دراميتا (Dramita) Apk Download Gratis Kanggo Android

Halo, kita ana ing kene kanthi aplikasi Android sing apik tenan sing diarani دراميتا. Dramita minangka aplikasi hiburan Android gratis, sing nawakake drama paling anyar, ton saluran TV, lan uga film sing kasedhiya. Kabeh nawakake kanthi gratis lan ora dikenani biaya premium.

Ana akeh aplikasi hiburan ing pasar, nanging kita bakal menehi saran aplikasi iki. Kabeh aplikasi liyane mbutuhake premium kanggo ngakses fitur-fitur kasebut lan yen sawetara nawakake layanan gratis, mula ora menehi konten sing apik. Nanging app iki ndhuwur kabeh liyane.

Iki nawakake kabeh layanan sing dibayar kanthi gratis. Iki minangka aplikasi gratis, kanthi konten sing paling apik. Kita bakal nuduhake kabeh fitur lan konten ing aplikasi iki. Dadi, tetep wae karo kita lan ngerti babagan panggunaan aplikasi iki. Sampeyan uga bisa ndownload saka kaca iki.

Ringkesan دراميتا

Dramita minangka aplikasi Android gratis, sing dikembangake dening apkand. Iki minangka aplikasi hiburan gratis, sing nawakake kabeh cara kanggo nyenengake para pangguna. Nawakake ton film saka macem-macem wilayah, sing bisa streaming nganggo aplikasi iki.

Nawakake film saka sak ndonya. Nawakake bioskop Hollywood, Hindi, bioskop Arab, Turki, lan liya-liyane. Sampeyan bakal nemokake luwih akeh nalika njelajah kategori iki. Nawakake pirang-pirang film ing kategori kasebut, kabeh ana gandhengane karo bagean utama. Dadi, priksa bagean utama sadurunge ngakses.

The Aplikasi IPTV uga nyedhiyakake saluran TV saka wilayah lan jinis. Sampeyan bisa nemokake sawetara saluran hiburan gratis. Uga nyedhiyakake saluran Olahraga, sing nyiarake layanan rong puluh papat jam banjur sampeyan uga bisa stream olahraga langsung. Nawakake saben jinis dhaptar saluran, sampeyan mung kudu nutul saluran kanggo ngakses.

Fitur utama App Dramita yaiku Dramas. Nyedhiyakake sawetara drama paling anyar lan tren ing macem-macem wilayah lan situs web. Kita ora bakal nyebut jeneng ing kene, nanging sampeyan luwih becik nyoba bagean iki lan bebas nonton kabeh kasebut.

Kualitas gambar gumantung saka sambungan internet. Yen sampeyan duwe sambungan internet sing cepet, mula bakal nambah kualitas gambar dadi Full HD 1080p lan liya-liyane. Yen sampeyan duwe sambungan internet sing alon, mula bakal nyuda kualitas miturut sambungan internet.

Sampeyan uga bisa ngganti lan muter ing kualitas video siji. Nyedhiyakake sawetara server kanggo nyambungake pangguna. Nggunakake server beda, iku cepet lan Gamelan kanggo operate. Sampeyan uga bisa nemokake sawetara kategori paling apik ing app iki.

Details app

jenengدر
Size27.05MB
versiv2.0
Jeneng Paketcom.apkita.dramita
KategoriAplikasi/Hiburan
pricefree
Dibutuhake Minimal4.2 lan Ndhuwur

Fitur Utama saka دراميتا   

Ana ton fitur liyane, sing bisa ditliti kanthi nggunakake aplikasi iki. Sawetara kasebut ing bagean ing ndhuwur. Dadi, saiki kita bakal nuduhake fitur utama aplikasi iki karo sampeyan kabeh ing dhaptar ing ngisor iki.

  • Gratis kanggo ngundhuh lan nggunakake
  • Kasedhiya ton film, Saluran TV lan Drama
  • Tampilan Berkualitas Tinggi
  • Koleksi nganyari data saben dina dhasar
  • Antarmuka iku pangguna-loropaken
  • Aja nyedhiyakake pariwara apa wae
  • Multi Server nggawe sambungan ora bisa dipecah

Gambar saka App

Kita duwe sawetara aplikasi sing padha, muga-muga sampeyan seneng uga.

Film Feneo

VIP TV sing ilegal

Kepiye Download دراميتا?

Dramita Apk kasedhiya ing Google Play Store, nanging yen sampeyan pengin ndownload saka kaca iki. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur ngenteni sawetara detik ,, unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Aja lali ngaktifake 'Sumber Ora dingerteni' saka Nyetel Keamanan, sadurunge proses instalasi.

kesimpulan

دراميتا minangka aplikasi Android paling apik kanggo entuk hiburan tanpa wates. Sampeyan bisa nggunakake wektu kanthi app iki. Dadi, cukup ndownload aplikasi iki saka kaca iki lan wiwiti streaming.

Ninggalake Komentar