Unduh Aplikasi Doctor Wins Kanggo Android [Update 2022]

Apa sampeyan golek perlindungan paling apik saka kondhisi pandemi? Yen ya, sampeyan wis ana ing panggonan sing bener. Kita nggawa aplikasi sing paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Doctor Win App. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake layanan perlindungan kesehatan paling apik kanggo masarakat supaya bisa plancongan lan tetep aman. Goleki app iki ing Smartphone utawa tablet kanggo ngakses fitur.

Taun kepungkur minangka salah sawijining taun sing paling angel kanggo kabeh wong ing ndonya. Ana wabah pandemi ing China, sing dikendhaleni sawetara wektu. Nanging amarga ana wong saka sak ndonya ing China, sing bali menyang negarane, virus kasebut langsung kena pengaruh ing umume negara.

Ora suwe, jagad iki ngadhepi salah sawijining kahanan sing paling mbebayani ing kabeh wektu. Kabeh wong wedi marang wong sing ditresnani lan pamrentah ngalami tekanan. Pamrentah ngunci kabeh proses lan kerjane, ora suwe wong-wong didhawuhi ana ing omah lan aja lunga.

Ora suwe infeksi dikontrol, nanging uga ana risiko lan masarakat bisa kena infeksi. Mula kita ana ing kene kanthi aplikasi sing apik tenan kanggo sampeyan kabeh. Sampeyan bisa nglindhungi awak lan kulawarga nganggo aplikasi iki. Goleki kabeh informasi sing gegandhengan karo aplikasi iki saka rincian ing ngisor iki.

Ringkesan Dhokter Menang Aplikasi

Iki minangka aplikasi medis Android, sing nawakake layanan aset Covid-19 sing paling apik kanggo pangguna. Iki dikembangake kanggo mimpin wong ing papan sing aman lan menehi tips safety ing infeksi. Iki minangka cara paling apik kanggo nyuda wabah lan ndhukung masarakat. Nawakake layanan lan fitur gratis kanggo pangguna supaya bisa urip kanthi aman.

Pamrentah sing beda nyedhiyakake rakyat supaya duwe layanan digital sing beda kanggo ngontrol wabah kasebut. Dadi, pamrentah Thailand ngenalake aplikasi iki kanggo wargane. Doctor Wins Apk nyedhiyakake macem-macem layanan kanggo pangguna supaya entuk pitulung babagan lelungan lan tips kesehatan.

Kasedhiya macem-macem pitakon kanggo pangguna, sing ana gandhengane karo negara kesehatan fisik. Wong kudu nyedhiyani kabeh informasi sing gegandhengan karo kesehatan, sing nyedhiyakake informasi babagan risiko infeksi.

Proses kasebut digital, tegese ana risiko informasi palsu sing dhuwur. Dadi, pangguna kudu gumantung ing aplikasi kasebut, nanging sampeyan bisa nggunakake minangka pancegahan. Fitur liyane saka Morchana Doctor Wins yaiku lelungan ing papan umum.

Ana macem-macem maca kode bar sing ditanem ing papan umum, sing nyedhiyakake informasi babagan safety. Wong kudu nggunakake MorChana App built-in Bar-code reader kanggo ngumpulake informasi babagan faktor risiko ing panggonan, sadurunge ngunjungi ana.

Kanthi jinis fitur lan layanan kasebut, masarakat bisa gampang urip kanthi aman lan aman. Sampeyan bisa lelungan menyang papan sing aman karo kulawarga lan nerusake kegiyatan urip saben dinane maneh. Jelajahi kabeh fitur lan layanan sing kasedhiya. Goleki Dokter Menang Kanggo piranti Android lan wiwiti nggunakake aplikasi iki.

Details app

jenengDhokter Menang
Size38.55 MB
versiv2.1.5
Jeneng Paketcom.thaialert.app
DeveloperAgensi Pengembangan Pamrentah Digital, ThailandTools
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Bantuan Kesehatan Digital Paling Apik
  • Entuk Hasil Kesehatan sing Cepet lan Akurat
  • Plancongan Aman lan Rapat
  • Reader Bar Code internal
  • Tip lan Trik Kesehatan
  • Multiple Pitakon sing Gegandhengan karo Kesehatan
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ndhukung Multiple Languages
  • Ora Ndhukung Pariwara saka pihak katelu
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Aplikasi liyane sing padha kanggo sampeyan.

Traze Apk

App SafeWA

Kepiye Download MorChana Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging ora prelu mbuwang wektu ngunjungi pirang-pirang platform. Kita bakal nuduhake link sing aman lan bisa digunakake kanggo aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu nemokake tombol download ing kaca iki banjur tunyuk, download bakal diwiwiti sawetara detik.

Sawise ndownload rampung, sampeyan kudu nggawe sawetara pangowahan kanggo nggawe instalasi sing sampurna. Bukak Setelan banjur bukak Panel Keamanan, banjur Centhang ing 'Sumber Ora dingerteni'. Sawise proses iki rampung, sampeyan bebas nginstal app iki ing piranti Android.

kesimpulan

Doctor Wins App minangka aplikasi paling apik kanggo masarakat Thailand supaya bisa urip kanthi aman lan aman ing kahanan pandemi iki. Nggunakake layanan kasebut nggawe urip luwih gampang sajrone lara lan uga entuk pitulungan kesehatan kanthi gratis.

Ninggalake Komentar