Unduh Aplikasi Dak Pay Kanggo Android [Update 2022]

Apa sampeyan pengin ngatur kabeh akun bank lan nggawe transaksi dhuwit kanthi cepet? Yen ya, mula kita kene karo aplikasi sing luar biasa iki, sing dikenal minangka Aplikasi Dak Pay. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake cara pembayaran dhuwit sing gampang lan paling gampang lan fitur manajemen akun bank kanggo pangguna.

Kaya sing sampeyan ngerti, ana macem-macem cara transfer dhuwit ing saindenging jagad, kalebu Banking online, E-wallet, lan liya-liyane. Wong nggunakake platform kaya ngono kanggo ngirim dhuwit kanthi gampang lan aman saka siji wong menyang wong liya lan iki cara kanggo nindakake tindakan sing gegandhengan karo dhuwit.

Ana nomer akeh Bank lan sektor liyane, kang nimbulaké masalah wong ing ngatur lan ngakses. Dadi, wong kudu ngunjungi saben bank kanggo entuk informasi lan layanan, sing pancen angel ditindakake sapa wae. Wong uga frustasi amarga proses sing dawa lan proses sing angel.

Dadi, kita ing kene karo aplikasi sing apik tenan iki kanggo sampeyan kabeh, sing sampeyan bisa entuk cara paling apik kanggo layanan sing gegandhengan karo awis saka macem-macem platform. Ana akeh fitur sing kasedhiya kanggo pangguna. Kita bakal nuduhake kabeh babagan iki, tegese sampeyan bisa tetep karo kita lan entuk kabeh informasi.

Ringkesan App Dak Pay

Iki minangka aplikasi Android Finical, sing nyedhiyakake pambayaran online lan transfer dhuwit luwih gampang kanggo pangguna. Nawakake pangguna kanggo ngakses kabeh akun pembayaran saka sak panggonan lan gampang nggawe layanan pembayaran. Iki minangka platform gratis, sing nyedhiyakake kabeh layanan lan fitur sing bebas digunakake.

Saiki, aplikasi iki mung kasedhiya ing India, tegese pangguna liyane ora bisa ngakses fitur sing kasedhiya ing aplikasi iki. Dadi, yen sampeyan saiki ora ana ing negara kasebut, mula aja nganti mbuwang-mbuwang wektu ing kene. Sampeyan bisa nemokake aplikasi liyane sing kasedhiya ing situs web iki.

DakPay UPI dening IPPB (India Post Payment Bank) nyedhiyakake pangguna kanthi platform paling apik kanggo entuk akses gampang menyang kabeh bank lan ngakses kabeh layanan sing gegandhengan karo awis. Iki nyedhiyakake proses registrasi, sing kalebu verifikasi nomer lan informasi pribadhi liyane.

Dadi, yen proses registrasi rampung, pangguna kudu nambah akun bank pribadi karo iki Dompet Digital. Iki nyedhiyakake kabeh akun bank sing didaftar ing nomer seluler sing kasedhiya, sing bisa dipilih kanthi gampang. Dadi, yen sampeyan milih akun pangguna, mula sampeyan bebas entuk kabeh layanan sing kasedhiya.

Dak Pay Apk nyedhiyakake macem-macem cara pambayaran, kalebu perbankan online, DakPay, lan liya-liyane. Pangguna malah bisa nuduhake dhuwit ing nomer liyane, supaya bisa entuk akses gampang. Nyedhiyakake pangguna kanggo mindhah dhuwit saka siji akun menyang akun liyane.

Ana pirang-pirang fitur liyane sing luar biasa sing kasedhiya ing aplikasi iki, supaya sampeyan bisa luwih gampang. Dadi, yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan iki, unduh DakPay UPI Apk lan wiwiti njlajah saben fitur sing kasedhiya ing aplikasi iki.

Details app

jenengDak Pay
Size25.24 MB
versiv2.1.2
Jeneng Paketcom.fss.ippbpsp
DeveloperIndia Post Payments Bank Ltd.
KategoriAplikasi/Finance
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan ing Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Registrasi Perlu
  • Tambah Multiple Akun
  • Cara gampang kanggo Nampa lan Kirim Dhuwit
  • Multiple Cara kanggo Transfer Awis
  • Kasedhiya Sistem Scan lan Pay
  • Ngatur Akun
  • Asil Cepet
  • Sistem Kabar
  • Keamanan Sidik Jari
  • Ndhukung Multiple Languages
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Aplikasi liyane sing padha kanggo sampeyan.

App Awis IO

Apk Pay Apk

Kepiye Download file Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload file Apk, sampeyan kudu ing panggonan sing bener. Kita nyedhiyakake versi paling anyar app iki kanggo sampeyan kabeh. Sampeyan kudu nutul tombol undhuhan, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Unduhan kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

kesimpulan

Dak Pay App minangka platform paling apik kanggo pangguna supaya bisa transfer lan nampa dhuwit kanthi aman lan aman. Dadi, download app iki lan entuk kabeh layanan ing Smartphone Android utawa tablet. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi layanan layanan pelanggan.

Unduh Link

Ninggalake Komentar