Unduh Game Kharido Ing Apk Kanggo Android [Update 2022]

Kita ana ing kene kanthi warta apik kanggo para pemain Garena Free Fire India, sing kasedhiya ing Games Kharido Ing Apk. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake pemain entuk 100% bonus ing saben top-up. Dadi, apa sampeyan siyap entuk berlian dobel kanthi siji pembayaran? Yen ya, entuk aplikasi sing apik tenan iki.

Garena FF minangka salah sawijining platform game Android paling apik, sing saiki dadi salah sawijining game sing paling diunduh ing saindenging Asia. Dadi, kita ana ing kene khusus kanggo para pemain supaya bisa seneng-seneng lan seneng-seneng karo game favorit.

Apa Game Kharido Ing Apk?

Games Kharido In Apk minangka aplikasi top-up Android, sing nyedhiyakake kabeh fitur lan layanan sing paling apik kanggo nambahake akun Fire Free. Nyedhiyakake para pemain kanggo pangguna supaya entuk bonus cepet lan menang hadiah sing luwih apik kanthi jumlah pembayaran sing padha.

Kaya sing sampeyan ngerteni FF minangka platform gratis kanggo para pangguna gabung lan main, nanging ing sisih liyane, ana macem-macem fitur sing dikunci sing kasedhiya kanggo para pemain, sing mung bisa diakses liwat berlian. Intan minangka ekonomi nyata saka game kasebut, sing bisa mbayar kabeh.

Yen sampeyan nggunakake Aplikasi Aplikasi Kaya Game Kharido, kayata Codashop Pro Kab, mula sampeyan ora bakal nemoni kasusahan nggunakake aplikasi iki. Kabeh fitur lan layanan iki padha kajaba layanan bonus. Dadi, entuk kabeh informasi ing ngisor iki, sadurunge nggunakake aplikasi iki.

Umume wong mikir, kenapa kita kudu nambah-munggah, yen bisa main gratis? Yen sampeyan mikir kaya ngono, sampeyan bakal dadi pemula, nanging kita kasedhiya kanggo sampeyan. Dadi, pentinge top-up yaiku kulit senjata, sing dadi prekara sing paling penting.

Game kasebut nyedhiyakake fitur tambahan karo kulit. Iki ora ngganti warna lan desain gegaman sampeyan. Kulit sing apik uga bisa nambah kemampuan gaman. Sampeyan bisa nganyarke macem-macem senjata, karusakan, daya, recoil, muat maneh, lan akeh faktor liyane sing bisa ditambah.

Uga ana fitur liyane, sing kasedhiya kayata kulit karakter, karakter, emote, pets, lan liya-liyane. Kabeh kasedhiya kanggo pangguna premium utawa liwat intan. Dadi, pemain kudu nambah-nambah akun.

Kasedhiya toko top-up resmi kanggo pangguna, saengga sampeyan bisa entuk kabeh layanan kasebut. Dadi, sampeyan bisa uga mikir kenapa ngusulake aplikasi iki? Ana ton fitur sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing ora kasedhiya ing platform resmi.

Game Kharido ing App nyedhiyakake akses pangguna liwat Facebook utawa ID Pemain. Kaloro cara, gampang ngakses kabeh fitur, nanging disaranake para pengunjung nganggo ID pangguna. Kasedhiya ing profil game ing ngisor papan jeneng pangguna.

Sawise ngetik ID, bakal kasedhiya kanggo njupuk keputusan luwih lengkap. Nyedhiyakake macem-macem berlian kanggo pangguna, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa entuk mupangat tambahan ing saben top-up lan kita uga nuduhake karo sampeyan.

'D' nuduhake Intan lan 'B' nuduhake Bonus.

  • 50 D + 50 B
  • 310 D + 310 B
  • 1060 D + 1060 B
  • 2180 D + 2180 B
  • 5600 D + 5600 B

Dadi, sampeyan bisa entuk bonus 100% ing saben top-up, tegese sampeyan bisa entuk tikel kaping pindho saka siji pembayaran. Jumlah dhuwit sing kudu sampeyan bayar uga kurang banget kanggo pangguna. Dadi, sampeyan ora prelu kuatir babagan jumlah pembayaran sing akeh. Kita bakal nuduhake jumlah dhuwit, sing kudu sampeyan bayar.

  • 50 D = INR 40
  • 310 D = INR 240
  • 1060 D = INR 800
  • 2180 D = INR 1600
  • 5600 D = INR 4000

Dadi, sampeyan bisa entuk kabeh fitur apik tenan kasebut kanthi pambayaran minimal. Kasedhiya sistem multiplikasi sing bisa digunakake kanggo nggawe proses transaksi. Dhaptar cara pambayaran kasedhiya ing ngisor iki kanggo sampeyan ngerti babagan kabeh.

  • Perbankan Bersih
  • UPI
  • Mbayar TM

Ana pirang-pirang fitur apik tenan sing kasedhiya ing Game Kharido Top Up, sing bisa ditliti. Dadi, sampeyan bisa ndownload aplikasi apik tenan iki kanggo Smartphone Android utawa tablet lan njelajah babagan aplikasi apik tenan iki.

Details app

jenengGameKharido
Size9.58 MB
versiv8.0
Jeneng Paketcom.games.kharido
DeveloperKHARIDO
KategoriAplikasi/Blanja
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload Game Kharido. ing? banjur sampeyan ing panggonan sing bener, kita bakal nuduhake aplikasi paling anyar karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download ing kaca iki banjur tutul. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawise tunyuk wis digawe.

Fitur Utama App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Platform Top-up Terbaik
  • Metode Log In Multiple
  • 100% Bonus
  • Proses Cepet lan Gamelan
  • Cara Pembayaran Multiple
  • Platform Aman lan Aman
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Mung kasedhiya ing India
  • Sistem Perawatan Pelanggan
  • Akeh Liyane
kesimpulan

Games Kharido Ing Apk minangka platform paling apik kanggo para pemain Fire Free kanggo entuk mupangat Top-up sing paling apik. Dadi, yen sampeyan pengin entuk pengalaman game sing hebat, mula entuk aplikasi iki lan wiwiti layanan paling apik ing kabeh wektu.

Unduh Link

Ninggalake Komentar