Cuidai App Download Gratis Kanggo Android

Halo, apa sampeyan pengin ngakses aplikasi Android Self-care paling apik? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi Android paling anyar kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka Cuidai App. Iki minangka aplikasi Fitness Android sing paling apik, sing nyedhiyakake tips fitness paling apik kanggo awak, lan pikiran.

Ana macem-macem jinis wong ing saindenging jagad, kanthi macem-macem jinis awak lan pikiran. Ora dietung kepiye rupane. Nanging masalah utama yaiku supaya sehat lan sehat. Kanggo nggawe awak lan pikiran sing sehat, aset sing beda dibutuhake.

Ana akeh masalah kanggo ngakses saran sing apik. Wong sing beda duwe pengalaman beda babagan panganan lan olahraga. Dadi, biasane, wong seneng miturut pengalamane, sing bisa mengaruhi awak lan pikiran sampeyan. Dadi, dhasar yaiku prihatin karo wong sing profesional.

Mula, kita ana ing kene aplikasi iki, sing nawakake kabeh fitur sing paling apik miturut fitness lan uga menehi pitulung profesional. Ana luwih akeh fitur aplikasi iki, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh. Dadi, yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap, coba tetep sawetara wektu karo kita.

Ringkesan Cuidai App

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening Tech.fit. Iki minangka platform paling apik kanggo entuk informasi babagan kegiatan perawatan dhiri lan panganan. Nyedhiyakake staf kanthi profesional. Dheweke bisa nuntun sampeyan ngatasi masalah lan uga nglatih katrampilan sing apik kanggo ngurus awake dhewe.

Sapa wae sing bisa melu platform iki, yen sampeyan pengin ngilangi bobot awak, mula sampeyan bisa melu. Iki nawakake pelatih profesional sing beda-beda, sing nglatih basis saben dina. Nutrisi lan Psikolog uga kasedhiya lan sampeyan kudu melu sinau babagan rutinitas saben dinane.

Iku uga nawakake rapat online, karo profesional kanggo nuduhake pikiran lan awak. Iki nyedhiyakake macem-macem diet, sing kudu sampeyan tindakake. Sampeyan kudu nuduhake gambar panganan utawa panganan sing wis dikonsumsi. Diet saben dina kudu miturut pandhuane.

Iki minangka platform paling apik kanggo masalah miturut pikiran lan awak. Yen sampeyan pengin ngilangi bobot utawa pengin nambah otot, kabeh bisa ditindakake kanthi aplikasi iki. Yen sampeyan ngalami stres lan ngalami masalah nalika turu, bisa uga bisa dirampungake ing kene.

Mung ndhukung basa Portugis, sing angel dingerteni kanggo wong liya. Nanging yen sampeyan wis ngerti basa iki, mula aplikasi sing paling apik kanggo sampeyan nggawe pangowahan sing apik.

Cuidai App nyedhiyakake kekarepan supaya ora ana kabiasaan lan panganan sing ora prelu, supaya bisa nambah luwih cepet. Ana macem-macem fitur aplikasi iki, sing bisa entuk pikiran lan awak sing paling pas. Dadi, yen sampeyan duwe masalah ngakses aplikasi iki, aja bebas hubungi kami.

Details app

jenengCuidai
Size57.07 MB
versiv1.1.8
Jeneng Paketcom.cuidai.app
Developertech.fit
KategoriAplikasi/Health & Fitness
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Nalika nuduhake sawetara fitur utama aplikasi iki karo sampeyan kabeh ing bagean ndhuwur, nanging ana luwih saka sing bisa ditliti. Ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama aplikasi iki karo sampeyan kabeh.

  • App Fitness paling apik
  • Pandhuan profesional
  • Rincian ringkes babagan Layanan
  • Gampang Komunikasi
  • Pitulungan ahli
  • Antarmuka sing ramah seluler
  • Iklan kasedhiya
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kepiye Download Apk?

Cuidai Apk kasedhiya ing Google Play Store, nanging yen sampeyan duwe masalah ing akses saka kana. Banjur aja padha sumelang, kita bakal nuduhake link sing aman lan bisa digunakake kanggo ndownload app iki. Sampeyan mung kudu golek tombol download ing kaca iki, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Cuidai App minangka aplikasi Android, sing nyedhiyakake layanan paling apik kanggo wong kanthi menehi kabiasaan perawatan diri sing paling apik. Download app iki lan miwiti nggawe urip sehat. Kanggo aplikasi sing luwih apik, terus ngunjungi kita situs.

Unduh Link

Ninggalake Komentar