Unduh APK Mitra Chat kanggo Android 2022 [v18.06]

Hello everyone! Dina iki kita teka karo aplikasi sing bakal migunani banget kanggo pangguna Huawei Mobile Phone. Aplikasi kasebut diarani Chat Partner Apk. Minangka sampeyan kabeh, Huawei minangka perusahaan China lan dipercaya ing toko Google Apps. Google Play minangka sistem distribusi digital berbasis Amerika sing dikembangake lan dikelola dening Google.

Sampeyan kabeh kudu ngerti hubungan sing ana ing antarane AS lan China, amarga Huawei dilarang. Ora diidini nggunakake layanan Google Play nalika rilis mbesuk. Sanajan, model lawas bisa nggunakake layanan kasebut tanpa nganyari maneh. Iki nalika nggunakake aplikasi tambahan penting amarga perusahaan kudu menehi layanan sing cocog kanggo para pangguna.

Ringkesan

Iki wektu nalika wong nyoba kanggo golek solusi kanggo masalah sing cara gampang lan padha kedaden kanggo pangguna Huawei. Pangembang nemokake akeh cara kanggo nginstal play store lan partner chatting minangka salah sawijining. Umume cara ora bisa digunakake kanthi efisien nanging Chat Partner full Apk isih bisa digunakake nganti saiki. Iku proses banget prasaja lan sampeyan bakal bisa kanggo gampang download Google play app.

Kita bakal pitutur marang kowe carane sampeyan bisa nggunakake app lan download play store kanggo telpon. Sawise sampeyan miwiti app, bakal miwiti ndownload Play Store kanggo ponsel sampeyan nanging butuh wektu amarga sajrone wektu kasebut aplikasi kasebut golek macem-macem sumber kanggo ndownload aplikasi Google Play Store. Yen download ora diwiwiti, sampeyan bakal entuk tombol ndandani ing sisih ngisor app. yen sampeyan nutul, app bakal nyoba golek cara liya kanggo ngatasi masalah sampeyan.

Sampeyan kudu ngliwati proses mlebu supaya sampeyan kudu nyelehake Jeneng Pangguna kanggo ngetik app. Proses ndownload play store kanthi langsung utawa golek alternatif biasane butuh wektu lan sampeyan kudu sabar.

Iki minangka berkah kanggo pangguna Huawei sing miskin sing ngalami masalah gedhe. Kabeh pangguna Android gumantung ing layanan Play Store amarga iku aman lan sampeyan ora perlu kuwatir bab piranti lunak angkoro nginfèksi piranti.

Fitur Utama Apk Partner Chat

  • Gratis kanggo download.
  • Gratis kanggo Gunakake lan ora ana tumbas ing-App sing dibutuhake.
  • Antarmuka sing gampang kanggo pangguna lan pangguna bisa kanthi gampang metu.
  • Rampung makarya.

Details app

jeneng Mitra Gabung
Size 9.34 MB
versi v18.06
Jeneng Paketcom.tyq.pro
DeveloperMohamedovic
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Dibutuhake Android5.5 lan Ndhuwur

gambar

Wis aman digunakake?

Kita dudu pangembang resmi kanggo prekara iki mula ora bisa njamin apa-apa bab app kasebut. Ana siji perkara sing kudu dielingi yen sampeyan nggunakake aplikasi iki minangka pilihan tambahan kanggo ndownload layanan Google Play. Iki mung kanggo telpon Huawei sing ora ndhukung utawa duwe layanan. Aplikasi iki bakal ora ana gunane kanggo piranti liyane.

Kepiye Download Download Partner Apk Ngobrol?

Aplikasi iki kasedhiya kanggo diunduh saka situs web. Sampeyan bisa ndownload Apk kanthi nutul siji tombol download. Kita wis menehi rong tombol download kanggo pengalaman sing luwih apik. Yen wis nutul, proses download bakal diwiwiti kanthi otomatis lan sawetara detik diwiwiti sawise nutul. Sampeyan kudu sabar sawetara detik.

 Kepiye cara nginstal Apk Chat Partner?

Sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo instalasi.

  • Bukak menyang Setelan telpon> Setelan Keamanan lan wenehi instal saka sumber sing ora dingerteni.
  • Bukak manajer file sampeyan, temokake Apk sing diunduh saka folder download.
  • Tutul Apk lan nalika tuntunan diwiwiti, tutul tombol instal.   
  • Sampeyan kudu ngenteni nganti proses rampung.

Aplikasi sampeyan bakal siyap saiki.

kesimpulan

Yen sampeyan pengin seneng layanan play store Google ing piranti Huawei, unduh Apk saiki lan wiwiti nggunakake play store.

Yen sampeyan seneng karo artikel iki lan pengin aplikasi sing luwih migunani, bukakake situs.

download link

Ninggalake Komentar