Bongngo TV Apk v1.0 Download Gratis Kanggo Android

Apa sampeyan pengin nonton film paling anyar, Acara televisi, Seri, lan liya-liyane kanthi gratis? Mula, kita nggawa sampeyan app sing bakal ngisi kabeh kabutuhan sampeyan. Iki dikenal minangka Bonngo TV.

Iki minangka salah sawijining aplikasi paling apik kanggo streaming film gratis. Iki nyedhiyakake acara lan film sing paling apik lan paling anyar. Sampeyan ora perlu mbuwang siji sen kanggo nonton film sing dibayar.

Ringkesan Bongngo TV Apk

Kaya sing wis dingerteni saiki, kabeh wong pengin entuk barang gratis. Nanging angel golek aplikasi sing nawakake film lan acara televisi gratis kanggo ditonton. Sampeyan bisa nemokake akeh aplikasi sing bisa uga nawakake layanan sing padha, nanging sawise sawetara wektu, dheweke pengin sampeyan entuk premium.

 Sampeyan bisa nemokake akeh aplikasi sing nawakake streaming video. Sawetara aplikasi streaming sing paling populer yaiku Hulu, Netflix, Sling TV, HBO, Amazon Prime, lan liya-liyane. Nanging kanggo ngakses kabeh layanan sampeyan kudu mbayar. Mula, sampeyan bisa entuk kabeh layanan iki kanthi gratis ing aplikasi iki.

Wiwitane, ana masalah siji kanggo wong sing durung paham karo basa Vietnam. Iki minangka basa resmi Vietnam. Iki dirancang khusus kanggo wong Vietnam. Mula, angel banget kanggo wong liya, nanging antarmuka sing ramah banget. Mula gampang diramal utawa dingerteni.

Paling apik babagan iki Aplikasi Film iku kategori, padha nggolongake kabeh. Sampeyan bisa nemokake film utawa acara televisi. Ana kategori Film Aksi, kartun, Film Petualangan, Film Horor, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa nemokake film saka macem-macem negara kayata Film Cina, Film Inggris, Film Prancis, lan liya-liyane.

Sampeyan uga bisa entuk film kasebut miturut tanggal sing dirilis lan sampeyan bisa nemokake film anyar kanthi nganyari saben dina sing bakal entuk paling apik ing wiwitan. Dheweke uga nawakake IMDB paling dhuwur sing bisa entuk film lan acara televisi sing paling populer.

Sampeyan uga bisa nggunakake filter lan ngganti idin telusuran, supaya sampeyan bisa entuk paling apik. Uga ana pilihan. Sampeyan mung bisa ngetik jeneng utawa tembung kunci ing garis telusuran. Sampeyan bisa entuk film utawa seri lan sampeyan uga bakal duwe video relatif saka tembung kunci.

Details app

jeneng Bonggo TV
KategoriHiburan
Size16.17 MB
versiv1.0
versi Code4
KategoriAplikasi/Hiburan
Jeneng Paketcom.bongngo.tv
Dibutuhake AndroidLollipop (5) - API level 21
Fitur Utama Bongngo TV

Ana macem-macem fitur nanging aku bakal nuduhake sawetara fitur-fitur kasebut, sing aku wis luwih menarik babagan aplikasi iki.

Iki dhaptar fitur utama

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake   
  • Video Berkualitas Tinggi
  • Pilihan download
  • Kategori Paling Apik
  • Panganggo Friendly
Apa Aman Nggunakake Bongngo Apk?

Ya, iku aman kanggo nggunakake, nanging iku app pihak katelu supaya kita pribadi ora njupuk sembarang jenis njamin safety. Mulane yen sampeyan pengin nyoba, sampeyan bisa nyoba kanthi resiko dhewe.

Muga-muga sampeyan bakal seneng karo aplikasi iki, sampeyan uga bisa nyoba App ing ngisor iki
ThopTv Apk
Apk Tinyzone.Tv Apk

Cara Nginstal Bongngo TV Apk?

Sawise nutul link download ngenteni sawetara detik lan yen wis rampung, sampeyan mung kudu ngganti sawetara setelan keamanan kanggo nginstal ing piranti. Kanggo nindakake iki, kita bakal nuduhake langkah-langkah mung tindakake lan sampeyan bakal bisa nginstal kanthi sampurna ing piranti sampeyan.

  • Bukak setelan banjur bukak Panel keamanan,
  • Tutul 'Sumber ora dingerteni'.
  • Setelan metu.
  • Bukak pangatur file banjur bukak undhuhan.
  • Tutul Apk Bongngo.
  • Pilih opsi instal banjur ngenteni sawetara detik,
  • Tutul mbukak lan nikmati.

kesimpulan

Bongngo TV Apk minangka platform paling apik kanggo streaming film, seri, acara televisi, lan liya-liyane. Nawakake hiburan paling apik kanthi gratis. Terus dolan menyang situs kanggo app liyane sing gratis lan apik tenan.

Ninggalake Komentar