Entuk Dana Apk Download Kanggo Android [2022 Update]

Halo kabeh, kita bali karo aplikasi Android liyane sing apik tenan. Apa sampeyan nggunakake kabeh dhuwit lan butuh dhuwit cepet? Yen ya, banjur download Entuk Dana Apk, sing nawakake pinjaman cepet kanggo jangka pendek lan jangka panjang.

Ora mung app loaning, nawakake fitur liyane. Yen sampeyan pengin entuk utangan, mula luwih dhisik kudu ngerti babagan aplikasi iki. Dadi, tetep karo kita sawetara wektu amarga bakal nuduhake kabeh babagan aplikasi iki.

Ringkesan Get Dana Apk

Iki minangka aplikasi dompet Android gratis, sing nawakake kanggo entuk silihan dhuwit, pembayaran online, transfer dhuwit, lan liya-liyane. Sampeyan bisa entuk silihan sing gampang lan cepet, sing sampeyan kudu mbayar utang ing wektu sing dibutuhake. Sampeyan uga bisa ngirim dhuwit menyang wong liya minangka utangan.

Iku aplikasi Indonesia, sing saiki kasedhiya ing Indonesia. Dadi, yen sampeyan saka Indonesia, iki app sing paling apik kanggo sampeyan, lan yen sampeyan saka ngendi wae, sampeyan kudu ngenteni nganyari. Ora suwe bakal kasedhiya ing luwih akeh negara.  

Kaya sing sampeyan ngerteni amarga kahanan saiki, wong-wong ora diidini metu. Dadi, wong mulai bisa kerja kanthi online, wong wiwit tuku produk online, adol produk online. Aplikasi iki nggawe luwih gampang kanggo kabeh jinis bisnis online.

Dana nawakake telung jinis utangan. Kapisan yaiku jangka pendek, sing kudu mbayar paling ora rong minggu. Sing nomer loro yaiku medium, ing endi sampeyan kudu mbalekake debit sajrone sewulan lan sing paling suwene jangka panjang, yaiku jangka wektu nganti telung wulan.

Proses kanggo entuk utangan dhuwit sing dhuwur banget gampang. Ing wiwitan, sampeyan bisa nglamar dhuwit cilik, kanthi wektu sampeyan bisa nambah jumlah kasebut. Yen sampeyan duwe kinerja apik kanggo mbalekake jumlah silihan, banjur ana kemungkinan apik kanggo entuk jumlah sing dhuwur.

Uga nawakake mbayar tagihan sarana, pembayaran online, lan sampeyan nambah kertu bank liyane. Sampeyan uga bisa nggunakake kanggo mbayar. Sampeyan uga bisa milih kanca saka platform sosial, supaya bisa ngirim sampeyan. Sampeyan uga bisa ngirim dhuwit menyang wong mau.

Details app

jenengCALF
Size79.27 MB
versiv2.10.0
Jeneng Paketid.dana
DeveloperPT Espay Debit Indonesia Koe
KategoriAplikasi/Finance
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur utama Get Dana Apk

Nalika ngrembug sawetara fitur ing paragraf ing ndhuwur, ana liyane. Dadi, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama ing dhaptar ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nemokake fitur liyane lan apik tenan kanthi mung njajahi aplikasi iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Gampang Entuk Utangan
  • Katemtuan sing apik Dibayar maneh
  • Transfer Dhuwit Aman
  • Pembayaran Online
  • Ora Ana Iklan
  • Jaminan dhuwit
  • Antarmuka sing ramah pangguna

Gambar saka App

Kepiye Download GetDana Apk?

Kanggo ndownload getdana Apk, sampeyan bisa ngunjungi Google Play Store. Yen sampeyan duwe masalah ngevaluasi, sampeyan uga bisa ngundhuh saka kaca iki. Tombol download ana ing sisih ndhuwur lan ngisor, sampeyan mung kudu nutul lan ngenteni sawetara detik.

Cara Nginstal Get Dana Online Apk?

Sawise download rampung, sampeyan kudu nggawe sawetara pangowahan setelan. Ora angel ditindakake, nanging kanggo sampeyan kabeh, kita bakal nuduhake proses kasebut ing langkah-langkah ing ngisor iki. Yen sampeyan duwe masalah karo instalasi, hubungi kita liwat bagean komentar.

  • Bukak Setelan banjur Bukak Panel Keamanan
  • Tandha 'Sumber Ora dingerteni' lan Setelan Exit
  • Bukak File Manager lan Bukak Downloads
  • Tutul File Apk
  • (Ngenteni sawetara detik nganti instalasi rampung)
  • Tutul Bukak
kesimpulan

Get Dana Apk minangka aplikasi dompet Android gratis, sing bisa digunakake kanggo mbayar tagihan online, Top-up, Get Loan, lan akeh fitur liyane.

Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link 

Ninggalake Komentar