Unduh Dowa WhatsApp APK For Android [Update 2022]

Halo kabeh! Dina iki kita wis nggawa app sing diarani Dowa WhatsApp Apk. Iki minangka versi WhatsApp Messenger sing wis diowahi. Saiki, ing versi resmi app, sampeyan diwatesi nindakake utawa nyebrang watesan tartamtu. Dadi, iki normal banget saiki yen kita golek alternatif sing ora ana watesan lan sampeyan bisa nindakake apa sing dikarepake.

Ana akeh wilayah sing aplikasi resmi matesi sampeyan sawise sampeyan nglampahi watesan. Kanthi nggunakake versi mod, sampeyan bakal bisa nglintasi kabeh watesan. Sadurunge mod, wong-wong ora bisa nambah luwih saka 250 peserta utawa luwih ing klompok. Saiki nggunakake versi modded iki, sampeyan bisa nambah supaya akeh peserta sing pengin dadi grup lan ana akeh perkara liyane sing bisa sampeyan lakoni kanthi nggunakake mod iki.

Ringkesan

Tampilan wis dadi aplikasi sing kudu digunakake ing telpon amarga fitur sing ditawakake apik banget. Ing mod iki, sampeyan bakal entuk kabeh fitur sadurunge lan uga sing anyar. Sawetara wong seneng aplikasi resmi lan ora pengin ngalih menyang mod. Yen sampeyan nggunakake mod iki sampeyan bakal aran ora beda nanging mung fitur anyar ditambahake.

Saiki sampeyan ora kudu ngethok video sampeyan kanggo nambahake menyang crita, sampeyan bisa nambah crita yen sampeyan pengin. Iki uga menehi tema anyar kanggo latar mburi obrolan lan uga kanggo tata letak sakabèhé App Mod. Yen sampeyan seneng tema standar aplikasi resmi, mula sampeyan uga duwe. Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, sampeyan bisa nambah peserta ing grup sampeyan tanpa watesan.

Akeh wong sing mikir yen mod iki mbutuhake pembayaran tambahan lan bisa uga ngisi layanan kasebut nanging kabeh gratis ing aplikasi iki. Sampeyan ora kudu mbayar apa-apa. Elinga yen sampeyan kudu instal app asli sawise ndownload Apk. Cara registrasi padha karo sing asli. Yen sampeyan ora ngerti apa sing bakal dakkandhakake, sampeyan kudu ngetik nomer telpon lan sampeyan bakal entuk OPT kanggo verifikasi nomer sampeyan.

Ana akeh mods liyane sing kasedhiya kanggo WhatsApp nanging kita wis nggawa sampeyan sing paling apik amarga nggunakake iki, sampeyan bakal bisa nambah keamanan kanggo obrolan pribadi. Iki minangka sing paling apik kanggo wong sing kudu njaga rahasia kerjane.

Fitur Utama Apk Apk Dowa

  • Gratis Download.
  • Gratis Dianggo.
  • Antarmuka Panganggo sing padha.
  • Tema lan stiker Anyar kasedhiya.
  • Ora dikenani biaya tambahan.

Details app

jenengDowa WhatsApp
Size36.41 MB
versiv2.19.274
DeveloperWhatsApp Inc.
Jeneng Paketcom.whatsapp
KategoriAplikasi/Komunikasi
pricefree
Dibutuhake Android4.4 lan Ndhuwur

gambar

Apa Legal digunakake?

Iki minangka Versi Modifikasi saka aplikasi resmi lan ora ana gandhengane. Iki app ilegal nanging sampeyan bisa ndownload kanthi gratis lan aman saka situs web.

Wis aman digunakake?

Kita dudu pangembang resmi kanggo aplikasi iki lan sing bisa dingerteni yaiku sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanthi gratis. Ora ana watesan babagan negara lan sampeyan bisa nggunakake yen kasedhiya. Kita ora menehi jaminan babagan Aplikasi, sampeyan kudu nggunakake kanthi risiko pribadi.

Kepiye Download Dowa WhatsApp Apk?

Iki minangka aplikasi pihak katelu lan ora kasedhiya ing Google Apps Store nanging sampeyan bisa kanthi gampang ndownload Apk saka tautan menehi ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca. Unduhan sampeyan bakal diwiwiti kanthi siji tunyuk ing tombol download lan sampeyan kudu ngenteni sawetara detik sawise nutul sapisan.

Carane nginstal Dowa WhatsApp Apk?

Kita sadurunge lan ngandhani maneh, aja lali instal app resmi sadurunge nginstal app Dowa WhatsApp. Sawise iki tindakake langkah-langkah iki:  

  • Bukak Setelan Telpon> Setelan Keamanan banjur goleki pilihan Sumber Ora dingerteni.
  • Ganti kanggo Allow instalasi saka sumber sing ora dingerteni.
  • Saiki, goleki Apk sing diunduh saka Pangatur file.
  • Tutul Apk.
  • Nalika tuntunan Wisaya diwiwiti, tutul ing tombol Instal.
  • Ngenteni nganti instalasi rampung banjur tutul tombol Rampung.

Aplikasi sampeyan bakal siyap digunakake saiki.  

kesimpulan

Yen sampeyan pengin hak istimewa ing WhatsApp Messenger, download Apk iki saka situs.

Unduh Link

2 pikirane babagan "Dowa WhatsApp APK For Android Download [2022 Update]"

Ninggalake Komentar