Download FIFA Mobile 21 Apk Kanggo Android [Update 2022]

Apa sampeyan seneng nonton Bal-balan lan pengin pengalaman nyata? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka FIFA Mobile 21 Apk. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake pengalaman nyata-nyata sing paling apik kanggo pangguna main pertandingan bal-balan.

Ana macem-macem olahraga, sing disenengi masarakat lan uga main. Nanging ana sawetara olahraga internasional, sing disenengi masarakat ing saindenging jagad lan luwih saka milyaran. Sampeyan bakal nemokake bal-balan ing sisih ndhuwur. Wong seneng nonton tim favorit sing diputer.

Iki minangka rong gim game, ing endi saben tim duwe sewelas pemain kalebu kiper. Saben tim pengin nggawe gol bal-balan lan uga nglindhungi serangan kasebut. Iki minangka olahraga sing paling apik kanggo muter lan nikmati amarga iku siji-sijine game, sing ora kena pengaruh cuaca. Pemain terus main, nalika udan, salju, lan liya-liyane.

Dadi, kita ana ing kene kanthi cara sing paling apik, sing bisa ditindakake para penggemar. We are kene karo teknologi paling anyar dikembangaké game olahraga kanggo sampeyan kabeh. Dadi, nawakake akeh fitur sing apik tenan kanggo sampeyan, sing bakal kita deleng kanthi rinci. Dadi, tetep karo kita lan jelajahi kabeh fitur anyar sing apik tenan.

Ringkesan FIFA Mobile 21 Apk

Iki minangka aplikasi game Android, sing nawakake platform game bal-balan paling apik kanggo pangguna. Nawakake fitur lan layanan sing paling maju ing game kasebut, sing bisa digunakake para pangguna duwe pengalaman nyata. Iku free kanggo muter game, kang sapa bisa muter lan njaluk nglipur.

Dadi, ayo miwiti karo antarmuka game, sing nawakake macem-macem opsi lan setelan kanggo pangguna kanggo ngatur kabeh sistem. Nanging aja padha sumelang, nawakake pedoman ing wiwitan, supaya sampeyan bisa ngerti kabeh karya fitur lan layanan sing kasedhiya.

Nawakake rong mode beda kanggo pangguna supaya bisa duwe pengalaman sing luwih apik. Sing pertama yaiku mode offline, sing pangguna bisa gampang main game iki, kanthi bot uga beda level utawa misi kanggo mbukak kunci fitur anyar game kasebut.

Sing nomer loro yaiku mode online, sing dadi fitur paling apik ing game iki. Ing mode online, pangguna bisa gampang nyambung karo pemain liyane, liwat internet lan main macem-macem game. Sampeyan bisa muter VS Attack utawa Head to Head, nanging biasane, pemain seneng main serangan VS supaya bisa seneng-seneng kanthi cepet.

The Game 3D nawakake macem-macem fitur sing ditambahake ing game kasebut, kalebu macem-macem katrampilan, shooting, passing, dribbling, lan liya-liyane. Sawise sampeyan bakal nguwasani iki, ora bakal ana sing ngalangi sampeyan nggawe gol lan menang pertandhingan.

Kabeh acara real-time uga kasedhiya kanggo para pemain, supaya bisa entuk pengalaman nyata. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake macem-macem acara bal-balan nasional lan internasional, sing bakal dadi dhaptar ing ngisor iki kanggo sampeyan.

  • Liga premier
  • LaLiga Santander
  • Bundesliga
  • Seri A TIM
  • CSL
  • Liga-Romaniei
  • Akeh liyane

Sampeyan uga bisa nemokake akeh acara liyane ing kene, sing bisa ditindakake kanthi gampang lan menang. Dadi, sampeyan kudu muter lan entuk kertu pemain sing beda-beda, sing bisa nambah kabisan pemain lan sampeyan bisa nggawe bal-balan kanthi gampang lan entuk rasa seneng sing paling apik.

Ana ton fitur luar biasa sing kasedhiya ing seri iki, sing bisa digoleki lan dilaras kanthi gampang. Dadi, Download FIFA Mobile 21 kanggo piranti lan rasakake wektu luang. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Details app

jenengFIFA Mobile 21
Size90.03 MB
versiv15.5.03
Jeneng Paketcom.ea.gp.fifamobile
DeveloperEA
KategoriGames/Olahraga
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis kanggo Muter
  • Aplikasi Dolanan Sepakbola Paling Apik
  • Pengalaman Gameplay Real-Time
  • Telung puluh liga resmi
  • Pitulas atus Pemain
  • Kontrol Gamelan
  • Mode Online lan Offline
  • Pengalaman Gameplay Multiplayer
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe game sing padha kanggo sampeyan.

Apk Mini Sepakbola

PESHUB 21

Kepiye Download file Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload piranti FIFA Mobile 21 Kanggo Android, mula kita kene kanthi cara sing paling gampang. Kita bakal nuduhake versi paling anyar saka app iki, sing bisa didownload kanthi gampang. Dadi, cukup golek tombol undhuhan ing kaca iki banjur tutul wae.

kesimpulan

FIFA Mobile 21 Apk minangka platform paling apik kanggo para penggemar bal-balan sing bisa main kanthi nyata. Dadi, cukup download app iki lan entuk akses menyang kabeh fitur sing kasedhiya. Kanggo game lan peretasan sing luwih apik tenan, tetep ngunjungi situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar