggemar lan seneng main ing IOS. Saiki sampeyan uga bisa muter ing piranti Android lan nikmati pengalaman sing padha.

Apa sing dimaksud karo Blob Runner 3D Apk?

Blob Runner 3D Apk minangka aplikasi game IOS, sing nyedhiyakake game mlaku paling apik kanggo para pangguna bisa muter lan nikmati. Nyedhiyakake gameplay sing beda lan unik kanggo para pangguna, sing bisa narik kawigaten lan seneng liyane. Kabeh layanan lan fitur sing kasedhiya ora bisa diputer.

Kasedhiya alangan sing beda, sing kudu sampeyan gunakake kanthi nggunakake kontrol. Kontrol iku gampang, ing endi sampeyan bisa ngalih ngiwa utawa nengen. Ana jalur telung arah kanggo para pemain, ing endi sampeyan kudu mindhah karakter utawa Blob.

Dadi, alangane gampang dicampur ing tahap awal kanggo para pemain, nanging nalika ngrampungake luwih akeh tahapan, game bakal luwih angel. Urutane critane game yaiku babagan wektu, ing endi sampeyan kudu nggawe keputusan sing beda. Pemain kudu cepet lan nggawe pilihan sing tepat supaya kurang ngrusak.

Ing Blob Runner 3D Game, yen ana bagean awak sing gegandhengan karo alangan, sampeyan bakal kelangan bagean kasebut. Nanging sampeyan uga bisa njaluk bali, kanthi njupuk gumpalan. Blok warna sing beda-beda bakal kasedhiya ing dalan, sing bisa dikoleksi lan tuwuh ukurane lan uga bagean awak sing ilang.

Permata minangka salah sawijining poin utama, sing kudu diklumpukake nganti bisa ngetung skor sing luwih dhuwur. Ukuran awak sampeyan uga bisa ngetung, nanging sampeyan kudu fokus karo koleksi permata. Sampeyan bisa mbukak kunci macem-macem barang lan nikmati urutane critane game.

Dadi, sampeyan bisa uga muter ing piranti Android, nanging saiki, versi Android ora kasedhiya ing pasar. Dadi, sampeyan kudu muter ing piranti IOS utawa sampeyan bisa nggunakake cara liya kanggo muter ing piranti Android.

Cara Play Blob Runner Kanggo Android?

Yen sampeyan pengin main game iki ing Android, sampeyan kudu entuk emulator IOS. Ana macem-macem aplikasi, sing nyedhiyakake layanan emulator IOS kanggo pangguna. Dadi, sawetara emulator paling apik ing ngisor iki, sing kudu sampeyan instal ing piranti.

Emulator Cider

iEmu Emulator

Appetize Emulator

Aplikasi kasebut bakal menehi antarmuka IOS ing piranti sampeyan. Dadi, sampeyan bisa duwe kabeh fitur lan layanan IOS ing Android tanpa mbuwang wektu. Sawise sampeyan instal app iki ing piranti, sampeyan kudu entuk game kasebut saka IOS Store.

Ana ton fitur apik tenan sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing bisa ditliti. Goleki app iki ing piranti sampeyan lan jelajahi kabeh fitur sing kasedhiya. Yen sampeyan isih duwe pitakon babagan aplikasi iki, luwih becik hubungi kami, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Screenshot Game

Kepiye Download Blob Runner 3D?

Saiki, kita bakal nuduhake link menyang toko IOS, sing kanthi gampang ndownload game iki ing emulator. Nanging kita bakal nuduhake versi Android kanthi cepet kaya sing kasedhiya ing pasar. Dadi, terus ngunjungi Situs Web.

Fitur Utama Game

  • Gratis Download lan Dolanan
  • Game Mlaku Paling Apik
  • Atusan Tataran
  • Game Gamelan
  • Entuk Permata
  • Kontrol Cepet lan Responsif
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Akeh Liyane
kesimpulan

Blob Runner 3D Apk nyenengake kanggo main game, lan sampeyan bisa seneng muter jam lan ora bosen. Dadi, entuk aplikasi iki ing Android lan wiwiti main game paling nyenengake. Download saka link sing kasedhiya ing ngisor iki lan rasakake.

Ninggalake Komentar