Download Fall Guys Apk Kanggo Android [Update 2022]

Halo, apa sampeyan bosen lan pengin main game sederhana ing Smartphone? Yen ya, kita saiki kasedhiya karo aplikasi apik tenan sing dikenal minangka Fall Guys Apk. Iki game sing sederhana nanging kompetitif, sing bisa diputer nganti pirang-pirang jam lan isih seneng mainake.

Dina iki, ana macem-macem jinis game sing kasedhiya ing pasar, nanging biasane, kabeh kalebu macem-macem level, informasi sing dibutuhake kanggo nggawe akun lan sampeyan isih ora bisa nikmati game amarga pemain liyane sing cepet lan apik.

Dadi, kita ana ing kene game iki, sing nawakake antarmuka sing gampang banget, sampeyan ora perlu nggawe akun utawa malah ora babagan level. Iku mung game sederhana sing dadi keunikane. Kita bakal nuduhake luwih akeh babagan iki. Dadi tetep sawetara wektu kanggo ngerti babagan iki.

Ringkesan Fall Guys Apk

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing nawakake gameplay online sing gampang karo pemain liyane saka saindenging jagad. Nawakake antarmuka sing sederhana lan apik sing dikembangake kanthi warna sing cerah. Kita bakal nuduhake gameplay supaya sampeyan ngerti babagan iki.

Nalika miwiti aplikasi iki, sampeyan ora bakal nemokake tombol sing ora prelu utawa liya-liyane, nawakake tombol play sing sederhana nalika nutul. Perlu sawetara wektu kanggo proses, yaiku proses sing nglumpukake pemain liyane. Kabeh butuh mung sawetara detik kanggo nindakake.

Sawise ngrampungake proses kasebut, sampeyan bakal katon ing lapangan sing kebak pemain liyane. Kabeh padha ngoyak wong liya. Sampeyan duwe pitakonan prasaja, kok padha mlayu sawise siji liyane? Ing Game 3D iku kabeh babagan mlaku. Sampeyan mung kudu ngenali yen sampeyan kudu mlayu saka liyane utawa sampeyan kudu nyekel wong liya?

Meh kabeh pemain padha, nanging sawetara pemain duwe crita mencorong ing sisih mburi lan liyane ora duwe. Dadi, yen sampeyan duwe dongeng sing sumunar, mula kudu mbukak lan yen ora duwe, sampeyan kudu nyolong saka pemain liyane.

Kepiye carane nyolong crita saka pemain liyane? Iku prasaja kanggo nyolong saka wong liya. Sampeyan mung kudu ndemek mungsuh karo dongeng lan dongeng bakal katon ing mburi. Nanging tugas sing angel yaiku ngatur crita kasebut sajrone siji menit ing mburi sampeyan amarga kabeh pemain liyane ngetutake sampeyan.

Kanggo ngatur dongeng ing mburi sampeyan kudu ngerti babagan kontrol. Mung nawakake rong jinis kontrol, sing pertama yaiku slide ing layar ing sembarang arah lan avatar sampeyan bakal mbukak arah kasebut. Kontrol kaping pindho yaiku mlumpat, kanggo mlumpat, sampeyan kudu nutul layar.

Rintangan sing beda kasedhiya kanggo nggawe pemain liyane utawa supaya pemain liyane dadi jebakan. Supaya sampeyan bisa seneng-seneng nalika main game iki lan tekan makutha emas. Ing saben TCTerms game diitung nambah ditambahake. Ana luwih akeh perkara sing bisa sampeyan jelajahi, mula mung miwiti njelajah.

Details app

jenengWong Tiba
Size193.9 MB
versiv1.4.5
Jeneng Paketcom.PepUpStudios.FallGuys3D
DeveloperStudios PepUp
KategoriGames/Arcade
pricefree
Dibutuhake Minimal7.0 lan Ndhuwur

Fitur Utama Aplikasi Guys Tiba

Kaya sing wis dituduhake meh kabeh fitur aplikasi iki karo sampeyan kabeh, nanging yen sampeyan mikir luwih akeh lan pengin dituduhake. Sampeyan uga bisa nuduhake dheweke liwat bagean komentar ing ngisor iki. Kita bakal nuduhake sawetara fitur utama ing bagean ing ngisor iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Pemain saka sak ndonya
  • kontrol gampang
  • Peta sing Apik
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Iklan bakal pop-up sawise sawetara game

Gambar saka App

Kepiye Download Apk Fall Guys Apk?

Amarga ora dingerteni, ora kasedhiya ing Google Play Store. Nanging aja padha sumelang, kita bakal nuduhake link sing aman lan aktif kanggo aplikasi iki. Sampeyan mung kudu nutul tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Unduhan kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

kesimpulan

Fall Guys Apk minangka game sing paling gampang nanging apik tenan, kanthi iki sampeyan bisa nggunakake pirang-pirang jam kanggo muter. Sampeyan mung kudu terus dongeng sak menit supaya bisa menang game. Yen sampeyan pengin aplikasi sing luwih apik, coba bukak situs.

Unduh Link               

Ninggalake Komentar