Unduh Gratis Bluezone Apk Kanggo Android [2022]

Halo kabeh, apa sampeyan pengin njaluk pancegahan sing paling apik kanggo Pandemi-19? Yen ya, mula kita kene karo aplikasi paling apik tenan sing dikenal minangka Bluezone Apk. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nyedhiyakake informasi babagan wong sing cedhak lan menehi tandha yen sampeyan ana ing cedhak karo wong sing kena pengaruh.

Kahanan pandemi nyebar ing saindenging jagad lan macem-macem negara nawakake macem-macem cara kanggo nglawan. Sawetara negara ngenalake aplikasi kanggo nyedhiyakake kahanan informasi paling anyar, sawetara ngenalake sistem evaluasi diri medis lan liya-liyane nawakake macem-macem fitur supaya warga rumangsa aman.

Kabeh aplikasi kasebut kanggo pangguna sing tetep ana ing njero ruangan, nanging amarga masalah finansial, wong kudu metu saka pakaryan lan bisnis. Dadi, risiko nyebarake efek kasebut, mula aplikasi iki dikenalake, sing mbantu wong-wong sing lagi ketemu karo wong liya.

Menehi informasi babagan lingkungan pangguna lan uga nawakake fitur liyane. Kita bakal nuduhake kabeh fitur kasebut karo sampeyan kabeh. Yen sampeyan arep nggunakake app iki, banjur disaranake sampeyan ngerti babagan sadurunge nggunakake app. Dadi, tetep karo kita kanggo ngerti luwih akeh.

Ringkesan Bluezone Apk

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing dikembangake dening Departemen Teknologi Informasi, Kementerian Informasi lan Komunikasi, Vietnam. Iki minangka cara sing paling apik kanggo ngrampungake krisis akhir negara lan uga mandheg nyebarake Pandemi.

Ora nyedhiyakake kabeh informasi babagan wong liya. Sampeyan mung bakal ngerti babagan jumlah wong sing nggunakake aplikasi iki lan jumlah laporan negatif lan jumlah wong sing positif, kanthi nggunakake karya lan app iki bisa nglindhungi sampeyan.

Bluezone App uga nawakake sistem enggo bareng internal, sing bisa nuduhake aplikasi iki karo kanca lan kulawarga. Yen luwih akeh wong nggunakake aplikasi iki, tingkat kontrol kahanan iki uga bakal saya akeh. Dadi, enggo bareng aplikasi iki karo sing sampeyan tresnani.

Nawakake uga sistem kabar cepet, supaya sampeyan bisa entuk informasi paling anyar babagan kahanan Pandemi-19. Sampeyan uga bakal entuk kabar yen sampeyan ana ing cedhak wong sing kena pengaruh, supaya sampeyan bisa njaga jarak sosial.

Aplikasi Bluezone corona minangka cara paling apik kanggo nglindhungi dhewe lan njaga krisis pungkasan. Dadi, disaranake sampeyan ndownload aplikasi iki lan bareng karo wong liya. Yen sampeyan duwe masalah ndownload aplikasi iki, hubungi kita liwat bagean komentar.

Details app

jenengZona Biru
Size54.02 MB
versiv4.2.6
Jeneng Paketcom.mic.bluezone
DeveloperCục Tin học hóa, B tin Thông tin và Truyền thông
KategoriAplikasi/Health & Fitness
pricefree
Dibutuhake Minimal6.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Ana ton fitur sing sampeyan temokake ing aplikasi iki. Sawetara nuduhake bagean kasebut ing bagean ndhuwur lan kita bakal nuduhake dhaptar fitur utama karo sampeyan kabeh ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita lan ora bebas nuduhake apa-apa.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Perlindhungan Paling Apik saka Pandemi-19
  • Sistem Tandha Cepet
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ana Iklan

Gambar saka App

Kepiye Download File Apk?

Kanggo ndownload file Bluezone Apk, sampeyan bisa bukak Google Play Store utawa saka kaca iki. Kita nuduhake link sing aman lan digunakake kanggo aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur unduhan bakal diwiwiti sawetara detik.

Sawise download rampung, sampeyan kudu ngowahi sawetara setelan. Kanggo nindakake, bukak setelan banjur bukak keamanan, banjur centhang 'Sumber Ora dingerteni'. Sawise proses iki, sampeyan bebas nginstal file Apk ing Piranti Android.

kesimpulan

Bluezone Apk minangka aplikasi sing paling apik, sing dadi perlindungan paling apik saka jaman pandemi iki. Dadi gunakake aplikasi iki lan wenehi akses menyang aplikasi iki menyang wong liya kanggo gelut karo kahanan kritis iki. Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link 

Ninggalake Komentar