Ngundhuh Apk Global Mall Kanggo Android [Update 2022]

Halo, kita ana ing kene kanthi aplikasi Android liyane sing apik tenan, sing diarani Global Mall Apk. Iki minangka aplikasi Android multi-fitur, sing nyedhiyakake belanja online, panganan, lan akeh layanan liyane kanggo pangguna.

Dina iki, wong seneng ngontrol kabeh. Dadi, wong nggunakake piranti digital sing beda-beda, sing bisa ngirit wektu lan energi. Iki minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo ngatur wektu lan dhuwit. Mulane, ing pasar ana akeh fitur sing bisa digunakake. Nanging wektu kanggo nemokake produk apa wae, sampeyan kudu nglampahi wektu.

Dadi, kita ana ing kene aplikasi Android kanggo sampeyan kabeh. Nawakake fitur sing paling apik, sing ngirit wektu sampeyan. Sampeyan bisa tuku produk saka app iki. Nawakake ton macem-macem produk, sing bisa dituku kanthi rega murah banget.

Ana pirang-pirang fitur liyane ing aplikasi iki, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh. Dadi, yen sampeyan pengin ngerti babagan iki, coba tinggal sawetara wektu kanggo sampeyan lan temokake. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami. Sampeyan bisa ngubungi kita liwat bagean komentar ing ngisor iki. Dadi, ayo nemokake app iki.

Ringkesan Global Mall Apk

Iku aplikasi Android, kang dikembangaké dening Global mal Co., LTD. Iki minangka toko, sing nawakake kabeh sing dibutuhake babagan gaya urip. Pangguna bisa tuku produk saka toko kasebut lan uga mbayar kanthi online. Nawakake hadiah lan voucher sing beda-beda, sing sampeyan bisa entuk diskon ing macem-macem produk.

Nawakake produk listrik kanthi rega murah, amarga diskon. Barang listrik sing ditawakake toko iki biasane didol. Iki nyedhiyakake tawaran sing beda-beda, sing nyedhiyakake macem-macem barang kanthi rega paling murah. Sampeyan uga bisa tuku macem-macem aksesoris elektronik saka app iki.

Wong biasane, nggunakake aplikasi iki kanggo layanan pangan. Nyedhiyakake macem-macem produk panganan, saka ngendi wong bisa entuk manfaat. Yen sampeyan pengin reservasi ing restoran apa wae, sampeyan mung kudu golek restoran sing kasedhiya. Iki uga menehi informasi babagan restoran kasebut, sing bakal dingerteni pangguna.

Malah nawakake pangiriman panganan, liwat Uber Eats. Iki minangka salah sawijining pengiriman panganan sing paling cepet. Dadi, ana jutaan wong sing dipercaya. Sampeyan bisa njupuk panganan ing ngarep lawang sawetara menit. Nyedhiyakake panganan sing enak lan sehat. Sampeyan uga bisa entuk panganan saka restoran sing disenengi.

Malah nawakake layanan transportasi, sing pangguna bisa ndhaptar tiket kereta api lan layanan liyane. Uga nyedhiyakake layanan fitness. Nawakake gym, ing ngendi pangguna bisa seneng-seneng karo kegiatan fitness sing paling apik. Sampeyan uga bisa tuku produk olahraga liwat aplikasi iki.

Iki minangka layanan paling apik, saengga pangguna bisa ngontrol kabeh. Sampeyan bisa ngontrol status Belanja, Layanan transportasi, reservasi panganan, lan liya-liyane. Kabeh mau bisa ngontrol nggunakake piranti Android. Dadi, unduh aplikasi iki lan entuk kontrol ing tangan sampeyan.

Details app

jenengMal Global
Size26.43 MB
versiv4.20.0
Jeneng Paketcom.twglobalmall.GlobalLifeApp
DeveloperGlobal mall Co., Ltd.
KategoriAplikasi/Lifestyle
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Ana ton fitur ing aplikasi iki, sing bisa ditliti ing aplikasi iki. Sawetara fitur kasebut ing bagean ndhuwur lan kita bakal nuduhake sawetara fitur utama karo sampeyan kabeh ing dhaptar ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo komentar ing ngisor iki.

  • Gratis Download
  • Layanan Multiple
  • Belanja Online
  • Layanan Pangan
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Ora Ana Iklan
  • Produk Olahraga
  • Layanan Ocard
  • Pembayaran Online
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe app sing padha kanggo sampeyan, muga-muga sampeyan seneng.

Adidas Dikonfirmasi

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store lan kita uga nuduhake link ing kaca iki. Dadi, kanggo ndownload saka kaca iki, sampeyan kudu nemokake tombol download. Kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Sawise ndownload rampung, sampeyan kudu ngowahi sawetara setelan sadurunge proses instalasi. Kanggo nindakake, bukak Setelan piranti Android lan bukak panel Keamanan, banjur Centhang 'Sumber Ora dingerteni'. Sawise proses iki rampung, sampeyan bebas nginstal ing piranti.

kesimpulan

Global Mall Apk minangka salah sawijining aplikasi sing paling apik, sing nindakake ton fitur utama kanggo pangguna. Dadi, gunakake aplikasi iki lan entuk layanan entuk manfaat paling apik kanthi gratis. Yen sampeyan pengin ngerti babagan aplikasi liyane, coba terus menyang situs web.

Unduh Link  

Ninggalake Komentar