Unduh Apk Chia-Anime.TV Kanggo Android [2022]

Hello penggemar Anime, kita bali karo aplikasi Android liyane kanggo sampeyan kabeh, kang dikenal minangka Chia-Anime.TV Apk. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake koleksi seri anime, film, drama, lan uga crita manga.

Penggemar anime lan manga ing saindenging jagad. Biasane, aplikasi Android dikembangake kanthi kapisah kanggo rong faktor kasebut, amarga beda-beda. Manga nyedhiyakake hiburan komik, sing nyedhiyakake novel lan crita grafis.

Nanging ing anime, menehi hiburan digital. Iki nyedhiyakake film lan seri animasi, sing uga minangka salah sawijining hiburan sing misuwur kanggo bocah-bocah lan uga kanggo wong diwasa. Loro-lorone kasebut asale saka Jepang, nanging biasane, platform nawakake iki kanthi kapisah. Nanging kita kene karo app iki, kang nyedhiyani loro ing siji.

Iki minangka platform paling apik kanggo para penyayang animasi kanggo entuk hiburan tanpa wates. Ana luwih akeh fitur aplikasi iki, sing bakal dituduhake kanthi rinci karo sampeyan kabeh. Dadi, kita bakal nuduhake kabeh karo sampeyan. Sampeyan bisa tetep nginep ngerti babagan iki.

Ringkesan Chia-Anime.TV Apk

Iki minangka aplikasi hiburan Android, sing nawakake koleksi film anime, seri, drama, lan crita manga paling gedhe. Nawakake kabeh layanan iki kanthi gratis, tegese sampeyan ora kudu mbayar sepeser kanggo ngakses fitur kasebut.

Ing koleksi anime, nyedhiyakake bagean paling anyar, kabeh film paling anyar sing kasedhiya, kasedhiya episode. Uga misahake bagean kanggo film, yen kabeh film kasedhiya. Nyedhiyakake ton film, sing bakal kasedhiya miturut abjad, kanthi pangguna bisa nemokake konten sing digoleki kanthi gampang.

Ing amine Chia-Anime.TV App nawakake luwih saka 40 ewu episode, sing bisa nonton liwat app iki. Sawise animasi, menehi koleksi drama. Ing bagean iki, kabeh drama kasedhiya, kalebu episode paling anyar sing diunggah lan judhul utama.

Bagian pungkasan kanggo Manga koleksi, sing nyedhiyakake kabeh crita manga. Nawakake sawetara crita lan seri paling apik. Pangguna bisa nonton lan maca kanthi gampang tanpa gangguan. Nawakake bar telusuran, sing pangguna bisa nemokake konten kanthi cepet.

Nyedhiyakake pamuter media sing dibangun, sing bisa streaming tanpa lag utawa buffing. Nawakake macem-macem server, sing nyedhiyakake sambungan sing lancar nalika nonton. Yen sampeyan pengin nonton video ing mode offline, banjur uga nawakake pilihan download, sing bisa ndownload konten apa wae.

Biasane, konten ing aplikasi iki nawakake subtitle ing manga, supaya sampeyan bisa ngerti kanthi luwih jelas. Ing animasi, nawakake dubbed ing Inggris, kang minangka salah siji saka fitur paling apik kanggo njaluk hiburan favorit ing basa dingerteni.

Ana ton fitur liyane kanggo para penggemar hiburan lan sampeyan ngerti fitur kasebut ora bakal gratis, nanging app iki nawakake gratis. Sampeyan mung kudu nglirwakake siji perkara, yaiku Ads. Nyedhiyakake Ads sing bisa nggawe sampeyan frustasi, nanging mung masalah iki ing aplikasi iki.     

Details app

jenengchia-anime.tv apk
Size9.09 MB
versiv9.8
Jeneng Paketchiaanimetv.apk
DeveloperCHAI-ANIME
KategoriAplikasi/Hiburan
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Fitur utama App

Nalika kita nuduhake meh kabeh fitur saka aplikasi iki, karo sampeyan kabeh, ana akeh liyane sing bisa njelajah. Sampeyan uga bisa nuduhake fitur favorit karo kita, liwat bagean komentar ing ngisor iki. Ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama app iki karo sampeyan kabeh.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Kumpulan film Manga Stories lan Anime sing paling gedhe
  • Episode utawa drama Anime paling anyar sing dianyari
  • Multiply server nyedhiyakake sambungan sing lancar lan download cepet
  • Bar telusuran kanggo nemokake konten kanthi gampang
  • Sistem Kategorisasi Paling Apik
  • Pamuter internal
  • Subtitles kasedhiya
  • Konten sing dijuluki uga kasedhiya
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe sawetara aplikasi sing padha kanggo sampeyan, muga-muga sampeyan seneng uga.

Animeku.TV

Mangatoon Mod

Kepiye Download file Apk?

Ora kasedhiya ing Google Play Store, nanging kita bakal nuduhake aplikasi iki karo sampeyan. Sampeyan bisa ndownload saka kaca iki. Sampeyan mung kudu nemokake lokasi tombol unduh, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol banjur ndownload bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Chia-Anime.TV Apk minangka aplikasi Android paling apik kanggo penyayang animasi. Nyedhiyakake macem-macem fitur kanggo entuk hiburan. Dadi, unduh aplikasi iki lan entuk hiburan streaming gratis lan unduh gratis.

download link

Ninggalake Komentar