Alat GFX Kanggo PUBG Lite Kanggo Ngundhuh Kanggo Android [2022]

Alat GFX kanggo PubG Lite minangka tambalan setelan. Nggunakake opsi grafis canggih sing bisa ngganti pilihan iki. Sampeyan bisa main game ing internet alon.

Kaya sing sampeyan ngerteni, PUBG minangka salah sawijining game paling canggih, sing nduweni grafis paling apik, nanging angel banget kanggo pangguna internet sing alon. Mula, kita nggawa app iki yen pengin ngerti luwih lengkap babagan aplikasi iki, waca tulisan iki.

Ringkesan Alat GFX Kanggo PUBG Lite

PUBG Mobile minangka salah sawijining game online sing paling apik. Sampeyan bisa muter karo kanca-kanca utawa solo. Nanging sampeyan bakal bisa kanggo muter yen sampeyan duwe smartphone Android versi majeng lan sampeyan duwe sambungan internet cepet. Yen sampeyan ora duwe loro iki, sampeyan bisa nggunakake.

Iki menehi sampeyan ngakses opsi grafis sing luwih maju. Sampeyan bisa ngganti opsi kasebut lan nggawe PUBG kompatibel karo piranti lan sambungan internet. Iku patch prasaja setelan karo antarmuka pangguna-loropaken.

The Alat GFX gampang banget kanggo nggunakake, sawise nginstal iki, sampeyan kudu mbukak. Sampeyan bakal duwe opsi résolusi grafis prasaja sing kudu diganti. Gampang banget dingerteni, aku bakal nuduhake pilihan kasebut ing ngisor iki.

Pilih Versi

Iku pilihan pisanan. Sampeyan bakal nemokake ing ndhuwur. Gampang banget kanggo nemokake versi sing sampeyan gunakake. PUBG wis ngrilis rong versi, Quantum lan Lightspeed. Nanging ana versi liyane sing dikenal minangka Timi. Nanging versi iki mung kasedhiya kanggo China.

resolusi

Saiki setelan grafis pisanan sing bisa sampeyan ganti yaiku resolusi. Sampeyan bisa nyuda resolusi saka kana lan ngganti resolusi game sing wis dioptimalake.

Graphics

Sampeyan uga bisa ngganti grafis. Sampeyan bakal duwe macem-macem pilihan ing kene kayata lancar, seimbang, lan liya-liyane. Sampeyan mung kudu milih opsi sing bisa ngetung saka piranti lan kacepetan sambungan internet.

fps

Sampeyan uga kudu ngganti pigura per detik. Tindakan sampeyan ditampilake luwih alus.

Anti-Aliasing

Iki minangka setelan grafis, sing nggawe tekstur luwih lancar. Sampeyan bisa ngganti, kang grafis sampeyan bisa uga ora cetha nanging bisa tanpa lagging.

Necklace 

Nggunakake pilihan iki, sampeyan bisa mateni bayangan supaya ora ditampilake. 

Sampeyan bisa ngganti amarga sampeyan kepenak main ing PUBG Lite. 

Fitur Utama GFX Tool-PubG Lite

Ana sawetara fitur, sing saya kepenak babagan alat iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Iki dhaptar fitur

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Akses setelan grafis anyar
  • Pangguna-lestari

Screenshot saka GFX Tool PubG Lite

Apa Aman Gunakake GFX Tool-PubG Lite?

Ya, aman kanggo digunakake. Ora ana sing kudu kuwatir. Iku mung tambalan setelan sing bisa ngganti sawetara setelan grafis. Nanging kita dudu pangembang alat iki. Mula, kita ora bisa menehi jaminan keamanan pribadi.

Ya, iku sah kanggo nggunakake. Iku dudu alat hacking utawa liya-liyane. Iku implementasine prasaja kanggo ngganti sawetara setelan.    

Rincian Alat

jenengAlat GFX - PubG LITE
Kategorialat
Jeneng Paketcom.righttikkk.gfxtool_pubglite
versiv1.1
KategoriAplikasi/Tools
Size2.25 MB

Kepiye Download GFX kanggo PubG Lite?

Iku app pihak katelu. Dadi ora kasedhiya ing toko Google Play utawa situs web liyane. Pancen angel golek alat GFX sing bisa digunakake lan aman, nanging kita menehi link sing aman lan bisa digunakake. Cukup tutul link kasebut lan ngenteni sawetara detik.

Cara Nginstal GFX Tool-PubG Lite?

Sadurunge nginstal, sampeyan kudu ngganti sawetara setelan. Ora angel nglakoni. Nanging kanggo penak, aku arep nuduhake langkah-langkah instalasi mung tindakake lan sampeyan bakal bisa nginstal ing piranti.

  • Bukak setelan banjur bukak keamanan
  • Tandha 'sumber sing ora dingerteni'
  • Setelan mandheg
  • Bukak file manager lan bukak unduhan
  • Tutul file Apk
  • Pilih opsi instal banjur enteni sawetara detik
  • Bukak banjur gunakake.

kesimpulan

Alat GFX kanggo PUBG Lite minangka cara paling apik, kanggo wong-wong sing main game iki ing Android kurang utawa sambungan internet sing alon. Sampeyan bisa nggunakake alat iki kanggo mungkasi ketinggalan nalika main.

Kanggo aplikasi Android sing luwih apik tenan lan gratis, terus dikunjungi situs.

Ninggalake Komentar