Cricket Captain 2020 Apk Download Gratis Kanggo Android

Halo para penyayang Cricket, kita ing kene karo game Android sing apik tenan kanggo sampeyan kabeh sing dikenal minangka Kapten Kriket 2020. Iki minangka game Android paling anyar, sing nawakake pengalaman game nyata-nyata kanthi akeh fitur paling anyar lan cara gameplay anyar. pangguna.

Kaya sing wis dingerteni, jangkrik minangka salah sawijining olahraga sing paling populer ing jaman iki. Ana mayuta-yuta penggemar olahraga iki ing saindenging jagad. Iku uga gaya kanggo muter game iki ing piranti Android, ing versi sadurungé ana tlaga fitur lan kontrol.

Dadi, kita ana ing kene versi paling anyar kanggo muter ing piranti Android sampeyan. Iki menehi kontrol lengkap kanggo para pemain lan menehi pengalaman nyata. Ana ton fitur liyane, sing sampeyan lakoni ing game iki. Dadi, tetep tetep kudu ngerti luwih akeh babagan iki.

Ringkesan Kapten Kriket 2020

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening Childish Things. Iki minangka aplikasi Android paling anyar sing nawakake pengalaman nyata kanggo pangguna. Nawakake kanggo muter Cricket karo kanca-kanca lan wong acak ing saindenging jagad.

CC 2020 Apk nawakake macem-macem turnamen, kayadene donya nyata. Sampeyan bisa muter ing salah sawijine. Iki nawakake kabeh tim saka macem-macem negara. Jeneng pemain lan gaya main uga dikembangake nalika para pemain main ing sejatine.

Sampeyan uga bisa muter pertandhingan cepet kanthi milih tim apa wae. Ing pertandhingan cepet, sampeyan bisa ngganti setelan game. Sampeyan bisa nyetel overs, stadion, tim lawan, lan opsi liyane. Nanging mung iki tos, sing gumantung ing luck.

Ing turnamen kasebut, sampeyan kudu nglawan tim sing beda-beda lan asile uga dietung kanthi poin. Kaya sing sampeyan ngerteni ing game nyata, poin kasebut dietung ing turnamen apa wae. Dadi, nawakake pengalaman sing padha karo para pemain, kanthi nggawe padha karo pertandingan nyata.

The Game 3D uga nyedhiyakake kahanan cuaca sing beda lan efeke. Dadi, sampeyan kudu ngerti kahanan cuaca sadurunge milih bat utawa mangkuk. Grafis uga ing tingkat dhuwur. Ing tampilan pisanan, sampeyan bakal aran kaya kasunyatan, dudu game. Nawakake grafis paling apik ing kabeh wektu.

Sampeyan uga bisa ngganti gaya bating ing sembarang titik. Nawakake kontrol Gamelan kanggo pangguna, kang sampeyan bisa muter gampang. Sampeyan uga bisa ngganti gaya bowler, sampeyan bisa nambah lan nyuda kacepetan, lan uga Techniques bisa diganti.

Uga nawakake cara digital anyar kanggo nyorot lan sistem muter maneh. Komentar anyar uga minangka salah sawijining fitur. Dadi, mung download aplikasi iki lan miwiti muter game tanpa watesan.

Cricket Caption 2020 Mod Apk bakal kasedhiya ing pasar saiki. Kita bakal nyedhiyakake versi mod kanthi cepet. Dadi, terus dolan mrene.

Details app

jeneng Kapal Kapten 2020
Size14MB
versiv1.0
Jeneng Paketuk.co.childishthings.cricketcaptain2020
KategoriGames/Olahraga
DeveloperBocah-bocah
Dibutuhake Minimal4.3 lan Ndhuwur

Fitur Utama Cricket Captain 20 Apk

Ana ton fitur ing versi paling anyar iki sing bisa ditliti lan nikmati. Kita nyebutake sawetara fitur ing bagean ndhuwur. Kita bakal nuduhake sawetara fitur utama ing dhaptar ing ngisor iki. Dadi, ayo dideleng.

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Nganyari paling anyar ing anggota tim
  • Pemain luwih akeh tinimbang saiki
  • Pertandhingan cepet
  • Grafis Berkualitas Tinggi
  • Kontrol luwih alus
  • Multiply lan Dhuwur Server
  • Ora Ana Iklan
  • Tuku ing-app

Gambar saka App

Kepiye Download Cricket Captain 2020 Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload, sampeyan bisa bukak Google Play Store utawa sampeyan bisa ndownload saka kaca iki. Kanggo ndownload saka kaca iki, sampeyan kudu nemokake tombol download sing bakal kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Aja lali centhang 'Sumber Ora dingerteni' sadurunge proses instalasi.

kesimpulan

Cricket Captain 2020 minangka aplikasi olahraga paling apik sing bisa digunakake ing piranti Android sampeyan. Sampeyan bakal nemokake pengalaman sing apik karo aplikasi iki. Dadi, cukup download lan wiwiti. Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Ninggalake Komentar