Unduh Boxing Gym Story Apk Kanggo Android [Update 2022]

Apa sampeyan siyap nggawe donya tinju anyar lan seneng wektu luang? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi Android paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Boxing Gym Story Apk. Iki minangka aplikasi game Android, sing dadi platform game simulasi paling apik kanggo mbangun tinju sampeyan.

Tinju minangka salah sawijining olahraga paling populer ing kabeh wektu, sing duwe jutaan penggemar ing saindenging jagad. Ana macem-macem pemain legendaris, kayata Muhammad Ali, Sugar Ray, Rocky Marciano, Joe, Mike Tyson, lan liya-liyane. Dadi, yen sampeyan penggemar legenda, sampeyan bisa uga nyoba game iki.

Apa sing dimaksud karo Boxing Gym Story Apk?

Boxing Gym Story Apk minangka aplikasi game simulasi Android, sing nawakake simulator tinju paling apik kanggo pangguna sing bisa ditikmati. Iki nyedhiyakake pangguna kanggo nggawe platform paling apik kanggo kutha kanggo promosi olahraga lan gabung karo platform sampeyan.

Sadurunge miwiti kabeh babagan aplikasi iki, kita pengin nuduhake sawetara informasi penting babagan iki. Versi resmi kasedhiya ing Google Play, nanging pangguna kudu mbayar sawetara dhuwit kanggo ndownload aplikasi iki.

Iku game mbayar, kang menehi pangguna mung akses mbayar. Nanging kita tansah nggawa soko kanggo kabeh wong lan pembuangan. Dadi, kita kene karo Boxing Gym Story Mod Apk kanggo pangguna, sing menehi akses gratis menyang kabeh fitur sing kasedhiya. Sampeyan bisa njaluk iki Game Mod lan muter free .

Ana macem-macem fitur sing kasedhiya kanggo ditresnani para pecinta game. Dadi, diwiwiti karo crita sing kasedhiya, pemain sing kudu miwiti tuku lemah lan dadi gym. Tanah kasebut ana ing papan sing apik kanthi lingkungan sing apik. Dadi, sampeyan kudu nggawe kesan sing apik kanggo masarakat.

Sawise bangunan rampung, sampeyan kudu golek fasilitas kanggo mbukak gym. Ana macem-macem jinis wong, sing pengin gabung karo organisasi sampeyan. Pilih fasilitas sing paling apik, sing bakal nambah kemampuan petinju lan uga pemain liyane sing kasedhiya.

Ana macem-macem petinju profesional sing kasedhiya, sing bisa diundang kanggo gabung. Sawise dokumen rampung, sampeyan kudu miwiti latihan. Sawise kabeh persiyapan wis rampung, pamuter kudu melu acara gelut beda lan menang.

Luwih akeh pejuang sampeyan menang, sampeyan bakal entuk luwih akeh pengunjung. Pengunjung bakal nambah penghasilan sampeyan, sing bisa digunakake kanggo nganyarke fakultas, ukuran, alat, mesin, lan liya-liyane. Dadi, sampeyan bakal duwe gym paling apik ing kabeh wektu, ing ngendi wong numpak sepur.

Malah petinju profesional liyane pengin gabung karo sampeyan sawise sampeyan misuwur. Pemain mung kudu ngentekake sawetara wektu ing petinju lan menang saben acara. Kanthi saben acara sing menang, luwih akeh acara bakal dikunci lan sampeyan duwe kesenengan tanpa wates ing wektu sampeyan dhewe.

Yen seneng game simulasi, sampeyan bisa uga pengin luwih seneng Camp Pinewood. Iku aplikasi game diwasa, pangguna diwasa bisa uga pengin nyoba. Dadi, yen sampeyan wis diwasa, sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan iki.

Kasedhiya fitur liyane ing Boxing Gym Story Kairosoft, sing bisa dideleng. Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang ndownload game apik tenan iki saka kaca iki lan seneng. Yen sampeyan duwe masalah ndownload, hubungi kami nggunakake bagean komentar ing ngisor iki.

Details app

jenengCrita Gym Tinju
Size39.26 MB
versiv1.1.3
Jeneng Paketnet.kairosoft.android. boxing
DeveloperKairosoft Co, Ltd
KategoriGames/simulasi
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download File Apk?

Kaya sing wis kasebut ing bagean ndhuwur, versi mbayar resmi kasedhiya ing Google Play. Nanging kita duwe versi Mod kanggo sampeyan, sing nyedhiyakake akses gratis kanggo pangguna. Yen sampeyan pengin entuk versi gratis, banjur tutul tombol unduh, sing disedhiyakake ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

Fitur Utama App

  • Gratis Download lan Dolanan
  • Game Simulasi Paling Apik
  • Mbangun Donya Anyar
  • Gawe Gym Paling Apik
  • Petinju Sepur
  • Fitur Nganyarke
  • Sistem Pangowahan Tampilan
  • Kasedhiya Ora-Pariwara
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Akeh Liyane
kesimpulan

Yen sampeyan pengin nglampahi wektu luang ing babagan sing kreatif, banjur entuk Boxing Gym Story Apk Kairosoft. Sampeyan bisa seneng-seneng kabeh wektu lan ndeleng kabeh prestasi kanthi cepet. Entuk app iki ing Android lan jelajahi kabeh fitur.

Unduh Link 

Ninggalake Komentar