Unduh FoxFi Key Apk Kanggo Android [Update 2022]

Pengin ngowahi piranti Android dadi piranti WiFi? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi sing paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka FoxFi Key. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake ngaktifake WiFi Hotspot lan nggawe sambungan keamanan WPA2. Ora mbutuhake piranti oyot.

Teknologi ngganti gaya urip manungsa luwih saka apa wae. Ana macem-macem piranti ing sekitar sampeyan, bisa ngirit kerja keras lan uga wektu. Evolusi teknologi paling apik lan paling gedhe yaiku internet, kanthi gampang bisa nyambung karo sapa wae sing adoh saka sampeyan.

Internet nggawe jagad iki dadi desa global, ing endi wae wong bisa ketemu karo sapa wae, kerja bisa ditindakake saka ngendi wae, ngirim dokumen luwih gampang, komunikasi luwih kuat, lan liya-liyane. Sampeyan bisa kanthi gampang ngenteni pirang-pirang dina ing internet kanggo njelajah, nanging isih bisa dideleng sawetara sithik.

Dadi, masalah sing biasane diadhepi yaiku konektivitas. Wong kudu tuku macem-macem rencana sambungan kanggo sambungan internet. Sampeyan kudu tuku data telpon kanggo ngakses saka Smartphone lan ngakses saka laptop sampeyan kudu tuku liyane. Dadi, kita ana ing kene aplikasi iki, sing ora prelu mbuwang dhuwit dobel ing internet.

Ringkesan App FoxFi Key

Iku aplikasi komunikasi Android, sing nawakake kanggo ngaktifake Mobile Hotspot. Iku menehi pangguna kanggo nggunakake piranti Android minangka piranti WiFi, liwat kang sampeyan bisa nuduhake sambungan internet ing macem-macem piranti. Nawakake layanan gratis, tegese ora perlu mbayar dhuwit.

Mobile Hotspot minangka sistem, sing ngirim sinyal sing padha karo sinyal piranti WiFi sing dikirim. Sistem kasebut diaktifake ing sawetara piranti Android, sing bisa digunakake kanthi adaptor WiFi.

Dadi, ing dhisikan, pangguna kudu ROOT Piranti kanggo entuk akses kanggo ngaktifake fitur iki. Isih ana wong, sing bosok piranti Android kanggo entuk layanan kasebut. Sampeyan ngerti yen proses rooting ora angel ditindakake, nanging proses kasebut mbebayani banget. Sampeyan bakal ilang kabeh keamanan internal piranti.

Mulane, kita kene karo aplikasi apik tenan iki, kang nawakake kanggo nyedhiyani sampeyan kabeh fitur favorit kanggo free. Malah ora mbutuhake nyediakake sembarang jenis rooting. Dadi, piranti Android sampeyan bakal aman kaya biasane lan sampeyan bisa nuduhake internet.

Sampeyan bakal mikir babagan sapa sing kudu mbayar rencana data sampeyan. Yen sampeyan mikir kaya ngono, aja padha sumelang. Sampeyan ora prelu tuku rencana internet dobel. Kabeh panggunaan data bakal padha karo rencana internet Seluler. Dadi, sampeyan ora prelu mbayar pirang-pirang rencana.

Keamanan sambungan sampeyan terserah sampeyan. Sampeyan bisa gampang nggawe iku kanggo umum, liwat kang sapa bisa gampang nyambung karo piranti lan nggunakake data. Sampeyan uga bisa nggunakake keamanan tingkat WPA2, sing bisa nyetel sandhi lan uga jeneng pangguna.

Mung wong sing ngerti sandhi lan jeneng pangguna sing bisa nyambung karo jaringan sampeyan lan nggunakake. Sampeyan bisa kanthi gampang nyambungake laptop, Ipad, Tablet, PS4, XBOX, lan piranti liyane lan nikmati konektivitas.

Ana pirang-pirang fitur apik tenan sing kasedhiya ing FoxFi Key Apk 2020, sing bisa ditliti. Dadi, download app iki lan wiwiti goleki. Sampeyan uga bisa ngubungi kami yen sampeyan duwe pitakon babagan aplikasi iki.

Details app

jenengTombol FoxFi
Size58.37 MB
versiv1.04
Jeneng Paketcom.ontofi.key
DeveloperPiranti Lunak FoxFi
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Dibutuhake Minimal2.2 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Enabler Hotspot Paling Apik
  • Ora mbutuhake ROOT
  • Sambungake Piranti liyane
  • Nyedhiyakake Keamanan karo Sambungan
  • Sistem Koneksi Multiple
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Aplikasi liyane sing padha kanggo sampeyan.

Hotspot Shield Free VPN Proxy Apk

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging ora prelu ngunjungi pirang-pirang situs web lan mbuang-buang wektu. Dadi, kita ing kene bakal nuduhake cara paling cepet, sing bisa ndownload aplikasi iki. Cukup temokake tombol undhuhan banjur tunyuk.

kesimpulan

FoxFi Key Apk minangka aplikasi Android paling apik, sing pangguna bisa ngirit akeh sampah ing rencana data internet. Dadi, download app iki lan akses kabeh layanan sing kasedhiya. Kanggo alat sing luwih apik tenan, bukak situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar