Unduh Ha Tunnel Pro Apk Kanggo Android [2022]

Halo, kita ana ing kene nganggo aplikasi Android, sing dikenal minangka Ha Tunnel Pro. Iki minangka Vpn, sing nawakake sampeyan ngganti lokasi lan alamat IP piranti Android sampeyan. Iki uga nawakake keamanan sing luwih dhuwur lan liya-liyane.

Kaya sing sampeyan ngerteni, selancar internet saiki ora aman, pirang-pirang hacker ngenteni sampeyan nggawe kesalahan lan kabeh data kalebu data pribadi lan profesional sing bakal dikepengini. Dadi, apa sampeyan bisa tetep tanpa nggunakake internet utawa sampeyan pengin cara perlindungan sing paling apik?

Aku ngerti sampeyan pengin dilindhungi amarga ana sawetara wong, sing ora pengin nggunakake internet. Dadi, kanggo kabeh wong sing pengin internet kanthi aman, kita nggawa app iki. Kita bakal nuduhake kabeh babagan app iki, cukup karo sampeyan.

Ringkesan App Ha Tunnel Pro

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing nawakake ngamanake sambungan nalika surfing ing internet. Nawakake kanggo ngganti lokasi sampeyan, menyang negara liya, utawa malah menyang bawana liyane lan nawakake uga ngganti alamat IP piranti sampeyan.

Titik kaping pisanan yaiku pangowahan ing lokasi. Nawakake cara liya kanggo ngganti lokasi. Sawetara server wis ana ing sistem, sing bisa sampeyan akses kanthi mung nutul siji. Yen sampeyan pengin ngimpor file lokasi, sampeyan uga bisa ngakses file penting.

The VPN menehi bandar beda kanggo server beda, kang ndadekake sambungan cocok sing tau rusak. Nawakake limang port beda sing bisa diakses lan diganti sawayah-wayah, supaya sampeyan bisa ngakses port beda saka server sing padha.

Malah nawakake sampeyan kanggo ngganti lan njaga swasana ati sambungan, sing bisa ngganti swasana ati sambungan. Yen sampeyan ora kenal karo sambungan kasebut, sampeyan mung kudu nutul Internet Sambungan Langsung, sampeyan bakal ngakses kabeh.

Sampeyan uga bisa ngganti kabar setelan kanthi kedher lan muni yen sampeyan pedhot utawa nyambung menyang internet liwat aplikasi iki. Iki minangka cara sing paling apik kanggo ngerti yen sampeyan aktif lan bebas nelusuri maksud kasebut.

Tema sing beda uga kasedhiya kanggo nggawe tampilan luwih atraktif. Sampeyan bisa ngakses lan ngganti tema kanthi ngakses setelan. Nawakake telung tema sing beda, sing pertama yaiku tema standar, sing padha karo tema cahya. Tema peteng beda, sing unik lan nawakake warna peteng.

Details app

jenengHa Tunnel Pro
versiv1.3.3
Size4.08MB
Jeneng Paketcom.hatunnel.pro
DeveloperArt saka Tunnel
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan munggah

Fitur Utama Ha Tunnel Pro Vpn

Nalika nuduhake sawetara fitur karo sampeyan kabeh ing bagean ndhuwur, nanging ana luwih saka sing bisa ditliti kanthi nggunakake aplikasi iki. Ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama aplikasi iki karo sampeyan kabeh.

  • Gratis kanggo ngundhuh lan nggunakake.
  • Nyedhiyakake server sing beda-beda saka kabeh jagad.
  • Port beda kasedhiya ing saben server.
  • Sambungan sing cocog bisa diakses nganggo Moods Koneksi.
  • File Impor lan Ekspor nawakake akses manual menyang kabeh VPN.
  • Antarmuka iku pangguna loropaken
  • Iklan kasedhiya
  • Tema pirang-pirang

Gambar saka App

Cara Ngunduh Ha Tunnel Pro Apk?

Kanggo sawetara alesan, ora kasedhiya ing Google Play Store. Nanging aja padha sumelang amarga kita bakal nuduhake link sing aman lan aktif kanggo aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu nutul tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

Sadurunge proses instalasi, aja lali ngaktifake 'Sumber sing ora dingerteni' saka Setelan Security.

kesimpulan

Ha Tunnel Pro minangka cara sing apik kanggo ndhelikake sampeyan ing Internet. Ana pirang-pirang wong, sing bisa entuk informasi pribadi lan profesional, sing digunakake kanggo kegiatan ilegal. Dadi, tetep aman ing internet nggunakake aplikasi Android iki.

Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link

Ninggalake Komentar