Unduh Aplikasi GradeUp Kanggo Android [Update 2022]

Apa sampeyan duwe masalah karo tes pendhidhikan utawa tes pekerjaan? Yen ya, sampeyan ana ing panggonan sing bener, kita ana ing kene aplikasi sing paling apik kanggo sampeyan, saengga bisa nambah ilmu lan nyiyapake dhewe. Entuk kabeh ilmu lan informasi nganggo Aplikasi Kelas ing Smartphone Android utawa Tablet sampeyan.

Saiki, kabeh sektor uripe manungsa kena pengaruh, amarga kahanan pandemi. Sektor pendidikan paling mengaruhi, ing endi siswa lan siswa liyane ora bisa entuk sumber daya sing paling apik. Kasedhiya macem-macem aplikasi kanggo siswa, sing bisa sinau kanthi online.

Nanging ing sawetara titik, kursus liyane kena pengaruh. Wong ora duwe sumber daya apa wae kanggo siyap-siyap nyoba tes kerja apa wae. Dadi, kita ana ing kene solusi paling apik kanggo sampeyan kabeh, supaya sapa wae bisa entuk informasi lan aset sing paling apik kanggo nyiapake tes mlebu utawa ujian.

Sampeyan bisa entuk kabeh lan akeh liyane nganggo aplikasi iki. Yen sampeyan pengin entuk kabeh ilmu babagan aplikasi iki, coba tetep bareng karo kita lan sinaoni fitur sing luwih apik. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake aplikasi iki, sampeyan bisa ngubungi kita, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Ringkesan Aplikasi GradeUp

Iki minangka aplikasi pendhidhikan Android, sing nyedhiyakake layanan paling apik kanggo siswa lan para pencari kerja. Nyedhiyakake kesempatan kanggo nambah katrampilan lan nyiapake tugas lan makalah. Iki minangka platform gratis, sing sampeyan bisa nemokake kabeh layanan kanthi gratis.

Iki nyedhiyakake macem-macem persiapan ujian kanggo pangguna, sing bisa nemokake kabeh jinis kelas. Nyedhiyakake kelas online langsung kanggo pangguna, sing pangguna bisa ngerti kabeh informasi kanthi gampang.

Pangguna kudu melu tes lan kuis saben dina. Dadi, para peserta kudu latihan lan sinau luwih akeh ing omah. Pangguna bakal entuk mumbul ekstra kanggo duwe kinerja apik ing kuis. Kasedhiya macem-macem poin kanggo pangguna, sing bisa entuk macem-macem jinis diskon.

Sing luwih akeh poin ijo sing digawe pangguna, luwih akeh diskon sing bakal diwenehake kanggo pangguna. Iki nyedhiyakake kelas persiapan siswa SSC, sing bisa disiapake kanggo ujian pungkasan. Ana macem-macem mock lan tes sing bakal dianakake, sing kudu ditindakake pangguna lan menehi sing paling apik kanggo entuk asil sing apik.

Saiki, GradeUp Apk mung kasedhiya ing India, sing nyedhiyakake luwih akeh fitur kanggo siswa India lan para pencari kerja. Ing App Pendidikan nyediakake kabeh jinis ancang-ancang test proyek, liwat kang padha bakal duwe pengalaman apik kanggo ngleboke resmi proyek.

Ana mentor online sing kasedhiya kanggo sampeyan, sing ngatasi kabeh masalah lan pitakon babagan subyek utawa prekara apa wae. Yen sampeyan dadi pencari kerja, sampeyan bakal menehi tandha kabeh tugas pamrentah ing platform iki. Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang nglamar kerja lan uga siyap.

Dadi, ana ton fitur apik tenan sing kasedhiya kanggo pangguna, sing bisa ditliti ing aplikasi iki. Dadi, unduh piranti GradeUp Kanggo Android lan entuk aplikasi sing paling apik kanggo sinau. Yen sampeyan duwe masalah, hubungi layanan perawatan pelanggan sing kasedhiya.

Details app

jenengKelasUp
Size23.89 MB
versiv10.59
Jeneng Paketco.nganyarke
DeveloperKelas
KategoriAplikasi/Education
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Platform Paling Apik Kanggo Siswa lan Panelusuran Proyek
  • Kelas Saben Dina
  • Kuis beda
  • Makalah Taun Sadurunge Kasedhiya
  • Nganyari Saben Dina Babagan Pakaryan Pemerintah
  • Sistem Kabar
  • Entuk Diskon kanthi Poin sing Apik
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ana Pariwara sing Kasedhiya
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Aplikasi pendhidhikan liyane kanggo sampeyan.

Matematika Apk

Aplikasi Jagananna Vidya Kanuka

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging sampeyan ora prelu ngunjungi pirang-pirang platform lan mbuwang wektu. Kita bakal nuduhake proses download paling cepet, mung tutul tombol unduh lan pengin sawetara detik. Unduhan kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

kesimpulan

Aplikasi GradeUp minangka platform paling apik kanggo wong supaya bisa nambah katrampilan lan informasi. Dadi, download lan wiwiti nggunakake. Kanggo aplikasi sing luwih apik tenan, bukak situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar