Unduh Gloo Macro Apk Kanggo Android [Update 2022]

Hello Pemain FF, kita bali karo alat hacking Android liyane sange kanggo sampeyan kabeh, kang dikenal minangka Gloo Macro. Iki minangka hack paling anyar, sing nawakake klik otomatis kanggo ngalahake mungsuh kanthi luwih cepet lan gampang. Uga nyedhiyakake sistem pangaturan manual kacepetan.

Kaya sing wis dingerteni, Garena Free Fire minangka salah sawijining game Android online sing paling akeh diputer, sing dimainake ing saindenging jagad. Iku paprangan online, ngendi kabeh pemain gelem dadi wong pungkasan ngadeg. Dadi, dheweke kudu njupuk pemain liyane nggunakake senjata lan aset liyane.

Iku salah siji saka game paling apik kanggo muter karo kanca-kanca ing regu lan tim, kang sampeyan uga bisa komunikasi karo saben liyane. Nyedhiyakake sawetara fitur sing paling apik, nanging kanggo menang pertandhingan apa wae, sampeyan kudu cukup cepet kanggo njupuk mungsuh sadurunge. Iki minangka game impulsif amarga mungsuh dudu bot.

Mula, kita nggawa app iki kanggo sampeyan kabeh, sing mbantu sampeyan main game iki lan dadi wong pungkasan. Yen sampeyan nggunakake alat iki, mula saranake sampeyan ngerti babagan sadurunge, sadurunge nggunakake alat iki. Dadi, coba tetep bareng sawetara wektu banjur jelajahi fitur apik tenan saka alat iki.

Ringkesan Gloo Macro

Iku alat hacking Android, kang nawakake kauntungan tambahan kanggo pangguna alat iki. Nyedhiyakake sistem ngeklik otomatis, sing bisa nambah kacepetan peluru lan uga liwat proses gloo garnets.

Sing ngerti, wektu iku penting banget ing game apa wae. Sampeyan kudu luwih cepet tinimbang mungsuh supaya bisa ngalahake. Dadi, ing game iki, nawakake nutul telung puluh tunyuk per detik, nanging kanggo wong biasa meh ora bisa ditindakake, nanging nggunakake Gloo Macro Free Fire bisa nutul 30tps.

Sampeyan malah bisa nambah tps, nanging disaranake sampeyan ora nindakake iku amarga bisa ngremukake piranti lunak Smartphone. Dadi, nutul maksimal kudu 30tps, sing bakal nembak 30 peluru per detik lan sampeyan ngerti bakal numpes mungsuh.

Macro Gloo Free Fire uga nambah tarif mbuwang garnet Gloo Wall. Iki minangka cara paling apik kanggo perang karo mungsuh ing jarak sing adoh. Nyedhiyakake tutup sing paling apik kanggo adonan peluru lan mateni mungsuh. Iki uga nyedhiyakake sistem pangaturan dhewe kanthi manual, supaya sampeyan bisa nambah lan menehi katrangan babagan kacepetan.

Disaranake sampeyan nyetel kacepetan nganti 30tps amarga iku sing paling apik kanggo piranti lan uga luwih cepet tinimbang pamuter pro. Nawakake akeh fitur uga, nanging sampeyan kudu njelajah. Dadi, cukup download aplikasi iki lan wiwiti nguwuh kanthi kacepetan dhuwur.

Details app

jenengGloo Makro
Size2.7MB
versiv1.3.4.3
Jeneng Paketcom.autoclicker.clicker
DeveloperXIAOYANG
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Dibutuhake Minimal7.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Ana ton fitur liyane ing aplikasi iki. Sawetara wong kasebut ing bagean ndhuwur, nanging ana luwih saka sing bisa digali. Ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama karo sampeyan kabeh.

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Clicker Otomatis Paling Apik
  • Nyedhiyakake Pandhuan Wiwitan
  • Ngatur Kacepetan
  • Jendhela Ngambang
  • Kontrol Gamelan 
  • Nyedhiyakake Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Nyedhiyakake Fitur Premium

Potret layar saka App

Kepiye Download File Apk?

Gloo Macro Apk ora kasedhiya ing Google Play Store, nanging kita bakal nuduhake link sing aman lan bisa digunakake. Dadi, mung temokake banjur tunyuk tombol download. Kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki, tutul banjur enteni sawetara detik undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Gloo Macro minangka aplikasi paling apik kanggo dadi pemain pro FF. Sampeyan mung kudu ndownload lan nggunakake alat iki lan dadi pemain sing ora bisa dikalahake. Kanggo app sing luwih apik tenan, tetep ngunjungi situs.

Unduh Link           

Ninggalake Komentar