Unduh Cookie Run Kingdom Apk Kanggo Android [Anyar 2022]

Cookies Run Kingdom Apk minangka aplikasi Android paling anyar, sing dadi platform game peran paling apik kanggo para pemain. Sampeyan bisa nggawe karajan cookie dhewe lan nglawan kejahatan lan mungsuh kanggo mbela kerajaan sampeyan. Entuk aplikasi iki ing piranti Android lan mainake game sing paling manis.

Muter cookie lan panganan minangka hobi sing paling umum kanggo bocah nalika bocah. Dadi, kita ana ing kene aplikasi apik tenan kanggo sampeyan kabeh duwe pengalaman sing padha ing piranti Android nanging ngerti sampeyan bisa ndeleng efek ora mung imajinasi.

Cookies Run Kingdom Apk minangka game main peran Android, sing nawakake platform game RPG sing paling ngulandara kanggo dolanan lan nikmati para pemain. Nyedhiyakake sampeyan kanggo ngrampungake imajinasi nalika dadi realita animasi lan nikmati efek.

Kabeh crita diwiwiti karo para penyihir, sing nggawe macem-macem cookie ing saindenging jagad nggunakake mantra lan sihir. Kasedhiya macem-macem jinis, nanging ing antarane kalebu lima. Lima kasebut minangka kekuwatan sing paling luar biasa kanggo nglawan lan mrentah. Dheweke digawe kanthi jiwa senggol murni kanggo ngalahake piala.

Dadi, ana jinis liyane, sing pengin numpes kabeh wong. Dadi, sampeyan karakter iku salah siji saka limang lan sampeyan ana ing kutha cilik, ngendi sampeyan kudu mbangun lan nggawe kerajaan. Papat liyane uga karo sampeyan ing Game 3D, nanging sampeyan mung duwe kekuwatan cilik lan mantra.

Mula, sampeyan kudu mlayu lan numpes mungsuh ing paprangan. Bangunan lan ngrancang minangka salah sawijining tema utama sing kudu sampeyan ngrampungake. Ana macem-macem bangunan sing kudu sampeyan bangun lan nggawe kerajaan sing luwih kuwat. Sawetara bangunan utama, sing kudu sampeyan upgrade utawa dibangun ing ngisor iki.

  • Park
  • Pabrik sele
  • Laboratorium Sihir
  • Toko Kayu
  • Jus Bar
  • Akeh Liyane

Sampeyan bisa nemokake fitur liyane kasedhiya ing urutane critane game. Layanan ndandani utawa rekonstruksi uga kasedhiya kanggo para pemain, ing ngendi sampeyan bisa mulihake bangunan lan taman sing rusak. Sampeyan bisa duwe pengalaman sing luwih apik lan apik tenan karo app iki.

Urutane critane game iku gampang lan apik tenan, kalebu macem-macem mode kanggo para pemain kanggo muter lan nikmati. Sampeyan bisa muter ing dalane crito lan ngrampungake kabeh misi kanthi cepet, ing endi sampeyan bisa main lan seneng.

Pertempuran cilik karo pasukan cilik kasedhiya kanggo para pemain bisa main lan nikmati. Sampeyan bisa nemokake koleksi petualangan paling apik kanthi 200 level beda. Misi utawa quest sing beda saben dina kasedhiya, sing kudu sampeyan lebokake lan ngrampungake.

Pencarian bakal nambah katrampilan karakter sampeyan lan uga menehi dorongan ekonomi kanggo kekaisaran sampeyan. Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang nganyarke kabeh katrampilan karakter lan nikmati gamelan. Ana macem-macem aset ekonomi kasedhiya, sing menehi sampeyan ngedongkrak munggah. Aset kasedhiya ing ngisor iki.

  • Meat
  • Koin emas
  • Diamonds

Iki minangka akeh aset, sing bisa kanthi gampang nganyarke kekuwatan, katrampilan, lan liya-liyane. Dadi, ana akeh fitur apik tenan sing kasedhiya kanggo pemain game apa wae. Yen sampeyan kasengsem ing game petualangan, sampeyan uga bisa nemokake urutane critane game apik tenan ing Apk Ragnarok Origin Apk.

Sampeyan bisa nggoleki fitur sing luwih apik ing game iki lan nikmati. Dadi, entuk Cookie Run Kingdom Kanggo Android lan seneng main. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman gameplay karo kita, liwat bagean komentar sing kasedhiya ing ngisor iki.

Details app

jenengCookie Run Raya
Size903.4 MB
versiv2.6.302 
Jeneng Paketcom.devsister.ck
DeveloperDevsister Corporation
KategoriGames/Role Playing
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Download Cookie Run Kingdom kasedhiya ing kaca iki lan sampeyan uga bisa ndownload saka Google Play Store. Nanging sampeyan ora prelu mbuwang wektu ngunjungi pirang-pirang platform. Dadi, tutul tombol unduh, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Unduhan kasebut bakal diwiwiti sawetara detik.

Fitur utama

  • Gratis Download
  • Gratis kanggo Muter
  • Main Role paling apik lan game RPG
  • Gameplay Petualangan
  • Mbangun Kekaisaran Sampeyan
  • Nganyari Ketrampilan lan Kekuwatan
  • Kustomisasi lan Bangunan
  • Kontrol Gamelan lan Sederhana
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ndhukung Pariwara saka pihak katelu
  • Akeh Liyane
Liyane final

Cookie Run Kingdom Apk minangka platform paling apik kanggo para gamer supaya bisa main game petualangan. Ana sawetara fitur paling apik sing kasedhiya kanggo pangguna supaya bisa main game. Dadi, entuk aplikasi iki lan wiwiti senengi.

Ninggalake Komentar