Download Clickmate Apk 2022 Kanggo Android

Frustasi nindakake tugas sing padha ing piranti Android sampeyan? Yen ya, kita saiki duwe alat sing paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Clickmate Apk. Iki minangka alat paling anyar, sing nawakake kanggo ngrekam proses lan bakal kanthi otomatis mbaleni kabeh proses kanthi bola-bali.

Kaya sing sampeyan ngerteni, piranti Android nggawe macem-macem owah-owahan ing urip manungsa, kalebu gampang ngrampungake kerja keras, nyenengake nalika main game, akses hiburan apa wae, lan liya-liyane. Wong bisa gampang golek apa wae ing Smartphone lan seneng ing wektu luang.

Dadi, ana macem-macem macem-macem, sing bisa diakses kanthi gampang. Nanging ana sawetara tugas, sing kudu ditindakake pangguna bola-bali. Iki kalebu nulis alamat email, main game, lan ngunjungi situs web utawa app tartamtu. Dadi, wong kudu ngliwati proses sing dawa.

Kabeh wong nggawe frustasi, nanging ora ana solusi liyane tanpa alat iki. Kita bakal nuduhake alat paling anyar lan paling apik, supaya sampeyan bisa kanthi gampang nindakake kabeh karya kanthi bola-bali kanthi otomatis. Dadi, apa sampeyan pengin ngerti kabeh babagan iki? Yen ya, cukup tetep karo kita lan jelajahi kabeh fitur sing kasedhiya.

Ringkesan Clickmate Apk

Iki minangka alat Android, sing nawakake proses mbaleni nutul lan ngusap. Menehi macem-macem layanan, sing pangguna bisa kanthi gampang ngganti proses mbaleni miturut kebutuhan. Nawakake kabeh layanan lan fitur kanthi gratis, tegese ora prelu mbayar.

Antarmuka iku gampang lan gampang dingerteni. Iki minangka aplikasi mbaleni tanpa oyot, tegese sampeyan ora prelu ROOT piranti kanggo ngakses kabeh fitur sing kasedhiya ing alat iki. Sampeyan ngerti ana aplikasi sing kasedhiya ing pasar, sing menehi tap otomatis. Nanging sampeyan kudu ROOT piranti, sing bebaya kanggo data uga kanggo piranti.

Dadi, kanggo alat iki, sampeyan ora butuh oyot apa wae. Mula, sampeyan bisa kanthi gampang nggunakake kabeh fitur nutul otomatis kanthi gampang. Nawakake macem-macem mode, supaya sampeyan bisa kanthi gampang menehi perintah. Mode rekaman minangka cara pertama, supaya sampeyan bisa kanthi gampang menehi perintah.

Ing mode iki, sampeyan kudu ngrekam kabeh proses dhisik, kalebu kabeh tunyuk, geser, mbukak lan nutup, lan kabeh tumindak liyane. Sawise proses rampung, sampeyan mung kudu mbukak rekaman lan ngidini App Clickmate bisa nindakake. Bakal mbaleni kabeh proses.

Cara liya yaiku mode manual, sing sampeyan kudu nyelehake titik tunyuk kanthi manual. Sampeyan bisa kanthi gampang nyetel titik tutul beda ing layar lan miwiti proses. Bakal kanthi otomatis nggawe tutul ing koordinat sing kasedhiya. Sampeyan uga bisa kanthi gampang nambah lan mbusak gesek lan nutul.

Iki nyedhiyakake pangguna kanggo nyetel durasi wektu antarane saben tunyuk lan geser. Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang ngatur kabeh proses miturut kabutuhan sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake alat iki kanggo ngrampungake tugas padha ing game, kang kalebu perang Great Gild, lan akeh liyane.

Dadi, gampang rampung sawetara tugas nganggo aplikasi iki. Ana sawetara fitur mbayar sing kasedhiya, sing bisa uga kudu dibayar kanggo entuk akses. Saiki, ora ana Clickmate Mod Apk sing kasedhiya ing pasar, nanging sawise dirilis, kita bakal nggawa sampeyan ing kene.

Mula, sampeyan kudu tetep ngunjungi situs web kanggo entuk mod mod. Nanging ana akeh fitur gratis sing kasedhiya ing versi iki kanggo sampeyan. Dadi, cukup download Clickmate For Android lan entuk akses menyang fitur sing paling apik.

Details app

jenengClickmate
Size7.35 MB
versiv6.0.4
Jeneng Paketcom.inscode.autoclicker
DeveloperINSCODE
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Dibutuhake Minimal7.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Tutul Otomatis, lan Swipe
  • Setel Durasi Wektu
  • Setel Koordinat Beda
  • Baleni Tugas kaping Multiple
  • Multiple Modes
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Alat liyane sing padha kanggo sampeyan.

Clickmate Pro

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging ora prelu mbuwang wektu kanggo mbukak situs web liyane. Kita bakal nuduhake versi paling anyar saka alat iki. Dadi, cukup golek tombol undhuhan ing kaca iki banjur tutul wae. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawise tunyuk siji.

kesimpulan

Clickmate Apk minangka alat sing paling apik kanggo pangguna Android, sing bisa ngilangi kabeh karya kanthi gampang. Smartphone sampeyan bakal bener pinter sawise instalasi iki. Bakal ngrampungake kabeh tugas kanthi otomatis. Dadi, entuk fitur sing paling apik lan nikmati.

Unduh Link

Ninggalake Komentar