Unduh Aplikasi E Gopala Kanggo Android [Update 2022]

Halo, apa sampeyan pengin ngerti kabeh informasi sing ana gandhengane karo peternakan susu? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi Android kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka e Gopala App. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nyedhiyakake kabeh informasi sing ana gandhengane karo produk susu.

Peternakan susu minangka salah sawijining sistem pertanian paling gedhe ing saindenging jagad. Saben dina, luwih saka 600 yuta ton susu digunakake ing saindenging jagad. Meh kabeh negara nggunakake susu minangka diet dhasar utawa kabutuhan wajib kanggo ngrampungake panganan apa wae.

Dadi, India minangka salah sawijining negara sing ngasilake susu paling gedhe. Nanging amarga tlaga informasi, produksi susu tansah kena pengaruh lan kadhangkala ora perlu breeding mengaruhi jumlah lan kualitas susu. Malah mengaruhi kesehatan kewan. Dadi, pamrentah India nawakake cara paling anyar iki kanggo menehi kawruh lan informasi babagan tani.

Nyedhiyakake fitur sing paling apik kanggo para petani, supaya bisa entuk kabeh pitulung sing dibutuhake. Uga nyedhiyakake fitur liyane, supaya para petani bisa entuk mupangat. Kita bakal nuduhake kabeh fitur lan layanan aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Dadi, tetep karo kita kanggo nemokake app iki.

Ringkesan App E Gopala

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening NDDB. Nyedhiyakake sistem informasi paling apik kanggo petani susu kanggo nambah produksi susu, njaga kesehatan kewan, pemuliaan kualitas, lan akeh fitur liyane. Minangka salah sawijining langkah paling apik saka pamrentah kanggo nambah faktor gedhe ing negara kasebut.

Nawakake macem-macem kategori, sing pangguna bisa nggunakake kanthi gampang. Kategori kapisan kanggo panganan kewan, ing endi kabeh informasi sing dibutuhake babagan panganan. Iki bakal nyedhiyakake macem-macem panganan, kanthi kewan sing bakal nambah susu, bobote, lan faktor liyane sing apik.

Kategori kesehatan, ing kategori iki, sampeyan bakal kasedhiya kabeh obat sing dibutuhake. Kabeh obat kasebut herbal, sing menehi efek samping minimal. Sampeyan uga bisa ngerti babagan infeksi, virus, lan penyakit virus.

Ana uga fitur liyane saka e Gopala Apk, yaiku sistem kabar cepet. Kaya sing dituduhake, iki minangka aplikasi sing dikembangake dening pemerintah. Dadi, rencana anyar utawa subsides bakal menehi kabar cepet kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa entuk manfaat saka iku. Iki bakal nyedhiyakake kabeh skema, yaiku departemen peternakan, susu, lan nelayan sing gegandhengan.

Kanggo ngakses fitur kasebut lan liya-liyane, sampeyan kudu nggunakake aplikasi Android iki. Aplikasi iki mung kasedhiya kanggo warga India lan uga mbutuhake sawetara informasi kanggo entuk akses menyang aplikasi iki.

Sawise proses instalasi rampung, sampeyan kudu ngidini kabeh ijin sing dibutuhake. Sing pertama lan paling penting yaiku nomer seluler. Sampeyan kudu nyedhiyani nomer seluler aktif, banjur sampeyan kudu ngisi syarat liyane. OTP bakal dikirim menyang nomer seluler sampeyan, sing kudu sampeyan verifikasi. Sawise verifikasi rampung, sampeyan bebas nggunakake aplikasi iki.  

Details app

jeneng e-GOPALA
Size10.73 MB
versiv2.0.5
Jeneng Paketcoop.nddb.pashuposhan
DeveloperNDDB
KategoriAplikasi/Education
pricefree
Dibutuhake Minimal4.0.3 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Iki minangka fitur paling apik kanggo petani susu. Sawetara fitur kita kasebut ing bagean ndhuwur, nanging ana akeh liyane. Ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama aplikasi iki karo sampeyan kabeh.

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Kabeh informasi sing ana gandhengane karo panganan Kewan
  • Proses Obat Herbal Lengkap
  • Sistem tandha cepet
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Akeh Basa
  • Ora Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita uga duwe aplikasi sing padha kanggo sampeyan.

Raitara Bele Samikshe

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store lan kita uga nuduhake aplikasi iki ing kaca iki. Kanggo ndownload saka kaca iki, sampeyan kudu nemokake tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol unduh banjur enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Aplikasi E Gopala Kanggo piranti Android saiki kasedhiya. Sadurunge versi Android, sampeyan kudu ngunjungi situs web resmi kanggo njupuk informasi. Dadi, ngerti pamrentah wis nggampangake pangguna. Dadi, download app iki lan entuk kabeh layanan kanthi gratis.

Unduh Link

Ninggalake Komentar