Globilab Apk Download Gratis Kanggo Android

Halo, kita bali karo aplikasi Android liyane sing apik kanggo siswa kelas 12 lan wong tuwa sing aplikasi kasebut dikenal minangka Globilab. Iki minangka aplikasi Android paling apik, sing nyedhiyakake macem-macem alat kanggo nggawe proyek ilmiah lan eksperimen.

Kaya sing sampeyan ngerteni, bocah ora seneng melu proyek sekolah. Dadi, ana macem-macem cara, yaiku supaya wong tuwa bisa nggawe hobi partisipasi ing anake. Mula macem-macem kegiyatan kasedhiya ing internet, nanging yen sampeyan pengin anak nuduhake minat marang dheweke, priksa aplikasi iki.

Aplikasi iki nawakake macem-macem alat, ing endi siswa bisa nindakake eksperimen sing beda. Ora mung nawakake eksperimen sains, nanging ana pirang-pirang alat liyane, sing siswa bisa njelajah subjek liyane kanthi jero.

Kita bakal nuduhake kabeh fitur app iki kalebu macem-macem alat kanggo macem-macem subjek. Dadi, yen sampeyan pengin njelajah aplikasi iki, sadurunge digunakake. Sampeyan mung kudu tetep karo kita sawetara wektu lan ngerti. Sampeyan uga bisa ngubungi kami yen sampeyan duwe gupit babagan aplikasi iki.

Ringkesan App Globilab

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening Globisens Ltd. Minangka game sing dikembangake kanthi edukasi, sing nyedhiyakake macem-macem alat kanggo siswa kelas 12. Ora wajib yen mung siswa kelas 12 sing bisa ngakses aplikasi iki. Dadi, sapa wae sing bisa nggunakake aplikasi iki, sing pengin entuk informasi.

 Nawakake luwih saka 15 sensor sing dibangun, sing ngumpulake data. Iku nyimpen data ing piranti Android. Nanging ora ngumpulake data dhewe. Sampeyan kudu milih proyek utawa alat, sing pengin diakses. Yen sampeyan nggarap Swara, banjur nawakake meter swara kanggo proyek fisik.

Iki nyedhiyakake meter kelembapan, sing bisa ditindakake para siswa ngrampungake eksperimen kimia. Nyedhiyakake sensor sing diprogram paling apik, sing menehi pengalaman paling apik kanggo para siswa karo proyeke. Uga nyedhiyakake sensor accelerometer, kanggo ngukur kacepetan.

Uga nawakake alat, kanggo subjek Geografi. Iki nyedhiyakake Sistem Posisi Google GPS kanthi fitur zoom lan panning. Sampeyan uga bisa nyimpen file. Uga nyedhiyakake suntingan, potong, lan fitur liyane, sing bisa digunakake kanggo nggawe luwih atraktif.

Ana akeh fitur sing luwih apik, sing bisa digunakake siswa kanggo nggawe proyek apa wae sing menarik. Sampeyan uga bisa njelajah fitur liyane saka aplikasi iki, kanthi nginstal ing piranti Android. Dadi, instal app iki lan entuk akses menyang donya eksperimen sing paling apik.

Details app

jenengGlobilab
Size233.7 MB
versiv1.5
Jeneng Paketcom.globisens.globilab
DeveloperGlobisens Ltd.
KategoriAplikasi/Education
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Nalika kita nuduhake sawetara fitur utama karo sampeyan kabeh ing bagean ndhuwur, ana luwih saka sampeyan bisa njelajah ing app iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita, liwat bagean komentar ing ngisor iki. Kita bakal nuduhake sawetara fitur utama, karo sampeyan kabeh ing dhaptar ing ngisor iki.

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Piranti Grafis Advance
  • Meter Digital
  • GPS
  • Meter asor
  • Perwakilan Grafis
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Kita duwe aplikasi sing padha kanggo siswa, muga-muga sampeyan bisa narik kawigaten.

Mashim

Waca Bebarengan

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store lan uga nyedhiyakake link. Dadi, yen sampeyan pengin ndownload saka kaca iki, sampeyan mung kudu golek tombol download. Dumunung ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol banjur enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Sawise ndownload rampung, sampeyan kudu ngowahi sawetara setelan. Kanggo nindakake, cukup menyang Setelan banjur bukak Panel Keamanan, banjur Centhang 'Sumber Ora dingerteni'. Sawise proses iki rampung, sampeyan bebas nginstal app iki ing piranti.

kesimpulan

Globilab Apk minangka aplikasi paling apik kanggo nambah minat siswa ing bidang studi. Dadi, download aplikasi iki lan akses menyang fitur gratis aplikasi iki. Kanggo aplikasi sing luwih apik tenan, bukak situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar