Unduh EHTERAZ Apk Kanggo Android [Update 2022]

Hello everyone, kita kene karo app Android migunani liyane kang dikenal minangka EHTERAZ Apk. Iki bakal mbantu sampeyan lan kulawarga supaya bisa urip ing kahanan pandemi-19 iki. Nawakake sampeyan akeh fitur, supaya sampeyan bisa nglawan pandemik.

Iki minangka siji-sijine aplikasi Android, sing dikembangake khusus dening pamrentah kanggo nyegah kasus kasebut. Sampeyan bakal nemokake akeh aplikasi liyane kaya iki, nanging iki minangka aplikasi resmi. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan aplikasi iki, tetep karo kita lan kita bakal nuduhake kabeh sing kita ngerti babagan iki.

Ringkesan EHTERAZ Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing dirancang khusus kanggo nyegah panyebaran pandemik. Iki dikembangake dening Kementerian Qatar kanggo mung warga Qatar. Iki dikembangake ing pirang-pirang basa, saengga gampang dingerteni sapa wae.

Mula nggunakake ora dadi masalah kanggo sapa wae. Siji-sijine masalah yaiku mung kanggo wong-wong Qatar, tegese ora ana wong liya sing bisa entuk layanan kasebut. Ana telung layanan utama sing ditawakake aplikasi iki kanggo kabeh, kita bakal nuduhake kanthi rinci.

Layanan pisanan sing ditawakake yaiku kabar paling anyar babagan infeksi kasebut. Mung bakal ngetokake warta asli, ora ana berita palsu lan liya-liyane. Bakal nuduhake kabar apa wae sing sampeyan bisa nylametake dhewe lan wong sing ditresnani.

Layanan kapindho sing ditawakake yaiku sampeyan bakal entuk kabeh langkah-langkah keamanan lan instruksi kewaspadaan sing dibutuhake saka pamrentah. Sampeyan kudu njupuk langkah-langkah keamanan kasebut kanggo nglindhungi awak lan kulawarga.

Sing paling penting yaiku ngidini sampeyan mriksa rincian babagan papan apa wae. Sampeyan bakal nyedhiyakake jumlah wong sing wis dites lan duwe kasus positif, karantina, negatif, lan seng di tuduh sing durung dites.

Details app

jenengEHTERAZ
versiv12.2.1
Size39.45 MB
DeveloperKementerian Dalam Negeri - Qatar
Jeneng Paketcom.moi.covid19
KategoriAplikasi/Health & Fitness
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 +

Fitur Utama Apk EHTERAZ

Kaya sing sampeyan ngerteni, iki wektu sing angel banget kanggo kita kabeh, nanging mung siji cara kanggo nglawan yaiku nggunakake kabeh pancegahan sing dibutuhake. Iki minangka siji-sijine aplikasi Android sing nawakake kabeh, mula ana akeh fitur saka EHTHERAZ iki.

Aku bakal nuduhake sawetara saka wong-wong mau karo sampeyan yen sampeyan mikir aku bisa uga ora sebutno siji sing penting. Sampeyan bisa nuduhake ing bagean komentar ing ngisor iki. Bebas bae kanggo nggunakake.

Dhaptar Fitur

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Multi-Basa
  • Nganyari Cepet
  • Antarmuka pangguna-loropaken

Gambar saka App

Cara Nggunakake EHTERAZ?

Sawise nginstal, sampeyan kudu mbukak lan nampa syarat lan katrangan, nanging sadurunge sampeyan wis ngganti basa lan maca dhewe syarat lan syarat kasebut. Sawise iku, sampeyan kudu ngidini lokasi saka setelan supaya bisa aktif ing app iki.

 Saiki sampeyan mung kudu ngrampungake proses registrasi. Sampeyan mung butuh telung prekara kanggo ndhaptar aplikasi iki. Sing nomer siji nomer ponsel sampeyan, sing nomer loro nomer QID lan sing terakhir tanggal kadaluwarsa QID.

Sampeyan bakal nampa OTP ing sawetara menit lan sampeyan kudu mlebu. Bab pungkasan sing kudu sampeyan lakoni yaiku ngetik kondhisi medis amarga ana macem-macem pilihan.

Kepiye Download EHTERAZ?

Kanggo ndownload ETHERAZ Apk, sampeyan mung kudu golek tombol download ing kaca sing ana ing sisih ndhuwur lan sisih ngisor kaca iki. Sampeyan mung kudu nutul tombol kasebut lan ngenteni sawetara detik nganti rampung ndownload.

kesimpulan

EHTERAZ Apk minangka aplikasi Android paling apik, yaiku cara paling apik kanggo nyegah panyebaran pandemik-19. Sampeyan uga bisa nylametake kulawarga lan wong liya. Stay Home Stay Aman, Terus kunjungi kami situs.

Matur nuwun.

Unduh Link

Ninggalake Komentar