Unduh Cameratix Apk Kanggo Android [Update 2022]

Kaya sing sampeyan ngerteni, nyunting gambar minangka salah sawijining perkara sing paling wajib, sing meh kabeh wong nggawe gambar apik. Dadi, kita ana ing kene versi mod Cameratix sing anyar, sing nawakake kabeh cara supaya gambar sampeyan luwih apik lan kreatif.

Ana akeh editor gambar ing pasar, nanging kenapa mung disaranake aplikasi iki? Ana akeh sebab kenapa, nanging alasan utamane yaiku menehi cara tanpa wates kanggo ngganti. Sampeyan mung bisa ngowahi gambar sawetara detik.

Ana liyane babagan app iki, sing bakal kita bareng karo sampeyan. Yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi iki, sampeyan kudu ngerti sethithik babagan iki. Mung tetep karo kita kanggo nalika, nanging yen sampeyan isih duwe masalah karo ngakses. Bebas bae kanggo hubungi kita liwat bagean komentar.

Ringkesan App Cameratix

Iki minangka aplikasi Android mod, sing nawakake nyunting gambar kanthi gratis. Nawakake mbukak kunci kabeh filter, sing dikunci lan mung dibukak sawise tuku. Kaya sing sampeyan ngerti, sampeyan kudu tuku barang ing versi asli, nanging ing kene sampeyan duwe akses gratis menyang kabeh fitur lan item.

Ayo goleki rincian sunting gambar. Kulit maneh, liwat iki sampeyan bisa mbusak bintik-bintik peteng, rangking, lan kerusakan rai sing ora prelu. Nyedhiyakake tutul warna sing adil lan ngganti rasio cahya. Cahya bakal nambah putih lan nggawe praupane padhang.

Ana aplikasi liyane, sing nawakake nada kulit. Nanging ora ana aplikasi liyane, sing menehi sampeyan slim, pinter, awak apik, kebak abs lan malah nggawe sampeyan luwih dhuwur. Ing Editor Gambar nawakake kabeh layanan iki, sing ora bakal ditawakake aplikasi panyuntingan liyane.

Filter minangka salah sawijining alat panyuntingan gambar sing paling akeh digunakake, nanging amarga keterbatasan, wong nggunakake saringan sing padha maneh lan maneh. Nanging kenapa ora nyoba aplikasi iki, sing nawakake luwih saka 200 saringan sing bisa ngganti skenario apa wae kanthi nutul siji. Sampeyan uga bisa mbukak saringan liyane kanthi gratis.

Uga nawakake kamera internal, sing bisa diakses kanthi nutul siji. Sampeyan bisa nambah saringan menyang kamera banjur bisa njupuk gerakane. Uga nawakake saringan tanpa wates, sing bisa ditambahake ing gambar lan dadi luwih kreatif.

Details app

jenengKameratik
versiv1.0.14
Size31.81 MB
Jeneng Paketcom.brutalapps.cameratix
DeveloperVoronova Yulia
KategoriAplikasi/Photography
pricefree
Dibutuhake Minimal4.3 lan Ndhuwur

Fitur utama Cameratix Mod Apk

Ana luwih akeh fitur ing versi mod iki. Sampeyan ora prelu mbayar sepeser siji kanggo ngakses kabeh fitur kasebut kanthi gratis. Kita nuduhake sawetara fitur ing paragraf ing ndhuwur, nanging ana liyane. Dadi, kita bakal nuduhake dhaptar fitur utama sing gampang. Sampeyan uga bisa nemokake luwih akeh fitur kanthi njelajah.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Filter sing ora dikunci
  • Latar Mbukak kunci
  • Efek Tanpa Kunci
  • Ora Ana Iklan
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Nada Kulit lan Retouch
  • Ganti Wangun Awak lan Ukuran

Gambar saka App

Apa sah nggunakake Cameratix Pro?

Ora, ora sah digunakake. Iki versi modded, sing nawakake kabeh fitur premium kanthi gratis. Dadi, nglanggar hukum lan sampeyan bisa uga nemoni masalah nggunakake aplikasi kasebut. Yen sampeyan nggunakake aplikasi iki, sampeyan bisa nindakake kanthi resiko dhewe.

Kepiye Download Cameratix Pro Apk?

Kaya sing sampeyan ngerteni, Google Play Store ora ndhukung aplikasi ilegal. Dadi, ora kasedhiya ing Google Play Store utawa situs web liyane, nanging kita bakal nuduhake link aplikasi sing aman lan bisa digunakake. Cukup temokake tombol undhuhan, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

Tutul banjur ngenteni sawetara detik nganti rampung ndownload. Sawise ndownload rampung, sampeyan kudu Priksa Tandha 'Sumber sing ora dingerteni' saka Nyetel Keamanan. Banjur sampeyan bisa nginstal aplikasi iki ing piranti Android.

kesimpulan

Cameratix Pro minangka versi mod, sing nawakake mbukak kunci kabeh fitur premium lan layanan. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki, tanpa mbuwang-mbuwang dhuwit.

Terus dolan menyang situs kanggo aplikasi sing luwih apik tenan.

Unduh Link

Ninggalake Komentar