Enlight Quickshot Pro Apk Download Gratis Kanggo Android

Halo, apa sampeyan pengin nambah katrampilan nyunting gambar? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi Android, sing dikenal minangka Enlight Qucikshot Pro Apk. Iki minangka kamera Android lan uga editor. Nawakake cara sing gampang kanggo nggawe gambar dadi kreatif lan apik.

Kaya sing sampeyan ngerti, wong seneng nyimpen kenangan lan uga nuduhake gerakane karo wong liya. Dadi, gambar minangka salah sawijining cara paling apik kanggo njupuk gerakan sampeyan. Gambar kasebut bakal nemokake luwih akeh babagan gerakan tinimbang video utawa tembung. Wong ngelingi kabeh sing ana mung ndeleng gambar kasebut.

Dadi, njupuk gambar mesthi penting. Iki minangka cara sampeyan tampilake dhewe, sing kudune unik lan apik. Dadi, piranti Android saiki digunakake kanggo motret, uga ana pirang-pirang editor foto ing pasar sing nawakake panyuntingan sing apik. Dadi, kenapa kita ana ing kene nganggo aplikasi iki?

Liwat aplikasi iki, sampeyan bisa mbukak kunci editing foto anyar. Nawakake pirang-pirang fitur mbayar, nanging kita saiki duwe versi mod. Dadi, aja kuwatir karo fitur sing mbayar. Ana pirang-pirang fitur ing alat iki, sing bisa diowahi kanthi apik. Dadi, kanggo njelajah app iki, tetep karo kita.

Ringkesan Enlight Quickshot Pro Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing sejatine minangka versi pro Quickshot sing cerdas. Nyedhiyakake kabeh premium lan fitur sing dikunci ing aplikasi iki kanthi gratis. Dadi, sampeyan bisa nggunakake fitur sing mbayar tanpa mbayar sepeser.

Nawakake macem-macem cara kanggo njupuk gambar kanggo pangguna. Pangguna profesional bisa nggunakake setelan canggih kanggo njupuk lan nyunting lan ing wektu sing padha, pangguna sing prasaja bisa nggunakake setelan otomatis kanggo njupuk gerakan kasebut.

Enlight Quickshot Pro App nyedhiyakake setelan manual lan otomatis kisaran dinamis sing dhuwur, supaya pangguna bisa ngganti sadurunge njupuk foto. Yen sampeyan dadi fotografer profesional, mula sampeyan kudu nggunakake setelan kamera, yen ora, sampeyan bakal luwih kepenak karo nyunting foto.

Ing editing gambar, iki Editor Gambar nyedhiyakake saringan paling anyar sing bisa nggawe gambar luwih apik lan kreatif. Uga nawakake pangaturan liyane kayata padhang, shading, sregep, lan liya-liyane. Malah nawakake efek, sing bisa digunakake ing foto.

Uga nyedhiyakake penghapus, sing bisa mbusak bagean sing wis diowahi kanthi spesifik. Iki uga cara paling apik, kanggo mbusak bagean sing wis diowahi saka gambar. Kamera uga nawakake fitur strobo. Liwat iki, pangguna bisa nyekel gerakan obyek. Sampeyan uga bisa nyekel obyek sing obah lan gerakan obyek kasebut.

Sampeyan uga bisa ngganti strobo, kanthi mbusak bagean burem sing dibutuhake. Ana akeh fitur liyane, sing bisa ditemokake ing aplikasi iki. Dadi, download app iki lan miwiti nyimpen obahe ing cara kreatif.

Details app

jenengEnlight Quickshot Pro
Size80.66 MB
versiv1.3.0.1
Jeneng Paketcom.lightricks.quickshot
DeveloperLightricks Ltd.
KategoriAplikasi/Photography
pricefree
Dibutuhake Minimal8.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Iki minangka versi pro, sing nawakake kabeh fitur sing ora dikunci. Sawetara wong kasebut ing bagean ndhuwur, nanging ana akeh liyane sing bisa ditliti. Dadi, ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama app iki.

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Dibangun ing Kamera
  • Setelan Kamera Profesional lan Otomatis
  • Kabeh Fitur Mbukak kunci
  • Filter lan Efek Unik
  • Editor Foto internal
  • Strobe Dijupuk Gerakan Langsung
  • Multiple Mode Kamera
  • Antarmuka pangguna-loropaken
  • Kontrol Gamelan
  • Nuduhake Media Sosial
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe editor Gambar sing padha kanggo sampeyan.

Mcpro24fps Kab

Kepiye Download Apk?

Versi resmi kasedhiya ing Google Play Store, nanging yen sampeyan pengin ndownload versi premium? Banjur sampeyan bisa ndownload saka kaca iki. Kita nuduhake link sing aman lan bisa digunakake kanggo ndownload app iki. Dadi, mung tutul tombol undhuh lan enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Enlight Quickshot Pro Apk minangka aplikasi sing paling apik kanggo para penggemar gambar. Nawakake fitur sing paling apik, sing sapa bisa tampil lan ayu. Sampeyan mung kudu ndownload aplikasi iki lan wiwiti motret. Yen sampeyan pengin luwih akeh aplikasi, kaya iki, banjur terus menyang situs web.

download link        

Ninggalake Komentar