Unduh Chicken ESP Apk PUBG Kanggo Android [2022]

Halo, kita bali nganggo alat peretasan PUBG liyane. Iki minangka alat paling anyar kanggo hack musim PUBG 13. Bisa digunakake ing ROOT lan ora ana piranti root lan uga bisa hack lan cheat paling anyar. Dikenal minangka Chicken ESP Apk.

Iki minangka Pemahaman Ekstra Sensori kanggo PubG, sing nyedhiyakake akeh peretasan, fitur kanggo nganyari paling anyar PubG. Kita bakal nuduhake kabeh babagan alat iki, mula tetep wae karo kita.

Ringkesan Chicken ESP Apk

Iki minangka alat hacking Android gratis, sing nawakake sampeyan ngganti PubG lan gampang dimainake. PUBG-Mobile minangka salah sawijining game online paling apik ing jaman iki. Mayuta-yuta wong main saka saindenging jagad. Iki minangka medan perang online bebarengan.

Akeh wong sing pengin muter kanthi gampang, pengin entuk hack lan cheat game iki. Nanging pangembang game iki angel ditindakake para peretas. Ana akeh alat hacking sadurunge musim 13, nanging ing musim 13 angel golek alat sing cocog kanggo hack.

Ana aplikasi sing dikenal minangka Walter Ireng v3 sing dirancang khusus kanggo hacking PUBG_13. Iku padha karo sing Injeksi. Yen sampeyan nggunakake piranti bosok banjur nggunakake iku gampang kanggo sampeyan dibandhingake karo piranti enrooted. Kita bakal nuduhake apa sing kudu ditindakake yen sampeyan nggunakake samubarang iki.

Yen sampeyan nggunakake piranti sing wis bosok, sampeyan mung kudu nginstal ing piranti lan milih pilihan root. Sampeyan bakal entuk tandha pitik ing layar. Sampeyan bisa nambah lan mbusak hacks saka panel kasebut. Ana akeh pilihan ing panel kasebut, sampeyan mung ngaktifake fitur sing pengin digunakake.

Yen sampeyan nggunakake piranti sing wis bosok sampeyan kudu nambah aplikasi virtual kaya Pak Shooter. Iku bakal nyedhiyani sampeyan karo safety tambahan kanggo nggunakake hacks. Sampeyan kudu nginstal ing piranti kanggo nggawe kloning Chicken- ESP lan PUBG. Muter PUBG-M saka klon kasebut lan tambahake cidra.

Details app

jenengESP Ayam
versi1.0
Jeneng Paketcom.tencent.cesp
DeveloperPITIK ESP
KategoriGames/Tools
Size1.9 MB
pricefree
Dibutuhake Minimal Jelly Bean (4.3.x) - API level 18

Fitur Key

Iki minangka alat hacking paling canggih kanthi fitur sing paling apik tenan. Kita bakal nuduhake sawetara fitur paling apik karo sampeyan kabeh. Sampeyan bisa nemokake luwih lengkap babagan iki lan bareng karo kita liwat bagean komentar, wenehana nggunakake.

Dhaptar Fitur

  • Gratis Download
  •  Gratis Gunakake
  • anti Ban
  • Line ESP
  • Kothak ESP
  • 360 Tandha

Gambar saka App

Apa Aman Gunakake Aplikasi Ayam PUBG ESP?

Ya aman kanggo digunakake, kita nggunakake aplikasi iki lan bisa digunakake kanggo kita. Nanging kita ora bisa njamin babagan keamanan, mula kita ora menehi jaminan keamanan. Yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi iki, sampeyan bisa nggunakake kanthi resiko dhewe.

Apa App Ayam PUBG ESP Legal?

Ora, ora sah digunakake. Sampeyan nggunakake alat hack, sing nglanggar aturan game. Nggunakake aman nanging yen pejabat ngerti yen sampeyan bakal kelangan akun lan ngadhepi masalah. Kita dudu pangembang utawa promosi alat iki.

Carane Download Chicken ESP Injector?

Iki minangka alat hacking ilegal lan pihak katelu, mula sampeyan ora bisa nemokake ing Google Play Store utawa situs web liyane. Nanging kita menehi link sing aman lan bisa digunakake kanggo alat iki. Cukup tutul link kasebut lan enteni sawetara detik nganti rampung ndownload.

Carane nginstal Chicken ESP Tool?

Sawise ndownload lengkap, sampeyan kudu ngowahi sawetara setelan kanggo nginstal ing piranti. Kita bakal nuduhake proses instalasi ing langkah-langkah ing ngisor iki. Sampeyan bisa tindakake langkah kasebut lan nginstal ing piranti.

  • Bukak Setelan banjur Bukak Panel Keamanan
  • Tandha ing 'Sumber ora dingerteni' lan Exit
  • Bukak File Manager lan Bukak Downloads
  • Tutul file Apk banjur Pilih Instal Pilihan
  • (Ngenteni sawetara detik)
  • Bukak.
kesimpulan

Chicken ESP Apk minangka alat hacking Android sing paling apik, kanthi sampeyan bisa hack PUBG_13. Sampeyan mung kudu nginstal lan muter kaya master PUBG-M.

Unduh Link      

Ninggalake Komentar