Unduh Green Kinemaster Pro Apk Kanggo Android [2022]

Kinemaster minangka salah sawijining editor video paling apik kanggo piranti Android, nanging amarga fitur sing dibayar, wong ora bisa mbayar. Dadi, kita nggawa versi retak paling anyar sing dikenal minangka Green Kinemaster Pro Apk. Nawakake akeh fitur lan sing paling penting tanpa tandha banyu.

Kaya sing sampeyan ngerteni, nyunting video minangka salah sawijining perkara, sing ditindakake kabeh, nanging kanthi aplikasi iki, sampeyan bisa nambah katrampilan menyang level sabanjure. Ora menehi jaminan yen sampeyan bebas nindakake apa sing sampeyan karepake. Nyedhiyakake akses lengkap menyang app kanthi kabeh cara.

Ana fitur tambahan sing bakal dituduhake. Yen sampeyan nggunakake aplikasi iki, mula sampeyan kudu ngerti sethithik sadurunge nggunakake aplikasi iki. Dadi, tetep karo kita sawetara wektu lan kita bakal nuduhake kabeh informasi babagan.

Ringkesan Green Kinemaster Pro Apk

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing nawakake akeh fitur kanggo nyunting video. Ing KM, sampeyan kudu mbayar macem-macem fitur kanggo ngakses, nanging aplikasi iki nawakake kabeh layanan kasebut kanthi gratis. Kita bakal nuduhake kabeh fitur kasebut.

Watermark minangka salah sawijining debit versi gratis, sing kudu sampeyan bayar. Watermark resmi kasebut ing versi gratis, sing mung bisa dicopot sawise tuku premium. Nanging app iki ora menehi tandha banyu, tegese sampeyan bisa ngowahi tanpa tandha banyu.

Kaya sing sampeyan ngerteni, sampeyan kudu nambah klip sing beda kanggo nggawe video cendhak. Nawakake lapisan tanpa wates kanggo nambah lapisan video multiplikasi, lapisan gambar, utawa lapisan teks. Sampeyan kudu nambahake lapisan kaya sing dikarepake ora ana watesan.

The Video Editor uga menehi akses gratis menyang toko aset, saka ngendi sampeyan bisa entuk tema paling anyar, Efek, Stiker, Latar Belakang, Transisi, lan liya-liyane. Sampeyan bisa nggunakake kabeh mau lan yen sampeyan pengin ndownload paling anyar, sampeyan uga bisa ngundhuh.

Saben video duwe sawetara bagean, sing sampeyan ora pengin bareng karo wong liya. Dadi, liwat aplikasi iki, sampeyan bisa Motong pigura-by-pigura lan mbusak bagean sing ora perlu. Uga ana pilihan filter Audio, sing bisa nambah filter ing audio.

Nawakake musik sing dibangun, sing bisa ditambahake menyang video lan sampeyan uga bisa nambah audio saka panyimpenan Android. Nawakake sampeyan ndownload musik paling anyar lan tren sing bisa didownload saka toko aset.

Ing versi paling anyar, nawakake sampeyan nambah tombol Chroma, sing biasane digunakake dening Youtubers kanggo nambah tombol Langganan menyang video. Sampeyan bisa nambah tombol kroma ing sembarang titik ing video. Sampeyan bisa nambah ing antarane rong pigura.

Ana luwih akeh fitur, sing bisa ditemokake nalika njelajah aplikasi iki. Dadi, sampeyan mung kudu ndownload aplikasi iki lan miwiti nggawe video sing apik tenan. Yen sampeyan nemoni masalah nalika nggunakake aplikasi iki utawa ndownload, hubungi kita.

Details app

jenengGreen Kinemaster Pro
Size35.15 MB
versiv6.0
Jeneng Paketcom.nexstreaming.app.kinemasterfree
DeveloperPerusahaan KineMaster Corporation
KategoriAplikasi/Video Pemain & Editors
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Utama Aplikasi Green Kinemaster Pro

Kaya sing kasebut sawetara fitur ing paragraf ing ndhuwur, nanging ana ton fitur liyane. Dadi, kita bakal nyebutake sawetara fitur utama karo sampeyan ing dhaptar ing ngisor iki.

Dhaptar fitur utama

  • Gratis kanggo ngundhuh lan nggunakake.
  • Nawakake No-Watermark
  • Kunci Chroma kasedhiya
  • Tema, filter, efek, lan latar mburi paling anyar
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Efek transisi paling anyar uga kasedhiya

Gambar saka App

Cara Download Apk Green Kinemaster Pro Apk

Kaya sing sampeyan ngerti, aplikasi mod ora kasedhiya ing Google Play Store lan situs liyane. Nanging kanggo sampeyan kabeh, kita bakal nuduhake link sing aman lan bisa digunakake kanggo aplikasi iki. Sampeyan mung kudu nutul tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

kesimpulan

Green Kinemaster Pro Apk minangka editor video Android paling apik, sing bisa nggawe video sing apik. Sampeyan uga bisa nggawe video kanthi nambah gambar sing beda kanggo nambah musik lan ditampilake menyang kulawarga nalika ulang taune ibune. Ana macem-macem kesenengan sing bisa sampeyan lakoni kanthi aplikasi iki.

Dadi, cukup download aplikasi iki lan wiwiti sunting. Aja lali baleni babagan iki situs.

Unduh Link           

Ninggalake Komentar