Unduh Cina Live Apk Kanggo Android [Aplikasi Kencan 2022]

Yen sampeyan jomblo lan pengin sesambungan karo wong siji liyane, mula sampeyan wis mapan. Kita ana ing kene kanthi aplikasi paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Cian Live. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake platform paling apik kanggo pangguna kanggo ketemu karo macem-macem wong ing saindenging jagad. Sampeyan bisa kanthi gampang nggawe kanca, nemokake wong sing sampeyan tresnani, lan uga entuk saka platform iki.

Ana pirang-pirang yuta wong ing saindenging jagad, sing ora bisa mlebu hubungan apa wae kanthi macem-macem sebab. Masalah sing paling umum yaiku kabeh yaiku rasa kurang percaya diri, sing dadi isin. Dadi, kabeh wong kasebut duwe kuatir sosial, sing nggawe kancane cilik.

Dadi, masarakat ngrasakake macem-macem jinis masalah, sing ora bisa dituduhake karo wong liya. Mula, dheweke ngadhepi macem-macem masalah, kalebu mental, fisik, fisiologis, lan liya-liyane. Dadi, kabeh wong kudu duwe kesempatan kanggo nggawe pangowahan. Yen sampeyan nggoleki kesempatan kasebut kanggo nggawe pangowahan, mula kita tekan kene.

Kita nggawa platform paling apik kanggo sampeyan, sing nyedhiyakake platform paling apik kanggo sampeyan kabeh. Sampeyan bisa kanthi gampang nggawe ewonan kanca lan seneng nuduhake ide karo dheweke. Ana pirang-pirang fitur apik tenan sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh. Dadi, tetep karo kita lan entuk kabeh informasi sing kasedhiya.

Ringkesan App Langsung Cina

Iki minangka aplikasi kencan Android, sing nyedhiyakake pangguna kanggo ketemu wong saka saindenging jagad. Kasedhiya ewonan pangguna aktif, kalebu bocah-bocah wadon lan pria sing panas. Nyedhiyakake platform sing mbukak kanggo kabeh wong, sing pangguna bisa gampang gabung lan nemokake kanca jiwane.

Ana macem-macem bagean sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing nyedhiyakake macem-macem layanan sing bisa diakses pangguna. Bagean pisanan kasedhiya kanggo penyiar langsung, ing ngendi sampeyan bisa nemokake macem-macem streamer langsung sing kasedhiya kanggo sampeyan.

Pangguna bisa melu siaran lan nggunakake obrolan teks kanggo nuduhake ide lan tembunge. Uga kasedhiya hadiah, sing bisa digunakake pangguna kanggo ngirim pangguna liyane. Hadiah sing sampeyan kirim bakal nambah popularitas penyiar lan bakal tampil apik kanggo sampeyan.

Bagean kapindho kanggo pangguna, ing ngendi sampeyan bisa nemokake kabeh pangguna online ing App Kencan. Iku menehi sampeyan kanggo ngirim pesen kanggo wong-wong mau lan miwiti petung. Sampeyan malah bisa nambah menyang dhaptar kanca lan nggunakake layanan video chatting. Pangguna kudu dadi kanca sampeyan amarga sampeyan ora bisa nelpon pangguna langsung.

Yen sampeyan pengin entuk dhuwit saka platform iki, sampeyan bisa miwiti streaming live show. Sawise sampeyan miwiti siaran lan wiwit nonton acara sampeyan mula bakal entuk dhuwit. Luwih akeh wong sing nonton acara sampeyan lan bakal entuk bayaran.

Gifts nyedhiyani TCTerms tambahan, sing bisa gampang nebus. Dadi, luwih akeh hadiah sing bakal sampeyan entuk, pangkat sampeyan bakal tambah lan sampeyan bakal luwih populer ing antarane kabeh streamer. Nyedhiyakake sistem penarikan dhuwit kanthi cepet, sing bisa ditindakake kanthi e-wallet utawa layanan transaksi online liyane.

Ana pirang-pirang wong sing ngenteni sampeyan. Dadi, download aplikasi iki lan wiwiti nggoleki aplikasi iki. Sampeyan bisa gampang nggawe atusan kanca kanthi gampang. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake aplikasi iki, aja bebas hubungi kami, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Details app

jenengCina Live
Size10.66 MB
versiv7.0
Jeneng Paketcom.tutu.live
DeveloperTutu Urip
KategoriAplikasi/Social
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Registrasi Gratis
  • Platform Kencan Online Paling Apik
  • Ketemu karo Beda Wong Saka Beda Tempat
  • Gabung karo Acara Umum
  • Sistem Obrolan Pribadi
  • Entuk Dhuwit nganggo Acara Broadcasting
  • Layanan Transaksi Dhuwit Cepet
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Akeh liyane

Kita duwe aplikasi sing padha kanggo sampeyan.

AajaChat

Fancyu

Kepiye Download Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload aplikasi iki, mula sampeyan ana ing panggonan sing bener. Kita bakal nuduhake versi paling anyar app iki karo sampeyan kabeh. Dadi, cukup golek tombol undhuhan ing kaca iki, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor. Gawe siji tutul banjur enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Cina Live Apk minangka aplikasi paling apik kanggo saben anggota kanggo ketemu wong sing beda-beda. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake wong sing menarik lan ngobrol karo dheweke. Dadi, download aplikasi iki lan wiwiti seneng wektu luang.

Unduh Link

Ninggalake Komentar