Unduh Aplikasi Dabawenyo Kanggo Android [Terbaru 2022]

Pamrentah Filipina nawakake layanan sing paling apik kanggo wong sing efektif karo penyakit alami utawa masalah. Menehi Kertu Dabawenyo, sing bisa entuk sawetara ahli waris kanggo mbantu awake dhewe. Kanggo ndhaptar kertu iki, kasedhiya App Dabawenyo.

Iki minangka aplikasi Android, sing bisa entuk aplikasi skema ahli waris sing beda-beda. Bakal menehi respon cepet sawise informasi sing bener dikirim. Iki minangka aplikasi sederhana, sing nyedhiyakake layanan paling apik kanggo masarakat.

Kaya sing sampeyan ngerteni, akeh wong sing kena pengaruh amarga Covid-19 lan ana kahanan panik amarga out-break cepet. Pamrentah sing beda nyedhiyakake macem-macem cara kanggo mbantu warga negara. Dadi, Pamrentah Filipina nawakake solusi iki, sing bisa dilamar wong sing butuh.

Ana macem-macem layanan kanthi asil sing beda. Dadi, sampeyan bisa ndhaptar apa wae sing nggunakake aplikasi iki. Kita bakal nuduhake kabeh karo sampeyan ing kaca iki. Yen sampeyan pengin ngakses aplikasi iki, sampeyan kudu liwat sadurunge nggunakake. Sampeyan kudu ngerti sethithik babagan iki.

Ringkesan App Dabawenyo

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing digawe dening Pamrentah Daerah Davao. Nawakake masarakat supaya ndhaptar apa wae pitulung sing dibutuhake saka pamrentah. Dheweke mung butuh aplikasi iki kanggo njaluk bantuan apa wae.

Ana kritéria tartamtu kanggo pitulung sing beda, sing bakal sampeyan tampa saka pamrentah. Kita bakal nuduhake kanthi rinci karo sampeyan kabeh. Mung wong sing butuh kabutuh iki sing bisa njaluk tulung. Ana liyane, sing bakal ditambahake ing mbesuk nanging ngerti iki mung kasedhiya.

Kaya sing sampeyan ngerteni manawa Davao kena bencana alam kaping pirang-pirang. Lindhu umum ing Filipina lan Davao uga kena pengaruh Flashflood lan Land sliding, mula wong-wong sing kena bencana alam bisa njaluk Bantuan Keuangan.   

Kaya sing sampeyan ngerteni, ora ana sing bisa prédhiksi masa depan, apa wae bisa kedadeyan sajrone sedetik. Dadi, yen ana kedadeyan ala lan sampeyan butuh awis ing kahanan darurat, sampeyan uga bisa njaluk awis cepet. Sampeyan bakal nampa dhuwit darurat babagan iki Entuk App.

Yen sampeyan umure luwih saka 60 taun, sampeyan uga bisa ndhaptar tunjangan kanggo warga senior. Menehi akeh mupangat kanggo warga senior. Umur paling sithik kudu 60 lan ora ana wong ing ngisor umur iki sing bisa nglamar.

Ing mangsa ngarep, uga nambah kategori liyane, sing bisa entuk manfaat kanggo wong liya sing mlarat. Nanging sampeyan kudu ngenteni nganyari sabanjure. Yen sampeyan duwe masalah, banjur nawakake layanan customer care mbangun, sing bisa hubungi pejabat.

Details app

jenengDabawenyo
Size14.68 MB
versiv4.1.1
Jeneng Paketcom.dabawenyo.app
DeveloperICBMS Tech Agilax
KategoriAplikasi/Komunikasi
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur utama App Dabawenyo

Nalika nyoba ngrampungake babagan aplikasi iki, nanging ana kemungkinan kita bakal kejawab sawetara poin, sing uga bisa dituduhake karo bagean komentar. Kita bakal nuduhake dhaptar fitur utama ing ngisor iki.

  • Gratis Download lan Gunakake
  • Bantuan finansial kanggo wong sing kena bencana alam.
  • Nyedhiyakake Awis Instan yen ana kahanan darurat
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora kasedhiya Iklan
  • Geotagging wektu nyata saben pangguna

Gambar saka App

Kepiye Download Apk Dabawenyo?

Kasedhiya ing situs web resmi kanggo didownload. Yen sampeyan pengin ndownload saka kaca iki, sampeyan mung kudu nutul tombol download lan ngenteni sawetara detik. Unduhan kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

Sawise ndownload rampung, aja lali ngaktifake 'Sumber sing ora dingerteni' saka Keamanan Setelan sadurunge proses instalasi.

kesimpulan

Aplikasi Dabawenyo minangka cara paling apik kanggo nggampangake masarakat kanthi padha lan minangka salah sawijining langkah pemerintah sing paling apik. Sampeyan kudu tetep ndhukung pejabat kanggo nggawe owah-owahan kaya iki kanggo nggampangake wong.

Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link

Ninggalake Komentar