Unduh Fundo Pro Apk 2022 Kanggo Android [Paling anyar]

Apa sampeyan kuwatir kesehatan lan kesehatan? Dadi, apa sampeyan pengin cara sing gampang kanggo ngembangake pola makan sehat lan rutinitas sehat? Yen ya, kita bakal kasedhiya ing kene kanthi aplikasi sing dikenal minangka Fundo Pro Apk. Iki minangka aplikasi Android, sing nyedhiyakake kabeh jinis informasi kesehatan lan kesehatan babagan awak sampeyan. Iki uga mbantu pangguna kanggo olahraga luwih akeh lan uga nyedhiyakake fitur liyane.

Saiki, masarakat luwih akeh gumantung karo piranti digital sing beda-beda, sing dudu kebiasaan sing apik. Wong-wong padha males saben dina, sing nyebabake cacat fisik lan masalah liyane. Dadi, kabeh wong kudu tetep bugar, minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nikmati gerakan urip sampeyan.

Ana wong, sing seneng duwe awak sing sehat lan sehat, nanging amarga kurang ilmu, dheweke ora bisa nggayuh wates. Kadhangkala konsumsi kalori ekstra lan kurang turu nyebabake karusakan dhuwur ing sistem saraf. Wong duwe stres lan masalah liyane. Dadi, saben wong kudu tetep fit, utawa bakal getun ing sawijining dina.

Dadi, kita ana ing kene aplikasi, sing bakal mandheg sampeyan wiwit dina kasebut. Iki bakal menehi sampeyan kesehatan, supaya sampeyan bisa duwe awak lan pikiran sing sampurna. Nawakake macem-macem alat, sing pangguna bisa njaga awake dhewe. Kita bakal nuduhake kabeh, cukup karo aku sawetara wektu lan nikmati.

Ringkesan Fundo Apk Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing digawe dening Shenzhen Fen Yun Technology Co., Ltd. Iki minangka pitulungan kesehatan paling maju, sing nyedhiyakake kabeh alat level dhasar lan canggih kanggo njaga awak lan pikiran pangguna kanthi sehat. Iki minangka aplikasi gratis, sing nyedhiyakake kabeh layanan sing kasedhiya kanthi gratis.

Kanggo ngakses aplikasi iki, pangguna mbutuhake Smartwatch. Fundo Pro For Smart Watch bakal ngirim data sing ditampa lan disimpen. Pangguna uga bisa nyambungake jam tangan karo piranti Android lan entuk kabeh informasi sing kasedhiya. Iku proses prasaja kanggo mbukak kabeh data sing kasedhiya.

Sampeyan bisa mikir, kepiye aplikasi Android bisa njaga kesehatan kita? Yen sampeyan duwe pitakon kaya iki, mula kudu ngerti babagan alat kasebut. Gerakan minangka salah sawijining perkara dhasar, sing ditindakake saben makhluk urip. Dadi, manungsa mlaku lan kadang mlayu, yaiku salah sawijining cara paling apik kanggo njaga awak sampeyan.

Mlaku utawa njupuk langkah ngobong kalori sing ora perlu, sing ngilangi lemak lan nyuda kolesterol. Dadi, sapa wae wong sing kudu njupuk limang atus langkah minimal saben dina. Ana pangukuran sing beda miturut awak sampeyan. Dadi, liwat Fundo Pro App, sampeyan bisa ngetung jejak.

Turu mujudake salah sawijine perangan kang wigati kanggo nduweni pikiran kang becik lan santai. Dadi, nawakake kalkulator turu, sing nyedhiyakake kabeh informasi babagan wektu turu. Iki kalebu turu sing entheng, durasi, lan faktor liyane sing uga kasedhiya.

Informasi babagan jantung uga kasedhiya. Iki nyedhiyakake pangguna kanthi rata-rata denyut jantung, tingkat maksimal, lan uga tingkat denyut jantung minimal. Rincian babagan tekanan getih lan informasi pulsa uga kasedhiya liwat aplikasi iki. 

Yen sampeyan seneng olahraga, uga menehi informasi babagan olahraga. Dadi, ana akeh liyane sing bisa ditemokake ing aplikasi iki. Download aplikasi iki lan wiwiti njaga awak lan pikiran sampeyan. Ayo siyap kanggo kedadeyan apa wae.

Details app

jenengFunDo Pro
Size75.73 MB
versiv1.8.9
Jeneng Paketcom.kct.fundo.btnotifikasi
DeveloperShenzhen Fen Yun Technology Co., Ltd.
KategoriAplikasi/Health & Fitness
pricefree
Dibutuhake Minimal4.3 lan Ndhuwur

Kita duwe aplikasi perawatan kesehatan sing padha kanggo sampeyan.

Aplikasi Cuidai

Urip maneh Apk

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Nyedhiyakake informasi kesehatan rinci
  • Tips kesehatan lan Kesehatan
  • Sistem Tandha Notifikasi
  • Nyedhiyakake Tandha SMS
  • Sambungake Smartphone Android karo Smartwatch
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora kasedhiya Pariwara
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kepiye Download Apk?

Wong seneng situs web kanggo ndownload aplikasi amarga kasedhiya aplikasi sing wis dites. Dadi, kanggo aplikasi iki, kita uga bakal bareng karo sampeyan kabeh. Sampeyan bisa ndownload app iki, kanthi mung nggawe tutul mung tombol download sing kasedhiya ing sisih ndhuwur utawa ing sisih ngisor kaca iki.

kesimpulan

Fundo Pro Apk kanggo entuk kabeh informasi babagan fitness lan kesehatan. Tetep nganggo app iki lan entuk fitur gratis sing kasedhiya kanthi fitur gratis. Sampeyan kudu seneng urip kanthi tetep sehat. Kanggo aplikasi sing luwih apik tenan, coba bukak situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar