Company Of Heroes Apk Download Gratis Kanggo Android

Halo para pahlawan, apa sampeyan pengin ana ing skenario Perang Dunia 2? Yen ya, mula kita kene karo aplikasi game Android paling anyar kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka Company of Heroes Apk. Iku video game paling anyar, kang nawakake pamuter kanggo muter minangka pimpinan ing perang donya lan kontrol pesenan perang. 

Perang Donya minangka salah sawijining perang paling gedhe ing manungsa, macem-macem negara perang karo saben liyane meh nem taun. Mayuta-yuta kulawarga padha numpes ing invasi iki, nanging pungkasanipun, sawise enem taun hard, iku rampung. Dadi, ana macem-macem platform hiburan sing dikembangake kanggo makili skenario kasebut.

Ana multiply game sing dikembangaké, nanging biasane, kabeh padha dilarang utawa ora dadi populer. Dadi, versi komputer dikembangake, sing ngganti kabeh pikirane. Wong tresna lan muter kanggo jam Multiply. Dadi, nganyari beda digawe lan digawe kompatibel karo Mac OS.

Dadi, dikenal amarga akeh pangguna Android, Perusahaan Pahlawan Kanggo versi Android uga dikenalake sawetara taun kepungkur. Nanging versi kasebut duwe sawetara kewan omo lan ora nanggapi, mula nganyari ditambahake. Saiki nawakake fitur paling apik lan game paling apik kanggo nemu kabeh ing game.

Ringkesan Company of Heroes Apk

Iki minangka aplikasi game Android, sing digawe dening Feral Interactive. Iki minangka game Aksi, sing nawakake pemain bisa main nalika nawakake Perang Dunia 2. Pemain kudu ngontrol tentara kanggo ngrusak mungsuh lan menang misi.

The Game 3D nyedhiyakake kabeh gaman dhuwur-profil, sing bisa digunakake para pemain kanggo njupuk lokasi lan tentara mungsuh. Nyedhiyakake pengalaman nyata, kanthi tampilan grafis lan efek sing paling apik. Swara uga ditambahake karo efek, sing pangguna bakal entuk efek swara sing paling apik ing saben serangan.

Company of Heroes Android nawakake pemain kanggo milih tim ing tahap awal lan muter. Ana loro pilihan sing kasedhiya, Sekutu, lan Sumbu. Dadi, sampeyan bisa milih salah siji lan mulai muter. Iki uga nawakake sistem pertandingan online multipemain, sing para pemain saka saindenging jagad bisa main bebarengan.

Amarga opsi multipemain, game kasebut nggawe luwih kompetitif kanggo main. Peta minangka salah sawijining aset paling apik kanggo nemokake lokasi. Akeh aset liyane sing kasedhiya, sing bisa dingerteni pangguna ing pengalaman nyata. Dadi, download banjur wiwiti perang.

Kaya sing sampeyan ngerti biasane tukang game Android, ora duwe dhuwit akeh kanggo nandur modal ing game utawa tuku. Nanging kasedhiya kanthi rega $ 37.44, yaiku jumlah paling dhuwur kanggo tukang game Android rata-rata. Mula, kita nggawa file Apk Company of Heroes Mod Apk, sing bisa didownload kanthi gratis.

Details app

jenengPerusahaan Pahlawan
Size30.48 MB
versiv1.3RC8
Jeneng Paket com.feralinteractive.companyofheroes
DeveloperFeral Interactive
KategoriGames/Strategy
pricefree
Dibutuhake Minimal9.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Ana ton fitur ing game iki kanggo para gamer. Sawetara fitur kasebut ing bagean ndhuwur, nanging sampeyan bisa nemokake luwih akeh babagan fitur kasebut. Kita bakal nuduhake sawetara fitur utama game iki, karo sampeyan kabeh ing dhaptar ing ngisor iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Pengalaman sing realistis
  • Grafis Berkualitas Tinggi
  • Gameplay Multiplayer Online
  • Akeh Basa
  • Kontrol Gamelan
  • Nggawe Otomatis
  • Ora Ana Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Ing kene ana sawetara game kanggo sampeyan.

SAMPING

Crashmetal

Kepiye Download file Apk?

Kaya sing wis kasebut ing bagean ndhuwur, kita bakal nuduhake link karo sampeyan kabeh supaya sampeyan bisa ndownload. Tautan kasebut minangka tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Sampeyan mung kudu nutul lan ndownload bakal diwiwiti kanthi otomatis.

File OBB game iki uga kasedhiya karo file Apk. Dadi sampeyan uga kudu ndownload file OBB lan nginstal ing piranti Android sampeyan. Sawise instalasi kalorone bisa menehi akses menyang game, ora bakal. 

kesimpulan

Company of Heroes Apk OBB minangka game sing paling apik kanggo ngentekake pirang-pirang jam tanpa nilar papan sampeyan. Nyedhiyakake salah sawijining perasaan pengalaman nyata sing paling apik kanggo pangguna Android. Dadi, download game iki lan wiwiti main game iki.

download link

Ninggalake Komentar