Unduh FB Tools Apk Kanggo Android [2022]

Halo, apa sampeyan pengin entuk seneng otomatis ing akun Facebook? Yen sampeyan ana ing kene, ana aplikasi Android sing apik tenan sing dikenal minangka FB Tools Apk.

Iki minangka aplikasi sing paling apik kanggo nggawe sampeyan misuwur. Sampeyan bisa nggawe kesan sing apik kanggo kanca lan anggota kulawarga liyane. Nyedhiyakake fitur liyane sing luwih apik lan apik tenan. Kita bakal nuduhake kabeh babagan iki. Dadi, tetep karo kita.

Ringkesan FB Tools Apk

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing nawakake sampeyan misuwur ing FB. Facebook minangka salah sawijining platform media sosial paling apik. Nggawe akun ing Facebook dudu masalah sing bisa ditindakake ing nomer seluler utawa Email.

Kesepakatan paling gedhe yaiku nggawe profil sing kuat. Sampeyan kudu nggawe wong seneng nganyari, nanging ora gampang kanggo seneng lan pengikut. Yen sampeyan wis misuwur, mula bakal gampang. Nanging yen sampeyan wong biasa, angel banget kanggo sampeyan.

Kanggo kabeh wong biasa, kita nggawa sampeyan iki Alat Liker. Nggunakake aplikasi iki, sampeyan bisa entuk seneng, komentar, lan pengikut gratis. Kita bakal ngrembug kabeh ing rincian ing ngisor iki. Dadi, kita uga bakal nyebutake kabeh tawaran liyane.        

Liker Otomatis

Iki minangka fitur pertama lan utama, sing bakal entuk seneng gratis ing profil, status, lan nganyari liyane. Siji-sijine syarat sing sampeyan butuhake yaiku gambar, video, utawa status sing pengin ditambahake yaiku posting umum.

Komentator Otomatis

Iki minangka fitur nomer loro sing bakal menehi komentar gratis ing kiriman, profil, lan liya-liyane. Syarat sing padha dibutuhake yaiku pos kudu umum.

Auto Ikut

Iki minangka fitur pungkasan sing nawakake sampeyan dadi pengikut gratis ing akun sampeyan. Sampeyan kudu ngganti setelan privasi.

Details app

jenengPiranti FB
versi1.0
Jeneng Paketcom.fb_autolikers.fbtools
Size2.1 MB
pricefree
KategoriAplikasi/Tools
Android sing didhukung minimalSandwich Es Krim (4.0.1 - 4.0.2) - API level 14

Fitur Utama Aplikasi Iki

Wis akeh fitur kaya sing dibahas ing ndhuwur. Saiki aku bakal nuduhake sawetara fitur utama sing wis luwih apik babagan aplikasi iki. Sampeyan uga bisa nuduhake sudut pandang ing bagean komentar ing ngisor iki.    

Iki dhaptar fitur.

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Liker Otomatis
  • Komentator Otomatis
  • Auto Ikut
  • Poster Kelompok
  • Pangguna-lestari
  • No Ads

Gambar saka App

Apa Aman Gunakake Aplikasi?

Ya, minangka pengalaman pribadi nanging ora aman digunakake. Akun sampeyan bisa uga dilarang amarga nggunakake aplikasi kasebut, nanging yen sampeyan pengin nggunakake, priksa manawa sampeyan duwe wektu istirahat. Sampeyan kudu ngaso sawise sedina paling sethithik sawise sampeyan nglamar layanan.

Apa Legal Gunakake Aplikasi?

Ora, iku ora legal kanggo nggunakake. Sampeyan nglanggar aturan Facebook kanggo nggunakake alat iki. Iku nglanggar aturan yen pejabat ngerti babagan akun sampeyan bisa uga dilarang.

Kepiye Download FB Tools Apk?

Kaya sing sampeyan ngerteni, iku aplikasi Android ilegal. Mula ora kasedhiya ing Google Play Store utawa situs web liyane. Kita bakal nuduhake tautan sing wis digunakake lan dites menyang aplikasi iki. Sampeyan mung kudu ngeklik link kasebut lan ngenteni sawetara detik nganti diunduh.  

Kepiye Instal Alat FB Apk?

Kanggo nginstal ing piranti, sampeyan kudu mbukak sawetara setelan. Kita bakal nuduhake kanthi langkah-langkah, sampeyan mung kudu ngetutake lan sampeyan bisa nginstal.

Langkah Instalasi

  • Pindhah menyang Setelan
  • Panel Keamanan Terbuka
  • Tandha ing 'Sumber sing ora dingerteni'
  • Setelan Metu
  • Bukak Pangatur File
  • Bukak Folder Downloads
  • Tutul File Apk
  • Pilih Pilihan Instal
  • Ngenteni sawetara detik
  • Bukak.
kesimpulan

FB Tools Apk minangka aplikasi Android paling apik. Nawakake seneng, komentar, lan Follow gratis. Sampeyan bisa dadi misuwur ing mints nggunakake aplikasi iki.

Kanggo app Android sing luwih apik tenan, bukak riko situs.

Unduh Link

Ninggalake Komentar